ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хехе, сећам се како је изгледало учити и радити. :) Додуше... срећан је данас и онај ко само 8 сати ради и има слободне викенде! Сада иде по-српски: још срећнији онај ко за то прима плату, па још пристојну... а има и оно: срећан је онај ко уопште ради. :(

opet sam poranila na caskanje :lol:

kad egona drmne tomato djus naci ce me u snovima :whistling:
komri ce vec da iskochi u nekom trenu,
helena cao , pa onda ne reshavaj :lol:
Tčao zmijuljice, evo sretosmo se...Ej tomato, čuj...Znaš li šta sam pila, neki haos cvekla, jabuka, đumbir, kivi....Danas :rotf:
Ipak moj omiljeni napitak je sok od paradajza, a bermet u spec. prilikama ;)
Moram da vidim to glednje u šolju :D

ma još cedi tu kaficu
krstixf7.gif
a ja i maramu povezo ccc

Хехе, сећам се како је изгледало учити и радити. :) Додуше... срећан је данас и онај ко само 8 сати ради и има слободне викенде! Сада иде по-српски: још срећнији онај ко за то прима плату, па још пристојну... а има и оно: срећан је онај ко уопште ради. :(
Sećam se i ja, ali od kada radim sve manje se sećam, a sve duže radim :rotf:
Nego, kontam prerano sam počela da radim, tj trebala sam kasnije...Ali neeeeeee, ja sam htela svoj dinar, pa more, pa koješta...
Kod mene na poslu svi stariji od mene manje radnog staža imaju, a nemam pojma čemu mi služi taj radn staž :lol:

- - - - - - - - - -

ma još cedi tu kaficu
krstixf7.gif
a ja i maramu povezo ccc
Ma ajde ta kafa, ali vidim astronomiju si počeo izučavati, divna oblast, baš volim astronomiju, sad još da se navučeš i na mitologiju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back