ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"I, psycho." :p

404579_364296683658253_61642034_n.jpg

Хах, откриће. Нисам раније обратио пажњу. Али фејсбук статистички не лаже. Само им се рођендани нижу. Имам подоста (мушких) шкорпија међу познаницима. Нешто се уопште не поткачињемо, као што сам мислио да би био случај. :p Ња... биће да је због површне интеракције.

Човече... ја сам мислио да сам окружен стрелчевима, јер ми ФБ подивља када дођу на ред њихови рођендани.

Био сам у криву. Већом већином сам окружен шкорпијама. ФБ ради на граници издржљивости задњих дана.

Шта ти је живот.

znaju li moderatori ili starosedeoci ovog pdf-a da je kojim slucajem pravljena tema tipa horoskop i muzika, interesovalo bi me da citam

Mislim da nismo imali takvu temu, bar ne skorije mada negde jesmo pričali, u sklopu druge teme, o planetama i muzici ali bog te pita. Planiram neko organizovanje pdf-a posle ispita pa ako naletim, javljam ti

Kod mene su baš lepo raspoređeni...od svakog znaka pomalo. Možda za nijansu više ima vaga, škorpija i blizanaca.
Шта се ложиш, видиш да сам наложен на ово новo откриће. :p Вероватно ћете од прве трећине децембра да (опет) слушате исту причу за стрелца.

Ња, проваљен сам. Вероватно и нећете. Ал` и даље има страшно пуно шкорпија (и стрелаца).

А пропо распореда, сви смо ми мање-више окружени равномерно расподељеним миксом. :p `Твар је афинитета кога ћемо пуштати у ближе кругове. Постизање еквилибријума може значити да нема јаких афинитета. :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back