ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je li neko od astrologa predvidio poplave?
Ja nisam pravi astrolog, a ako sam ja videla ovo nije mi jasno kako drugi nisu - Neptun je u Ribama (vodeni znak), to mogu biti poplave, kvadratiran od Meseca (voda) u Strelcu - silovito, Srbija je po mundalnoj Astrologiji u znaku Jarca a sad je Pluton u tom znaku, a kvadratira ga Uran (bog Neba) - nepogode, nevremena, iznenadne katastrofe

je li neko od astrologa predvidio poplave?

Na temi Neptun predvidelo se da ce doci vazna informacija o boingu u roku od cetiri dana i bilo je tako, identifikovali su crnu kutiju.

Pisano je od astrologa o tezim stvarima od poplave a ticu se drustva. Ko je nesto preduzeo i sta? Od kancera samo u Srbiji godisnje umre 20 000 ljudi.

Poslednja izmena:
Ja sam generalno jaku sumnjičav prema astrološkim prognozama iz najmanje dva razloga: 1. jer je to jako teško 2. pitanje je da li je budućnost tačno zacrtana. S druge strane opis ličnosti i životnih okolnosti radi kao švajcarski sat.
Da napomenem i da su mi i neki dobri astrolozi davali pogrešne prognoze...

Ja sam generalno jaku sumnjičav prema astrološkim prognozama iz najmanje dva razloga: 1. jer je to jako teško 2. pitanje je da li je budućnost tačno zacrtana. S druge strane opis ličnosti i životnih okolnosti radi kao švajcarski sat.
Ja ovde videh jednog koji za sebe misli da je najbolji u univerzumu a apsolutno ti ništa nije pogodio, a kad mu ti kažeš da nije tako, on te još ubeđuje da ti u stvari ne znaš šta se u TVOM životu dešavalo. Ali zato jedino zna da vređa i zadaje podmukle udarce ispod pojasa (doduše, ne može ni da dohvati više):eek::zcepanje::ljutka:

Poslednja izmena:
Solidarnost je prosto eksplodirala. Deca, kojoj se zamera da ne silaze s kompjutera - samoorganizovana su i požrtvovana, posvađane komšinice zajedno ređaju pelene, sukobljeni navijači pune džakove, snobovi poklanjaju odeću, ljudi ne napuštaju svoje ljubimce, stranci doniraju novac. Još dirljiviji prizori su u Bosni, do skora paralisanoj od podela i nacionalističke retorike.

Međutim, problem je baš u ovoj eksploziji. U maničnosti. U zapaljivosti, nama tako bliskoj i dragoj. Šta ćemo kada se vratimo u rutinu. Da li ćemo i onda biti solidarni, empatični? Oberučke primiti azilante ili ih opet vilama proterivati...

Vodostaj raste, razliva se - bes raste, fokusira se. Tačnije, sam se nametnuo.

Sada imamo sve. Jasan fokus na neprijatelju, dovoljno drugačijem, zgodnom za žrtvenik, kolac, vile, ko će rado popiti srdžbu unesrećenih ljudi, čije će smaknuće možda skinuti odgovornost sa paralisanih. I eto, paradoksalno ali ne i slučajno, neko, čije pisanje i delovanje upravo promoviše zaštitu slabijih i budi solidarnost, neko ko se uvek borio za zaštitu ljudskih prava i bio hrabar da izgovori svoj stav po svaku cenu, biva proganjan i ugrožen, stavljen pred oštricu besnog društva željnog olakšanja.

Čest ritual u našem društvu.

http://www.b92.net/info/moj_ugao/index.php?yyyy=2014&nav_category=166&nav_id=851050

Pa bas je neobicno da tako nesto veliko niko nije onako pompezno najavio. Pocinjem da sumnjam u hrabrost astro-analiticara... :)

Astrologija je nauka o karakteru, potraga za smislom i sustinom. Taj ko ti je rekao da je astrologija pompezno najavljivanje dogadjaja koji mogu biti ovakvi ili onakvi od zavisnosti sta svako radi vezano za konkretan dogadjaj, taj te je slagao.

Da je astrologija nauka o karakteru pisemo ovde godinama ali ne vredi, nezadovoljni trolovi koji su ostali uskraceni jer nisu dobili besplatno tumacenje karte vrte istu plocu.

Za kartu Srbije svi astrolozi su pisali da je karta izuzetno losa a nisi se zapitala sta se desava ui pozadini i koliko se njih uopste bavi astrometeorologijom i sme pisati o mundanoj astrologiji. Dupor je predvideo zemljotrese na Korculi i na nekoliko lokacija u Dalmaciji i sta je dobio? Nista do hapsenja.

Ja ovde videh jednog koji za sebe misli da je najbolji u univerzumu a apsolutno ti ništa nije pogodio, a kad mu ti kažeš da nije tako, on te još ubeđuje da ti u stvari ne znaš šta se u TVOM životu dešavalo. Ali zato jedino zna da vređa i zadaje podmukle udarce ispod pojasa (doduše, ne može ni da dohvati više):eek::zcepanje::ljutka:

Ovo je ocigledno provokacija na moj racun. A nisi videla koliko stvari od tog koji misli da je najveci u univerzmu je napisano, objasnjeno i koliko je dato sto predvidjanja iako to nije astrologija i koliko poklapanja za koje se ne moze reci da su slucajnosti. Sto se tice njega, nakon nekoliko tumacenja sa moje strane, rekao je da ne zna tacno vreme rodjenja i da je mozda AC na drugom mestu. Toliko o vama. Astrologija je samo za izabrane i hvala bogu sto je tako.

- - - - - - - - - -

Od srca mu zelim da konacno nadje posao. Lol.

Skat je njegov klon. Kamel je juce banovan jer su krenule prozivke da o katastrofi niko od astrologa nije pisao, a on (ja) je odreagovao i dobio ban.
Vidim da te je Nina kaznila na nalogu Kamael, nema potrebe da širiš dezinformacije,nisi kažnjen zbog priče o katastrofi i poplavama,nego zbog vređanja jednog nika koji piše ovde (komentar je obrisan). Tako da,nećemo zbunjivati ljude.
Prijatno druženje.

Nikada nisam imala ništa protiv ovakovog nečijeg stava, ali nikada nisam imala ni potrebu da demantujem nekoga ko tako razmišlja,bilo činjenicama, bilo analizama, predikcijama i sl. Prosto,to bih osećala kao gubljenje sopstvene energije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back