ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Срећни су људи који могу да закасне на посао, јер то значи да посао не може да их стигне где год да се нађу. :p Несрећни су што морају да се ломатају превозом. :p

553615_553802421314657_1431059333_n.jpg

tek sad vidim ovo... :lol:
kakvih bre duplikata? da si toliki astro expert znao bi me bolje... :lol:

au, vidi se i ban u natalu' nije valjda? e pa odbanovo me odmah ujutru, gde se to vidi? :mrgreen:

dobijam taj epitet redovno od svih onih koji me nikad neće imati. :lol:

a ti bi mogao, ako sebe stvarno smatraš profesionalcem da malo poradiš na toj etici. ne da iznosiš stvari koje nemaju veze sa natalom, misleći da time nekoga pritiskaš u bolnu tačku... nezrelo i bespomoćno, kamael, nemaš više deset godina.
možeš da kažeš o meni šta god ti volja, imaš dozvolu... kada te opet drmene ludilo samo raspali. samo nemoj misliti da ću ti ostati dužna. mars mi jeste u raku, ali su mi jupi i mesec u ovnu.

Ne pisem nista protiv tebe, navodim da oni koji se bave astrologijom mogu imati koristi od iste ako su pametni. Kao sto vidim, ti ovo shvatas kao neki rat...

Opet si popila ban. I opet si nasela na provokaciju zvezda.

Mesec (psiha) u tranzitu predhodne noci je dosao na Marsa i pukla si usavsi u svadju sa zenskom osobom ( moonshine) jer aspekt se odigrava u Raku. Razlog zasto si pod stelarnim uplivima - u godisnjem pomracen Mesec aspektom Sunce, u radiksu Mesec kvadrat Mars.

I opet na religiji. Zasto od Taba? Iz razloga jer admin/mod u tvom horoskopu nosi simbol Venere. U tranzitu Veneru cepa Uran opozicijom i zamisli koje imas i koje mislis ostvariti jer si zensko aspekt ne dozvoljava. Potpis "perverzni deda mraz", perverzije daje Venera/Uran.

djavolja nevesta - C3 - zbog recenice "sevaj budaletino." (zbog direktnog bana progledano kroz prste za ovu recenicu "to što je ograničena, ne znači da nije zlonamerna.")

Bossa Nogga - C3 - zbog recenice "ma napuši govedo, bre, čim se zaobada. (zbog direktnog bana progledano kroz prste za ovu recenicu "ko ti iebe mater, dolaziš da provociraš, a onda ti đavo kriv.

Ipak, cak i admin/mod ti gleda kroz prste jer danas je tranzit Venera usla u trigon Jupiteru ali ne vredi.

dobijam taj epitet redovno od svih onih koji me nikad neće imati

Vise odbijas nego sto privlacis. Prvo se moras socijalizovati.

mars mi jeste u raku
Водени марсеви су у триплицитету. Додуше, у раку је он такође у паду.

Ти реагујеш нагло и спонтано, и отуда банови. :D Ако то измениш, чека те сасвим другачији пријем. Неке ствари се најбоље једу (мртве) `ладне. А треба ли да те подсетим на моју тему о астропредаторима?

За крај, на тему:

64000_555230241171875_380281541_n.jpg

sad sam stvarno počela da pravim duplikate...
sinoć je bio pun i mesec... moralo je da opali negde. :lol:
ako pričamo o tranzitima mars me jedino cima ozbiljnije. ovim bržim... sa uranom sam se već srodila šta mi radi godinama unazad.

mars mesec je gadan aspekt, ja ga imam isto ali moze se raditi na njemu i dosta ublaziti, iz tog razloga sam pisao sve ono

kod urana je druga prica, donese uvek nenadano, neda se u kajase nikako

a sada je opozicija... ve 0 pl. + konjukcijana natalni mesec.
godišnji će se opet odraditi u nekom tranzitnom periodu... ve mi je i vladar 10/6, ali ne mora biti posao. kroz mesec je odradio simboliku roditelja, ova sadašnja konjukcija sa uranom. al ko zna...
stabilnosti neće biti u svakom slučaju... :lol:

ve 0 pl. + konjukcijana natalni mesec

venera pluton prave kvadrat uran mesecu... uran i mesec od decembra 2013 su u prvoj u ovnu i osetice se tumbanje u toj godini

ali bice dobra za finansije, mars vladar drugog dobar sa jupiterom vladarem desetog, sunce vladar seste dobar sa jupiterom u osmom

stabilnosti neće biti u svakom slučaju..

i ne moze biti, mars u radiksu aspektovan, sunce u skorpiji, mesec sa marsom vlada prirodnim skorpije i podznak si vatra

jesi bila hiperaktivna kada si bila mala :vudu: ....jok i nisi :znamiguje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back