- Poruka
- 115.899
Corto Malteze, jedan i jedini, a njegov tvorac, genijalni Hugo Pratt je Blizanac, kad je umro, plakala sam ko da mi je rod rođeni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uvek se trudim da kupim knjige, jer za mene je osećaj da je imam tek kada je listam i premeštam po kući,čitam, itd....Moram priznati da isti osećaj imam i za strip,jer ranije sam kupovala Dilana, sada povremeno uzmem da pročitam, ali nisam kolekcionar stripova, ne kupujem ih mahnito kao knjige, tek na sajmu jednom godišnje -ako pronađem neke primerke koji me zanimaju.
stripove nikad nisam kupovala...ali sam ih mahnito citala
alan ford,teks viler,komandant mark,.....
Kakvu sam strast tada imao za stripove to je sada neponovljivo...Što se čudiš, prisećam se naivnog detinjstva.Kakvu sam strast tada imao za stripove to je sada neponovljivo...

Drugari, zna li neko da li i kako mogu da pristupim horoskopu sa sajta krstarice od pre par dana? Moze li da se nadje? Jako bih volela da uspem u tome...

pa nađi istoriju na browseru i rešila si problem, ako je strana brisana a ne menjana onda možda samo admin može iz baze da ti izvuče
history pa show all history pa nađi za konkretan dan, pa opet stranu po stranu pregledaj dok ne nađeš tu sa horoskopom
poslaću ti pphvala, ali ne moze tako, posto oni istu stranu update-ju, pa kad izvucem iz history to je uvek ista, a otvara mi aktuelnu (danasnju) stranicu.

Свакоме према укусу.
Зашто мислиш да ти неко дугује неко објашњење било чега?
Посебно након разговорчића којег смо имали на пп, где и нисам стекао утисак да трзаш на резон.