ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ne reklamiram nikog, ja jednom domaćem portalu je objavljen članak sa jednom gospojom koja je pogledala planete za finale
Utakmica će, svakako biti, zanimljiva. U početku neće biti toliko uzbudljivo, čak bi moglo da bude i dosadnjikavo, a moguće je i da rezultat ostvaren u 90 minuta neće biti odlučujućui (dakle, mogući su produžeci).

podznak utakmice u znaku Ribe, pa je pola stvari čudno
Ona je "videla" i nekakav problem sa sudijom, odnosno da je moguće da određena sudijska odluka bude odlučujuća.
dobar dan za Krosa, Milera, Mesija i Maskerana, a loš za Iguaina. Što se tiče Ozila on bi na terenu mogao da bude "nit smrdi, nit' miriše"
Nemačka bi trebalo da pobedi, ali postoje dve opcije - 2:1 za Nemačku ili produžeci. Ona smatra da "ne bi trebalo da bude više od tri gola na meču". Očekujemo bolju igru Nemačke jer imaju "znanje" , a Argentini samo sreća može da pomogne.

Očekujem pobedu Nemaca, a priželjkujem pobedu Argentine!

I da se pohvalim ljubiteljima stripa - od pre par dana sam vlasnik Marti Misterije Knjiga 1. To je novije izdanje Veselog Četvrtka sa prvim epizodama i istorijatom...

Данас сам поновио авантуру вожње бициклом од центра града до моје јазбине. Баш смирујуће искуство. Подсетио сам се у колико лепом делу града живим...

Данас сам поновио авантуру вожње бициклом од центра града до моје јазбине. Баш смирујуће искуство. Подсетио сам се у колико лепом делу града живим...
Lepo stvarno....kad sam bila u Valensiji, videla sam da skoro svi koriste bicikle, zato što je grad u ravnici,za razliku og Bgd-a....imamo u centru samo jednu stazu (dopuštam mogućnost greške) i to pored reke, lepa je ali je jedina....Novi Beograd je već druga priča

Lepo stvarno....kad sam bila u Valensiji, videla sam da skoro svi koriste bicikle, zato što je grad u ravnici,za razliku og Bgd-a....imamo u centru samo jednu stazu (dopuštam mogućnost greške) i to pored reke, lepa je ali je jedina....Novi Beograd je već druga priča
Мхм, равница је битна.

Људи овде причају како су холандске власти у периоду сатанизације Срба безобразно штимовали чињенице о нама. Тако је била и репортажа о томе како су Срби "нецивилизовани" јер не желе у престоници да користе бицикле уместо аутомобила и градског превоза.

А да се почешеш... тог што је то пласирао треба послати да сваки дан у свом оделцу иде уз Немањину бициклом па после да проведе осам сати у канцеларијици. Таман да се осуши... па онда низбрдо. Кад му једном откажу кочнице, да бар знамо и ставимо камеру па правац на јутјуб.

Мхм, равница је битна.

Људи овде причају како су холандске власти у периоду сатанизације Срба безобразно штимовали чињенице о нама. Тако је била и репортажа о томе како су Срби "нецивилизовани" јер не желе у престоници да користе бицикле уместо аутомобила и градског превоза.

А да се почешеш... тог што је то пласирао треба послати да сваки дан у свом оделцу иде уз Немањину бициклом па после да проведе осам сати у канцеларијици. Таман да се осуши... па онда низбрдо. Кад му једном откажу кочнице, да бар знамо и ставимо камеру па правац на јутјуб.
Baš tako, pa Beograd je sav na brdima......Nemanjina je odličan primer....jednostavno je nemoguće..a znaš šta mene nervira - ovde stoka vozi bicikle po trotoaru i milion puta mi se prikrade iza leđa - taman posla da koristi zvonce, i zamalo da me pokosi....
Mislim, divno je voziti bicikl, i za sopstveno i za zdravlje grada, ali kad za to ne postoje realni uslovi, mora se prihvatiti ta činjenica...

Брзање при одговору:
Хах. Звонце. Поправљају се. Еволуција.

Док сам био у Бгд, нису ни звонце користили...

Хех. Значи ништа се није променило. И мени су то радили.

Poslednja izmena:
rodila sam decaka blizanca,kroz zivot se nisam nikako sretala sa ljudima ovog znaka bar ne nesto dublje temeljnije,pa me zanima sta mogu da ocekujem,jer mi se nekada cini da imam dve bebe a ne jednu,zar je to stalno tako?uopste dajte nekako da se pripremim:)

rodila sam decaka blizanca,kroz zivot se nisam nikako sretala sa ljudima ovog znaka bar ne nesto dublje temeljnije,pa me zanima sta mogu da ocekujem,jer mi se nekada cini da imam dve bebe a ne jednu,zar je to stalno tako?uopste dajte nekako da se pripremim:)
Očekuj pametno i komunikativno dete....Bolje dvojna priroda nego gadna narav koju imaju neki drugi znaci....

Eh, kad bi to bilo tako da je svaki Blizanac komunikativan i pametan.:) Zašto ne reći gospođi da astrologija ne funkcioniše baš tako i da bi bilo bolje da neko pogleda natalnu kartu deteta...

Eh, kad bi to bilo tako da je svaki Blizanac komunikativan i pametan.:) Zašto ne reći gospođi da astrologija ne funkcioniše baš tako i da bi bilo bolje da neko pogleda natalnu kartu deteta...
Naravno da se ne može reći ništa bez natala, al ipak, ne poznajem GLUPOG i ĆUTLJIVOG Blizanca :) (što ne znači da ih nema, samo nadam se da gospođa neće biti u onih 2 -3%), kao što sam čula da postoje i prljave Device, a ni jednu u životu nisam videla;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back