ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи брину бригу како ће да се греју, а ја се минусу радујем јер имам хлађење оверклокованог рачунара за џ. :cool:

Људи брину бригу како ће да се греју, а ја се минусу радујем јер имам хлађење оверклокованог рачунара за џ.

I zena ce ti biti hladna zbog saturna vladara sedmog u kvadratu tvom ascedentu koji pada u neznog raka. Papucar, jer saturn ti je u polju cetiri na stepenu cetiri.

Papucar, jer saturn ti je u polju cetiri na stepenu cetiri.
А број четири је боје розе-па-на-штрафте, јер Камаел и даље лупа на свом црвеном аватару у невидљиви зид.

Ај можеш ти и боље. Полажем велике наде у твоје најављено "тумачење".

Naravno da se vide... sam aspekt saturna koji simbolizuje u njegovom natalu zenu sa cvrstom rukom i koja naredjuje prstom u aspektu sa asc - njegovim podznakom rak, koji je nezan i koji trazi od zene da ga utesi ne moze sa sigurnoscu, ali drugi aspekti i polozaji nebeskih tela to potvrdjuju.

To nije bitno, vec to sto govori da on nema taj aspekt a ima, postavio je kartu na forum gde se vidi da ima. Nakon toga poceo je da vredja i da govori da je to izmisljotina. To je kompleks koji se nije resio a trebao je biti resen jer po broju svojih godina nije u periodu male devojcice koja u ogledalu vidi svoju bubuljicu pa kaze da nema dureci se.

ajde batalite bre... pomisliće ljudi da se takve stvar stvarno vide iz natala. :mrgreen:
Јао, требало је да га пустиш. :roll: Сада можда и не добијем од њега материјал којег сам желео да извучем. :)

@Kamael
Штета је што си банован. Сада ћу морати тему о астропредаторима да отворим без тебе. А баш нам је лепо било кренуло.

Naravno da se vide... sam aspekt saturna koji simbolizuje u njegovom natalu zenu sa cvrstom rukom i koja naredjuje prstom u aspektu sa asc - njegovim podznakom rak, koji je nezan i koji trazi od zene da ga utesi ne moze sa sigurnoscu, ali drugi aspekti i polozaji nebeskih tela to potvrdjuju.
Ово је неочекивани развој. Па ти сада као да се правдаш, што изгледа као да заиста верујеш у шит који пишеш о мени.
e16t77.png
Аха, капирам, јавила се Ђавоља невеста. Прочитај шта сам написао за папучаре у горе повезаном тексту.

To nije bitno, vec to sto govori da on nema taj aspekt a ima
Ако мислиш да га имам, дедер дај неко тумачење. Астроетика онда импозује да ти ја потврдим је ли тако или није и на томе се завршава. Астролог никад не може бити у позицији да ми каже како ствари стоје, осим ако познаје праве примере из мог живота. А ти ме ван интернета тешко познајеш, па си ту у инфериорној позицији.

postavio je kartu na forum gde se vidi da ima.
А ти више верујеш карти него свом искуству. :lol: (аха, капирам, искуства нема) Ако ти је то био једини аргумент за постојање аспекта, требало је да затвориш радњу пре праве буре. Целу `твар сам већ детаљно рашчланио:
Видим да си ушао у фазу скривања иза једног подешавања на astro.com а да притом немаш појима да енџин којег користе подржава подешавање орбиса, као што је транспарентно изложио нпр. ZET. Ако обратиш пажњу на орбисе тих аспеката (које си обрисао јер их се плашиш :lol:), видећеш да их astro.com тачно наводи, баш из разлога што није понудио њихово појединачно подешавање. Они су свесни да их не узима свако у обзир. Ња, немаш појима.
А на то имам само да додам да одавно ниси очистио кеш браузера. :lol:

Nakon toga poceo je da vredja i da govori da je to izmisljotina. To je kompleks koji se nije resio a trebao je biti resen jer po broju svojih godina nije u periodu male devojcice koja u ogledalu vidi svoju bubuljicu pa kaze da nema dureci se.
Да сам вређао, вероватно бих ја био банован а не ти. Што се осталог тиче, та прича се врти као покврана плоча. Молим те, подигни иглу и настави даље. И не измишљај туђе комплексе да би се нахранио, отроваћеш се.
e16t77.png

kamael, taman kad te odbanuju preći će mi venera preko sunca.
a ti ćeš mi reći dal da pustim il propustim... :lol:

Rekao sam ti u vezi tvojih duplikata a ti se igras ko dete od deset godina

tab je pogrešio kada je popravljao nalog. bar da ga je popravio. :roll:
dvostrukost svakako donosi grešku, ostalo su samo otežavajuće okolnosti.
samo ti kažem da će nešto da se dešava... sem toga, ovo je drugi put kako jupi oponira asc. odrazilo se pozitivno na posao.
a tranzit ve kroz 12 polje podržava dvostrukost.

Da, da, svakako...:roll:

Nije do taba vec do tebe. Astrologija je data da ljudi imaju koristi a ne da se zajebavaju sa istom.

U godisnjem pomraceni su ti Sunce i Mesec, danas su napravili kvadrat. Vladar komunikacije u raskoraku Veneri vladaru desetog, plus tranzituje kroz dvanaesto. Ocekivalo se da ce te banovati.

Na religiji, jer Sunce ti vlada devetim ciji je prirodni vladar Jupiter u opoziciji tvom Asc, a za isti kazes da ti donosi dobro?

Dobila si i epitet drolje od jednog forumasa (isto, Venera dvanaest...)

Da, da, svakako...:roll:

Nije do taba vec do tebe. Astrologija je data da ljudi imaju koristi a ne da se zajebavaju sa istom.

U godisnjem pomraceni su ti Sunce i Mesec, danas su napravili kvadrat. Vladar komunikacije u raskoraku Veneri vladaru desetog, plus tranzituje kroz dvanaesto. Ocekivalo se da ce te banovati.

Na religiji, jer Sunce ti vlada devetim ciji je prirodni vladar Jupiter u opoziciji tvom Asc, a za isti kazes da ti donosi dobro?

Dobila si i epitet drolje od jednog forumasa (isto, Venera dvanaest...)

tek sad vidim ovo... :lol:
kakvih bre duplikata? da si toliki astro expert znao bi me bolje... :lol:

au, vidi se i ban u natalu' nije valjda? e pa odbanovo me odmah ujutru, gde se to vidi? :mrgreen:

dobijam taj epitet redovno od svih onih koji me nikad neće imati. :lol:

a ti bi mogao, ako sebe stvarno smatraš profesionalcem da malo poradiš na toj etici. ne da iznosiš stvari koje nemaju veze sa natalom, misleći da time nekoga pritiskaš u bolnu tačku... nezrelo i bespomoćno, kamael, nemaš više deset godina.
možeš da kažeš o meni šta god ti volja, imaš dozvolu... kada te opet drmene ludilo samo raspali. samo nemoj misliti da ću ti ostati dužna. mars mi jeste u raku, ali su mi jupi i mesec u ovnu.

Bolje pustiti. Konjukcija Ve So dolazi za deset dana ali nece doneti nista bitno, nema podrske. Sto se tice tranzita kod tebe su trenutno aktuelni Uran i Jupiter.

posle mesec dana dva različita odgovora na isti post... :lol:
preporučujem ti da uzmeš nešto što će regulisati taj pad raspoloženja, ili čega već... :p

de si sad, kamael, da se malo svađamo? :lol:
vladar komunikacije mi oponira veneri već godinama, to su svađe u vezi, vezama, a s obzirom da mi ve vlada i 6 i 10 poljem, česte promene posla, što se i dešava u proteklom periodu... zabrinuću se kada mi onaj merkur za koji tvrdiš da je tog dana bio u 12 polju, a izašao je na asc napravi opoziciju marsu. onda se skloni, topla preporuka... mada mi se čini da me već pomalo 'radi'. :lol:
a i venera mi ovih dana izlazi na asc... u solarnom su mi svetla u 12, ok, vidim da pratiš moje tranzite i to je baš lepo od tebe... :lol:
21-og je taj kvadrat bio na nebu, sem što je sunce iskvadriralo moj natalni mesec, ajd da ne cepidlačimo, neka bude da si o tome pričao.
a kad mi venera legne na natalnog neptuna, šta će da bude? a? ti to znaš... :lol:
a zamisli da jednom godišnje radimo ono što taj tranzit venera simbolizuje kroz polja i aspekte, jer joj toliko treba da obiđe krug? i svake godine manje više isto? :lol:
i zato mi uopšte nije jasno zašto pratiš ove brze planete kada su to događaji okidači, svakodnevica? a ne možeš da omašiš ako mi kažeš da će sutra biti gužve u saobraćaju i da ću najverovatnije zakasniti na posao. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back