ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ехм... оштре изјаве, нефлексибилна тумачења истих...

Путем својим научих да будем смиренији, а и да саслушам неког да бих разумео шта хоће да каже.

И ја се питам да ли би било те награде да није транџа. Моје предрасуде. :)

Eurosong nije reper za dobru muziku),pa da i nju ne citiram :)
Да се поновим:
Хахахаха, шта ви гледате. :lol:
Ехм, евросонг. :)

Визел вордс (енгл. weasel words) презирем јер ме чине радозналим. :-p Кога сада прозиваш, трумане? Код мене је углавном - што на уму, то на друму.

Још једно разочарење. Рускиње певале на инглишу.

Осим недостатка стабилности на 2:49, солидно изведено.

Mislim na one koji su se osetili prozvanim nakon moje kritike dešavanja sa Euorosonga. Inače, slažem se da je bezveze da pevaju na engleskom. Ne bi bilo loše da se uvede da svako mora da izvodi pesmu na maternjem jeziku, ali bi to onda moglo biti kršenje demokratskih principa. :)

Ако им не смета избор језика, то је њихова `твар.

Ехм. Овде ми прича Рускиња како јој се удвара Холанђанин и каже како руски језик звучи музикално.

И очекује она јадна потврду од мене.

А мени српски лепше звучи. :)

Ruski je nekako mekši tako da i meni zvući muzikalnije. A recimo i portugalski mi je jako muzikalan, mada sam se ja bacio na učenje italijanskog iz praktičnih razloga.

Poslednja izmena:
Mislim na one koji su se osetili prozvanim nakon moje kritike dešavanja sa Euorosonga. Inače, slažem se da je bezveze da pevaju na engleskom. Ne bi bilo loše da se uvede da svako mora da izvodi pesmu na maternjem jeziku, ali bi to onda moglo biti kršenje demokratskih principa. :)

Ja sa se osetila prozvanom evo.
Ne znam zasto ali posto ti je to najbolji ad hominem argument, neka ti bude :lol:
Posto ocigledno, svi koji se ne slazu s Trumanom,nasli su se prozvanim.
Valjda samo Truman ima pravo da kaze sta misli:)
To je ok sa mnom.

Poslednja izmena:
Ех, анимозитети око евросонга...

Не завидим онима који се не слажу с труманом око било чега. Био сам у тој позицији.
Човек је до те мере затворен да неће променити свој став, док се у исто време се брани бодљама. А није злоћа, па ако га очерупаш опет не изгледа фер па се осећаш као њесра.

Најбоље оставити где је.

Овде наишла нека блага зима, па се ужелех неке праве. Ове године је зима била к`о јесен/пролеће.

А ја тако желим неку праву снежну мећаву па да изађем да пркосим. То је оно уживање као кад вуку понудш ја`ње.

Ja navijao za poljakinje :D

Inače nemam problem sa Končitom. Bilo je i bizarnijih pojava na ESC. A i cenim da je njena pobeda bila "šamar" Rusiji, pošto do apela Rusa da se cenzuriše njen nastup, ubedljivi favoriti su bili Azerbejdžan, Holandija i Švedska. Tako da se može reći da je Končiti Putin poklonio pobedu.

Što se tiče političkog angažmana, Sunce i Jupiter su glavni signifikatori politike....

10294455_723772871012835_7474557237125439881_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back