gost 310829
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
ja sam negde pročito da ribe vole ljubičastu boju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam negde pročito da ribe vole ljubičastu boju

Moguće i to što mi Mesec nije u vodenom znaku, a i Vl Asc je dobar sa Saturnom.
Zato sto su zenske podloznije uplivima u toku i nakon aspekta jer Mesec je glavno telo kod zena. Muskarci lakse preguraju i lakse se nose sa ovim aspektom. Trazi dosta samokontrole i nuzno je istu razvijati kako bi se kasnije ublazio. To je ono, ne reagovati na prvu loptu vec stisnuti zube i u sebi pregurati. Aspekt je dosta slican pomracenju, ali jace deluje zbog prirode Marsa koji je udarac i brzina.

aj mawkice da zamutim vodu i ovde da egonche moze teze da pliva![]()
samo da nije na suvom-ccccccccccccc
I samo da se nadovežem, često emotivno nesvesno reagovanje...Potiskivanje, pa gejzir...Msm da je najbitnije osvestiti taj aspekt, ali ljudi najčešće ne reaguju ni kada dobije fizičke manifestacije. Ne traže uzrok.
Potiskivanje u smislu-da nekada pređu preko nekih stvari, na koje su možda i trebale reagovati, a onda praaaas na sitnici, jer se sete tih prethodnih događaja.ispravka... još češće svesno, doduše nesvesno sasvim posledica.
i nema potiskivanja, niti planiranja, kako kaže kamael. reakcije su uglavnom impulsivne, afekivne. odnosi se i na način ophođenja.
može se ublažiti kada ukapiraš da nije problem u drugima.
kod mene je T kvadrat mesec/mars; kvadrat venera/mars; opozicija venera/mesec. može se odnositi i na (pogrešan) izbor muškarca.

Potiskivanje u smislu-da nekada pređu preko nekih stvari, na koje su možda i trebale reagovati, a onda praaaas na sitnici, jer se sete tih prethodnih događaja.
A Venera...Pa kod svih ima bar jedan loš aspekt![]()

Мени је то увек провидно.ili prećutim a puknem da drugoj stvari, ne spominjući prvu
Ваљда зато што имам добро сећање на историју дешавања, па су узрочно-последичне везе очигледне.
e baksuze jedan![]()