gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Uh, ja sam manijak što se voća tiče, nemate pojma...Uopšte se ne šalim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мени је кул јер је издалека имао Пинк Флојдовски призвук, а изблиза има више тумачења (да вас чујем!).E, zanimljiv ovaj Mišin avatar, samo da primetim. Svidža mi se.

И опет сингл.Miša nam je uvek šmeker

и /2/ хоће да месец скочи кроз обруч.
mogao bi biti nastavak priče 

Друга ми је за контрол-фрикове.
Ma prva je za kontrol frikove, hoće da smanji MesecМени се више свиђа прва.Друга ми је за контрол-фрикове.
Шта кажеш за три? ... Хоће неки свој месец. Ај давај чет`ри, пет, шес, седам...![]()

Моја прва варијанта говори о увећању.Ma prva je za kontrol frikove, hoće da smanji Mesec![]()

Моја прва варијанта говори о увећању.![]()

Дочарала си да постоје људи који сликовите изразе тумаче дословно.Ma znam
Zato sam i htela da ti dočaram da ti je Mesec veći od tog obruča![]()

...i kad se prespavas opet ne valja .......osecam se opet umorno 

cao mala
aj rasporedi mi planete da dihtuju u fullu![]()

E, baš lepo-na vreme si stigla
Ovde možeš da kačiš tjubiće, tamo na ,,jarčevima" sam obrisala, da ne kvarimo koncepciju teme.
Nema te sto godina, onda dođeš i zevzečiš sa nekoj temi, čekaj da te pitam lepo: kako si?![]()

Opet sabiraš babe & žabe, šta je prvi korak u savladavanju natalne astrologije i poređenje natala sa tranzitima, m?de´si Egona, Anakonda te ujela
Saturn mi u zadnje vreme jede iz ruke, ili ja njemu - kako se gleda
a sad mi Jupiter iz nedelje u nedelje kači redom Aksedent, Pluton, Saturn, Mesec....
a ti?
ps. oš torte od jagoda?
- - - - - - - - - -
znao sam da će da iskoči![]()
Opet sabiraš babe & žabe, šta je prvi korak u savladavanju natalne astrologije i poređenje natala sa tranzitima, m?
Rekli smo- tranzit ti ne može doneti ono što nemaš u natalu.
Sada lepo pogledaš sa kojom od ovih planeta Jupiter natalno ima aspekt. I dispoziciju pogledaš.
Mada kada su ova dva hronokratora ( Saturn & Jupiter) u pitanju, uvek posmatramo kuće kojima prolaze...

Nisam toliko grozna koliko kruže priče po forumu, ja sam groznija od toga
znala sam da si grozna opasna metlomahachica...al ne vredi ...volim te vishe neg pechenje
:tjubomanija:
e pa dobro dam
ti cici ?![]()