neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
pa sa srecom trumane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam pravi astrolog, a ako sam ja videla ovo nije mi jasno kako drugi nisu - Neptun je u Ribama (vodeni znak), to mogu biti poplave, kvadratiran od Meseca (voda) u Strelcu - silovito, Srbija je po mundalnoj Astrologiji u znaku Jarca a sad je Pluton u tom znaku, a kvadratira ga Uran (bog Neba) - nepogode, nevremena, iznenadne katastrofeje li neko od astrologa predvidio poplave?
je li neko od astrologa predvidio poplave?

Ja ovde videh jednog koji za sebe misli da je najbolji u univerzumu a apsolutno ti ništa nije pogodio, a kad mu ti kažeš da nije tako, on te još ubeđuje da ti u stvari ne znaš šta se u TVOM životu dešavalo. Ali zato jedino zna da vređa i zadaje podmukle udarce ispod pojasa (doduše, ne može ni da dohvati više)Ja sam generalno jaku sumnjičav prema astrološkim prognozama iz najmanje dva razloga: 1. jer je to jako teško 2. pitanje je da li je budućnost tačno zacrtana. S druge strane opis ličnosti i životnih okolnosti radi kao švajcarski sat.
Da napomenem i da su mi i neki dobri astrolozi davali pogrešne prognoze...

Pa bas je neobicno da tako nesto veliko niko nije onako pompezno najavio. Pocinjem da sumnjam u hrabrost astro-analiticara...![]()
Ja ovde videh jednog koji za sebe misli da je najbolji u univerzumu a apsolutno ti ništa nije pogodio, a kad mu ti kažeš da nije tako, on te još ubeđuje da ti u stvari ne znaš šta se u TVOM životu dešavalo. Ali zato jedino zna da vređa i zadaje podmukle udarce ispod pojasa (doduše, ne može ni da dohvati više)![]()

Јашта.Eto u nečemu i da se složim sa Kamaelom. Astrologija stvarno jeste samo za izabrane![]()
Eto u nečemu i da se složim sa Kamaelom. Astrologija stvarno jeste samo za izabrane![]()

Причаш о мени?Neko izlazi a faks i nekoliko privatnih škola završi, uključujući i muzičku![]()
Pa, cek sad, citam vase postove i ne kapiram, Skat je Kamael?
Vidim da te je Nina kaznila na nalogu Kamael, nema potrebe da širiš dezinformacije,nisi kažnjen zbog priče o katastrofi i poplavama,nego zbog vređanja jednog nika koji piše ovde (komentar je obrisan). Tako da,nećemo zbunjivati ljude.Skat je njegov klon. Kamel je juce banovan jer su krenule prozivke da o katastrofi niko od astrologa nije pisao, a on (ja) je odreagovao i dobio ban.
Ja sam generalno jaku sumnjičav prema astrološkim prognozama iz najmanje dva razloga: 1. jer je to jako teško 2. pitanje je da li je budućnost tačno zacrtana. S druge strane opis ličnosti i životnih okolnosti radi kao švajcarski sat.
Da napomenem i da su mi i neki dobri astrolozi davali pogrešne prognoze...