ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smilie_sp_249.gif

:njam:

936395_547289151988717_104600157_n.jpg

Poslednja izmena:
E, zanimljiv ovaj Mišin avatar, samo da primetim. Svidža mi se.
Мени је кул јер је издалека имао Пинк Флојдовски призвук, а изблиза има више тумачења (да вас чујем!). :)

Miša nam je uvek šmeker
И опет сингл. ;) Слобода-слобода-слобода-слобода-слобода!

Не волим када ме партнерка дави.

Miša@ Merkur stoji sa obe noge na zemlji (Jarac) i malo bi da definiše Mesec, matematički, oooooooooooo da li će mu uspeti? ,,Previše je osetljiv, a opet previše slobode traži taj Mesec, nekako ga prizemiti da ne vrluda":lol:

Ништа не смета интерпретацијама попут: /1/ хоће да месец буде оволииики :lol: и /2/ хоће да месец скочи кроз обруч.

То наравно нема везе са мојом перцепцијом Пинк Флојдовске атмосфере.

:lol:
b varijanta ,,hoće Mesec da skoči kroz obruč" uklapa se u ono što sam smislila :lol: mogao bi biti nastavak priče :klap:

- - - - - - - - - -

Malo sam se poigrala rečima, primetićeš. ,,Hoće da Mesec" i ,,Hoće Mesec da...":lol:

- - - - - - - - - -

Jedno je šta Merkur hoće, a drugo je šta Mesec hoće :lol:

Мени се више свиђа прва. :) Друга ми је за контрол-фрикове.

Шта кажеш за три? ... Хоће неки свој месец. Ај давај чет`ри, пет, шес, седам... :lol:

de´si Egona, Anakonda te ujela :lol:
Saturn mi u zadnje vreme jede iz ruke, ili ja njemu - kako se gleda :rumenko:
a sad mi Jupiter iz nedelje u nedelje kači redom Aksedent, Pluton, Saturn, Mesec....

a ti? :ceka:

ps. oš torte od jagoda?

- - - - - - - - - -

znao sam da će da iskoči :roll:

E, baš lepo-na vreme si stigla :)
Ovde možeš da kačiš tjubiće, tamo na ,,jarčevima" sam obrisala, da ne kvarimo koncepciju teme.;)
Nema te sto godina, onda dođeš i zevzečiš sa nekoj temi, čekaj da te pitam lepo: kako si? :heart:

znala sam da si grozna opasna metlomahachica...al ne vredi ...volim te vishe neg pechenje :lol:
:tjubomanija:

e pa dobro dam :zcepanje:

ti cici ? :heart:

de´si Egona, Anakonda te ujela :lol:
Saturn mi u zadnje vreme jede iz ruke, ili ja njemu - kako se gleda :rumenko:
a sad mi Jupiter iz nedelje u nedelje kači redom Aksedent, Pluton, Saturn, Mesec....

a ti? :ceka:

ps. oš torte od jagoda?

- - - - - - - - - -

znao sam da će da iskoči :roll:
Opet sabiraš babe & žabe, šta je prvi korak u savladavanju natalne astrologije i poređenje natala sa tranzitima, m?
Rekli smo- tranzit ti ne može doneti ono što nemaš u natalu.
Sada lepo pogledaš sa kojom od ovih planeta Jupiter natalno ima aspekt. I dispoziciju pogledaš.
Mada kada su ova dva hronokratora ( Saturn & Jupiter) u pitanju, uvek posmatramo kuće kojima prolaze...

Opet sabiraš babe & žabe, šta je prvi korak u savladavanju natalne astrologije i poređenje natala sa tranzitima, m?
Rekli smo- tranzit ti ne može doneti ono što nemaš u natalu.
Sada lepo pogledaš sa kojom od ovih planeta Jupiter natalno ima aspekt. I dispoziciju pogledaš.
Mada kada su ova dva hronokratora ( Saturn & Jupiter) u pitanju, uvek posmatramo kuće kojima prolaze...

ja se ne žalim, nego si ti pitala koje su nam planete aktivne :rtfm:

znala sam da si grozna opasna metlomahachica...al ne vredi ...volim te vishe neg pechenje :lol:
:tjubomanija:

e pa dobro dam :zcepanje:

ti cici ? :heart:
Nisam toliko grozna koliko kruže priče po forumu, ja sam groznija od toga :rotf:
Evo baš sam fino............
Malo sam posedela na čardi, gledala vodu, pričala, pijuckala eliksir mladosti i eto me sada ovde :lol:
Kiša je, ali ne smeta mi -jer sutra ne moram na posao :lol:
Cmokenzi i tebi :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back