gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Људи брину бригу како ће да се греју, а ја се минусу радујем јер имам хлађење оверклокованог рачунара за џ.
А број четири је боје розе-па-на-штрафте, јер Камаел и даље лупа на свом црвеном аватару у невидљиви зид.Papucar, jer saturn ti je u polju cetiri na stepenu cetiri.

Јао, требало је да га пустиш.ajde batalite bre... pomisliće ljudi da se takve stvar stvarno vide iz natala.![]()

Ово је неочекивани развој. Па ти сада као да се правдаш, што изгледа као да заиста верујеш у шит који пишеш о мени.Naravno da se vide... sam aspekt saturna koji simbolizuje u njegovom natalu zenu sa cvrstom rukom i koja naredjuje prstom u aspektu sa asc - njegovim podznakom rak, koji je nezan i koji trazi od zene da ga utesi ne moze sa sigurnoscu, ali drugi aspekti i polozaji nebeskih tela to potvrdjuju.
Ако мислиш да га имам, дедер дај неко тумачење. Астроетика онда импозује да ти ја потврдим је ли тако или није и на томе се завршава. Астролог никад не може бити у позицији да ми каже како ствари стоје, осим ако познаје праве примере из мог живота. А ти ме ван интернета тешко познајеш, па си ту у инфериорној позицији.To nije bitno, vec to sto govori da on nema taj aspekt a ima
А ти више верујеш карти него свом искуству.postavio je kartu na forum gde se vidi da ima.
(аха, капирам, искуства нема) Ако ти је то био једини аргумент за постојање аспекта, требало је да затвориш радњу пре праве буре. Целу `твар сам већ детаљно рашчланио:
А на то имам само да додам да одавно ниси очистио кеш браузера.Видим да си ушао у фазу скривања иза једног подешавања на astro.com а да притом немаш појима да енџин којег користе подржава подешавање орбиса, као што је транспарентно изложио нпр. ZET. Ако обратиш пажњу на орбисе тих аспеката (које си обрисао јер их се плашиш), видећеш да их astro.com тачно наводи, баш из разлога што није понудио њихово појединачно подешавање. Они су свесни да их не узима свако у обзир. Ња, немаш појима.

Да сам вређао, вероватно бих ја био банован а не ти. Што се осталог тиче, та прича се врти као покврана плоча. Молим те, подигни иглу и настави даље. И не измишљај туђе комплексе да би се нахранио, отроваћеш се.Nakon toga poceo je da vredja i da govori da je to izmisljotina. To je kompleks koji se nije resio a trebao je biti resen jer po broju svojih godina nije u periodu male devojcice koja u ogledalu vidi svoju bubuljicu pa kaze da nema dureci se.

kamael, taman kad te odbanuju preći će mi venera preko sunca.
a ti ćeš mi reći dal da pustim il propustim...![]()
tab je pogrešio kada je popravljao nalog. bar da ga je popravio.
dvostrukost svakako donosi grešku, ostalo su samo otežavajuće okolnosti.
samo ti kažem da će nešto da se dešava... sem toga, ovo je drugi put kako jupi oponira asc. odrazilo se pozitivno na posao.
a tranzit ve kroz 12 polje podržava dvostrukost.

Rekao sam ti u vezi tvojih duplikata a ti se igras ko dete od deset godina
Da, da, svakako...
Nije do taba vec do tebe. Astrologija je data da ljudi imaju koristi a ne da se zajebavaju sa istom.
U godisnjem pomraceni su ti Sunce i Mesec, danas su napravili kvadrat. Vladar komunikacije u raskoraku Veneri vladaru desetog, plus tranzituje kroz dvanaesto. Ocekivalo se da ce te banovati.
Na religiji, jer Sunce ti vlada devetim ciji je prirodni vladar Jupiter u opoziciji tvom Asc, a za isti kazes da ti donosi dobro?
Dobila si i epitet drolje od jednog forumasa (isto, Venera dvanaest...)

Bolje pustiti. Konjukcija Ve So dolazi za deset dana ali nece doneti nista bitno, nema podrske. Sto se tice tranzita kod tebe su trenutno aktuelni Uran i Jupiter.
Rekao sam ti u vezi tvojih duplikata a ti se igras ko dete od deset godina