pa to sam procitala i to je nejasno
ako je venera u blizancu u zenskom i muskom horoskopu jel se oni uzajamno traze ?
ako je venera u blizancu u zenskom i muskom horoskopu jel se oni uzajamno traze ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Најбоље ми је да будем у бункеру неко време.
Ћути, квадрира ми Сунце транзитни и то из све учмалије стационаронсти.Најбоље ми је да будем у бункеру неко време.

Ajmo jos jednom
kako je u zenskom sunce partner? ako je ona skorpia , tezi partneru skorpionu ?
rekla mi milja za muza da je preko puta ascendanta da je to nasa srodna dusa kojoj tezimo tojest da ce muz imati karakteristike tog znaka
a prethodne veze ce biti sa decacima koji imaju karakteristike ili znak u kome je mars
koliko je to validno ??

Ok hvala komri i meni ovo lose ide ali verujem u ovo sranje

Kada pričamo o partnerstvima u životu ženske osobe...Mars je tip muškarca ( njegova pozicija u kući i znaku, plus aspekti) opisuju tip muškaraca koji privlači žensku osobu. Dalje, posmatramo 5. kuću, tj vladara te kuće i planete u njoj (ako ih ima), takođe u aspektima, i sve da ne ponavljam...Ajmo jos jednom
kako je u zenskom sunce partner? ako je ona skorpia , tezi partneru skorpionu ?
rekla mi milja za muza da je preko puta ascendanta da je to nasa srodna dusa kojoj tezimo tojest da ce muz imati karakteristike tog znaka
a prethodne veze ce biti sa decacima koji imaju karakteristike ili znak u kome je mars
koliko je to validno ??
Vladari kuća uvek su bitni. Dalje, posmatramo čitavu seriju 7, tj šta i se nalazi u znaku Vage...Posmatramo i Sunce, jer ono jeste jedan od signifikatora muža.

sa´će Egona da kaže, moraš gledati i natal i solar i još sto čuda pa će te proći volja dalje da izučavaš![]()
Prvo natal, pa neke tehnike prediktivne koje kome već ,,leže" tranziti,,progresije, etc...I naravno solar 
tebe tek čeka povratak Saturna