ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguće i to što mi Mesec nije u vodenom znaku, a i Vl Asc je dobar sa Saturnom.

Da. Mesec u vodenim pojacava introverziju, ali moze ako je los, doneti i razocarenja nakon postignutih uspeha koje obecava Mars posto Mesec nosi polje. Ili svojom prirodom ometati konstrukciju Marsa. Mars i Mesec se netrpe i po prirodi su neharmonicni.

Kamael@ pa Mesec je najbolji provodnik...I fiksnih zvezda.
Nego, kod nekih ženskih osoba sam viđala kada imaju loš aspekt Marsa i Meseca, to im baš često ,,odrađuje" u životu neke situacije, jer su obe planete lične, pa i događaji češći...
Ume i u muškom horoskopu da odradi, ali kod žena žešće...

Zato sto su zenske podloznije uplivima u toku i nakon aspekta jer Mesec je glavno telo kod zena. Muskarci lakse preguraju i lakse se nose sa ovim aspektom. Trazi dosta samokontrole i nuzno je istu razvijati kako bi se kasnije ublazio. To je ono, ne reagovati na prvu loptu vec stisnuti zube i u sebi pregurati. Aspekt je dosta slican pomracenju, ali jace deluje zbog prirode Marsa koji je udarac i brzina.

Zato sto su zenske podloznije uplivima u toku i nakon aspekta jer Mesec je glavno telo kod zena. Muskarci lakse preguraju i lakse se nose sa ovim aspektom. Trazi dosta samokontrole i nuzno je istu razvijati kako bi se kasnije ublazio. To je ono, ne reagovati na prvu loptu vec stisnuti zube i u sebi pregurati. Aspekt je dosta slican pomracenju, ali jace deluje zbog prirode Marsa koji je udarac i brzina.

I samo da se nadovežem, često emotivno nesvesno reagovanje...Potiskivanje, pa gejzir...Msm da je najbitnije osvestiti taj aspekt, ali ljudi najčešće ne reaguju ni kada dobije fizičke manifestacije. Ne traže uzrok.

Svuda, ne samo ovde. Kada mesto pocne da se narusava ljudskim kricima gubi se atmosfera tog mesta i ne moze se osetiti dusa ili prosto receno, vibracija tog prostora. Ne leze mi merkurasi zbog meseca u lavu, kad se pojavi gomila sklanjam se.

Praistorijska riba opasnija od tiranosaurusa

Jedna riba koja je vladala okeanima pre 400 miliona godina bila je u stanju da rastrgne svoju žrtvu snagom tiranosaurusa, otkrili su američki naučnici nakon što su uspeli da rekonstruišu muskulaturu vilice opasnog predatora. Riba naučnog naziva dunkleosteus terrelli, veličine manjeg autobusa, dostizala je dužinu do 11 metara i težinu do četiri tone, navodi se u studiji objavljenoj u časopisu "Bajolidži leters" Britanskog kraljevskog društva.

Naučnici već dugo znaju za tog predatora preko fosilnih ostataka, ali nisu pretpostavljali da je jačina njegovog ujeda bila tako velika.
Pritisak vilice ove ribe mogao je da dostigne 5 tona.
Osim toga dunkleosteus terrelli bio je u stanju da otvori i zatvori čeljusti za samo peti deo sekunde. Ribe obično imaju ili jak ujed ili je on brz, ali retko istovremeno imaju obe karateristike.
Snaga vilice preistorijskog predatora bila je gotovo dva puta jača od snage vilice današnje bele ajkule.
"Jačina ujeda tog preistorijskog predatora najveća je medju svim postojećim ili nestalim ribama i jedna je od najjačih u životinjskom svetu", ističu autori studije Filip Anderson sa univerziteta u Čikagu i Mark Vestnik iz Prirodnjačkog muzeja u Čikagu.
Samo neki dinosaurusi, pogotovo tiranosaurus reks i aligatori mogu u tom smislu da se porede sa tom praistorijskom ribom.

https://sites.google.com/site/vaki93/zanimljivosti

Bite_force_quotients.jpg

Naglasen generacijski aspekt Saturna i Neptuna kod pronalazaca fosila.

Evo ga. Justin Grbich. Mesec u dvanaestom, prirodnom riba i okeana, lep sa venerom koja obecava uspeh preko mora i u inostranoj zemlji, polje devet. Generacijski aspekt Saturna i Neptuna.

yigxE.jpg

Kako je podznak Blizanac, trazeci podatke dolazimo do jos jednog Grbica.

http://ssdmf.info/by_birthdate/19820302.html

„Iskreno, bili smo pomalo iznenađeni što, usprkos njihovoj reputaciji i više milijuna godina dugoj povijesti, nitko do sada nije izmjerio snagu kojom pirane grizu svoj plijen. Kad su konačno počeli pristizati podatci s terena, bili smo apsolutno šokirani jačinom ugriza ove relativno malene ribe“, kaže Justin Grubich s Američkoga sveučilišta u Kairu, vodja čitavoga projekta.

I samo da se nadovežem, često emotivno nesvesno reagovanje...Potiskivanje, pa gejzir...Msm da je najbitnije osvestiti taj aspekt, ali ljudi najčešće ne reaguju ni kada dobije fizičke manifestacije. Ne traže uzrok.

ispravka... još češće svesno, doduše nesvesno sasvim posledica.
i nema potiskivanja, niti planiranja, kako kaže kamael. reakcije su uglavnom impulsivne, afekivne. odnosi se i na način ophođenja.
može se ublažiti kada ukapiraš da nije problem u drugima.
kod mene je T kvadrat mesec/mars; kvadrat venera/mars; opozicija venera/mesec. može se odnositi i na (pogrešan) izbor muškarca.

Poslednja izmena:
ispravka... još češće svesno, doduše nesvesno sasvim posledica.
i nema potiskivanja, niti planiranja, kako kaže kamael. reakcije su uglavnom impulsivne, afekivne. odnosi se i na način ophođenja.
može se ublažiti kada ukapiraš da nije problem u drugima.
kod mene je T kvadrat mesec/mars; kvadrat venera/mars; opozicija venera/mesec. može se odnositi i na (pogrešan) izbor muškarca.
Potiskivanje u smislu-da nekada pređu preko nekih stvari, na koje su možda i trebale reagovati, a onda praaaas na sitnici, jer se sete tih prethodnih događaja.
A Venera...Pa kod svih ima bar jedan loš aspekt :lol:

Poslednja izmena:
Tacno Egona, kod mene sa Uranom. Odem kod drugarice u srednjoj kojoj sam se svidjao da me poducava matematiku i na pauzi, na njenom krevetu (Ve 120 Sa) krenem da je mazim ( Ve 0 Me) i neocekivano mi ispadne gumica iz dzepa, nakon cega je ustala i prekorila me da sam dosao zbog drugih stvari a ne matematike. To je Uran, neocekivano pucanje, kad se covek ne nada. A dobro se ljubila... mislim da je bila Rak. Keva joj je bila medicinska sestra. Isto malo punija kao i ona.

Potiskivanje u smislu-da nekada pređu preko nekih stvari, na koje su možda i trebale reagovati, a onda praaaas na sitnici, jer se sete tih prethodnih događaja.
A Venera...Pa kod svih ima bar jedan loš aspekt :lol:

nisam od onih koji prebacuju ili vraćaju retroaktvino. sve što smeta kažem odmah, ili prećutim a puknem da drugoj stvari, ne spominjući prvu. :mrgreen:
preko nekih ne prelazim nikada. da se ne bi dešavalo to o čemu pričaš.
svi mi imamo ovakvih momenata... proporcionalno bar jednom lošem aspektu venere. :lol:

ili prećutim a puknem da drugoj stvari, ne spominjući prvu
Мени је то увек провидно. :) Ваљда зато што имам добро сећање на историју дешавања, па су узрочно-последичне везе очигледне.

Ал` не д`о сатана да ЈА направим списак ствари које ми иду на ... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back