ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Corto Malteze, jedan i jedini, a njegov tvorac, genijalni Hugo Pratt je Blizanac, kad je umro, plakala sam ko da mi je rod rođeni:(
Corto-maltese-heros-60x60.jpg

Uvek se trudim da kupim knjige, jer za mene je osećaj da je imam tek kada je listam i premeštam po kući,čitam, itd....Moram priznati da isti osećaj imam i za strip,jer ranije sam kupovala Dilana, sada povremeno uzmem da pročitam, ali nisam kolekcionar stripova, ne kupujem ih mahnito kao knjige, tek na sajmu jednom godišnje -ako pronađem neke primerke koji me zanimaju.

stripove nikad nisam kupovala...ali sam ih mahnito citala ;)
alan ford,teks viler,komandant mark,.....

Snow_Queen1@ obrisala sam post koji si postavila iz jednog razloga, to je čista reklama-ostavljati br telefona,mejl i ostale kontakte nekog astrologa. Tako bi mogli svi da se reklamiramo koji radimo konsultacije, ostavljajući linkove ka astro centrima, kontakte i ostalo.
Hvala na razumevanju.

Hvala vam oboma, AlterEgona i Truman, na to sam mislila. Nema opcije, ali mozda postoji neki drugi nacin... Da li se to cuva negde? Ili nekako preko cache memorije ili temporary files? Ne znam, ali bih jako volela da proverim nesto sto je pisalo za pre neki dan. :)

pa nađi istoriju na browseru i rešila si problem, ako je strana brisana a ne menjana onda možda samo admin može iz baze da ti izvuče
history pa show all history pa nađi za konkretan dan, pa opet stranu po stranu pregledaj dok ne nađeš tu sa horoskopom

pa nađi istoriju na browseru i rešila si problem, ako je strana brisana a ne menjana onda možda samo admin može iz baze da ti izvuče
history pa show all history pa nađi za konkretan dan, pa opet stranu po stranu pregledaj dok ne nađeš tu sa horoskopom

hvala, ali ne moze tako, posto oni istu stranu update-ju, pa kad izvucem iz history to je uvek ista, a otvara mi aktuelnu (danasnju) stranicu.

MERKUR kreće retrogradnim hodom 07.juna,i iz znaka Rak,vraća se nazad u znak Blizanci..Upozorava na kredite,pozajmice,novac,dokumenta,i druge "važne papire"..U doba retrogradnog Merkura(a to traje od 07.juna do 01.jula 2014) mora biti dosta opreza pri ulaganju novca,kupovini,i bilo kakvom potpisivanju ugovora,u protivnom može doneti probleme i kajanje..Evo kako Merkur u retrogradnom hodu,deluje na sve znake zodijaka..:OVAN- Pazite šta govorite,izjavljujete,ili pišete,može biti problema u komunikacijama,briga u vezi majke,ili nekretnina. BIK-Problemi pri kupovini,manjim ulaganjima,nedovoljno novca za obaveze koje su se nagomilale..Potrebna je dobra organizacija.BLIZANCI-Dobra procena,česti dobici-upozorenje je samo da ne donosite odluke u vezi novca,na brzinu!! RAK-Ogrebotine ili slabiji udarci po prstima,i zglobovima..Pojačajte koncentraciju.LAV-Otkrivate neprijatelje,ali i saznajete sve što je bilo skrivano od vas.Budite mirni. DEVICA-manja besparica,nedovoljno novca,računi se nagomilavaju,uplate-kasne..VAGA-Idealno vreme za prikupljanje energije,putovanja,lepe trenutke..ŠKORPIJA-Dobre vesti u vezi novca i posla..Kontakti sa inostranstvom,dobro raspoloženje. STRELAC-Problemi sa poslovnom okolinom,greške u govoru,pisanju,mogućnost gubitaka važnih dokumenata-Pazite!! JARAC-Razočarenje u neka prijateljstva.Prekidi odnosa,za koje se odavno spremate,nervoza. VODOLIJA-Odlično za lepe preokrete u životu na svakom planu-samo,ne budite brzopleti. RIBE-Odlično za pregovore,posao,novac..

Зашто мислиш да ти неко дугује неко објашњење било чега?

Посебно након разговорчића којег смо имали на пп, где и нисам стекао утисак да трзаш на резон.

Зашто мислиш да ти неко дугује неко објашњење било чега?

Посебно након разговорчића којег смо имали на пп, где и нисам стекао утисак да трзаш на резон.

Ako si usao u polemiku sa mnom mogao si je voditi do kraja a to ko je kakav svi vide i znaju i sami prije ili kasnije.

Ja nisam zlopamtilo tako da sam zanemarila tu prepisku al ti izgleda jesi sujetan do bola tako da izvini sto sam te takla.... necu vise, ignorisacu tvoje postove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back