Ljudi, jeste li zivi ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Đavola, mora se i na posao i da se uči![]()

Додуше... срећан је данас и онај ко само 8 сати ради и има слободне викенде! Сада иде по-српски: још срећнији онај ко за то прима плату, па још пристојну... а има и оно: срећан је онај ко уопште ради. 

pise mi bolje finansije nakon udaje
- - - - - - - - - -
Idem do banke da se smejem na svoj racun
- - - - - - - - - -
nije sve tako tuzno smesna je plata![]()
dobra sii ja bih da se osecam srecnom nego mi neshto teshko ide i to pored posla sa sve dobrom platom... mora da je do planeta...![]()

Tčao zmijuljice, evo sretosmo se...Ej tomato, čuj...Znaš li šta sam pila, neki haos cvekla, jabuka, đumbir, kivi....Danasopet sam poranila na caskanje
kad egona drmne tomato djus naci ce me u snovima
komri ce vec da iskochi u nekom trenu,
helena cao , pa onda ne reshavaj![]()

Sećam se i ja, ali od kada radim sve manje se sećam, a sve duže radimХехе, сећам се како је изгледало учити и радити.Додуше... срећан је данас и онај ко само 8 сати ради и има слободне викенде! Сада иде по-српски: још срећнији онај ко за то прима плату, па још пристојну... а има и оно: срећан је онај ко уопште ради.
![]()

Ma ajde ta kafa, ali vidim astronomiju si počeo izučavati, divna oblast, baš volim astronomiju, sad još da se navučeš i na mitologijuma još cedi tu kaficua ja i maramu povezo ccc![]()