Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Срећни су људи који могу да закасне на посао, јер то значи да посао не може да их стигне где год да се нађу.
Несрећни су што морају да се ломатају превозом. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срећни су људи који могу да закасне на посао, јер то значи да посао не може да их стигне где год да се нађу.Несрећни су што морају да се ломатају превозом.
![]()
...bas je loto imati posaoМа држава нам је срање....bas je loto imati posao
Ima li preživelih?![]()
tek sad vidim ovo...
kakvih bre duplikata? da si toliki astro expert znao bi me bolje...
au, vidi se i ban u natalu' nije valjda? e pa odbanovo me odmah ujutru, gde se to vidi?
dobijam taj epitet redovno od svih onih koji me nikad neće imati.
a ti bi mogao, ako sebe stvarno smatraš profesionalcem da malo poradiš na toj etici. ne da iznosiš stvari koje nemaju veze sa natalom, misleći da time nekoga pritiskaš u bolnu tačku... nezrelo i bespomoćno, kamael, nemaš više deset godina.
možeš da kažeš o meni šta god ti volja, imaš dozvolu... kada te opet drmene ludilo samo raspali. samo nemoj misliti da ću ti ostati dužna. mars mi jeste u raku, ali su mi jupi i mesec u ovnu.
djavolja nevesta - C3 - zbog recenice "sevaj budaletino." (zbog direktnog bana progledano kroz prste za ovu recenicu "to što je ograničena, ne znači da nije zlonamerna.")
Bossa Nogga - C3 - zbog recenice "ma napuši govedo, bre, čim se zaobada. (zbog direktnog bana progledano kroz prste za ovu recenicu "ko ti iebe mater, dolaziš da provociraš, a onda ti đavo kriv.
dobijam taj epitet redovno od svih onih koji me nikad neće imati
Водени марсеви су у триплицитету. Додуше, у раку је он такође у паду.mars mi jeste u raku
Ја упркос свим разликама капирам ЂН. Можда је проблем до тебе...Vise odbijas nego sto privlacis. Prvo se moras socijalizovati.

Ја упркос свим разликама капирам ЂН. Можда је проблем до тебе...

Pricamo o tranzitima. Tacno, mogu doneti manje probleme ili vece.Ја упркос свим разликама капирам ЂН. Можда је проблем до тебе...
Pricamo o tranzitima. Tacno, mogu doneti manje probleme ili vece.

sad sam stvarno počela da pravim duplikate...
sinoć je bio pun i mesec... moralo je da opali negde.
ako pričamo o tranzitima mars me jedino cima ozbiljnije. ovim bržim... sa uranom sam se već srodila šta mi radi godinama unazad.
mars mesec je gadan aspekt, ja ga imam isto ali moze se raditi na njemu i dosta ublaziti, iz tog razloga sam pisao sve ono
kod urana je druga prica, donese uvek nenadano, neda se u kajase nikako

ve 0 pl. + konjukcijana natalni mesec
stabilnosti neće biti u svakom slučaju..
....jok i nisi 

a neko bi rekao zbog onog jupitera u cetvrtom da si tip domacice![]()

pre to nego neka landara... samo me ne drži mesto u kući.![]()