ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kamael@ tekst sam pročitala, ali ne vidim poentu akcentovanja mene i mojih tajnih neprijatelja, te neuspeha-kako si to napisao. Dok ne obrišeš, čisto da evidentiram. Uzgred, kojom planetom si to verifikovao moje neprijatelje iz 12? Čini mi se da nisi do detalja razradio moj čart :lol:
neladm@daj malo vedrine, čisto da se ne mrači ovde previše :lol: može šoljica osmeha, jer za kafu je kasno noćas?

Kamael@ tekst sam pročitala, ali ne vidim poentu akcentovanja mene i mojih tajnih neprijatelja, te neuspeha-kako si to napisao. Dok ne obrišeš, čisto da evidentiram. Uzgred, kojom planetom si to verifikovao moje neprijatelje iz 12? Čini mi se da nisi do detalja razradio moj čart

Ne vidis poentu jer to polje ti nije naklonjeno. Znam tvoj cart i dobila si informaciju da los upliv mozes posmatrati i preko Sunce 90 Sunce.
Ne postoji razlog za brisanje teksta. Obradjen je nastanak dzeza preko astro simbolike i koga zanima moze izvoditi dalje analize.

U vezi losih upliva
Ukoliko osoba drugima pise o istima primice, sta vise, sama ce traziti informacije o samoj sebi koje mogu ici na korist a ne na stetu. To karakterise odrasle i zrele individue.

Vidim da me pominjete, za sada mogu da ponudim samo:

hpim3773-1.jpg

Ko je tražio kafu? :lol: Kolača za sada nema, ako Mile navrati, nadam se da će nam okačiti neko fino mmm voće :heart:
Pogledajte prilog 287702

- - - - - - - - - -

E, zanimljiv ovaj Mišin avatar, samo da primetim. Svidža mi se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back