ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od tolikih ljudi na zemaljskoj kugli sa tim aspektom, po tebi su svi prevaranti? Zar to nije malo niskointeligentno globalizovanje? Fazon svi Srbi su ubice, svi muslimani teroristi, svi afroamerikanci sitni kriminalci? Ti si bolestan covek. :eek: no comment :eek:

netacno, moje zdavlje je savrseno, tvoje je naceto to i sama znas, tek ce da bude jer hirurgija ti nije naklonjena, mars u sedmom, los, ugrozava detrimente

nisu svi, ti jesi, imas i vise od nekoilko pokazatelja, aspekt je reper od kojeg se polazi, druge tacke to potvrdjuju... dala se i videti tvoja obmana na forumu a nisi napisala ni 20 postova

astro je mocna nauka, tebi svako dobro, ali tvom sefu nece biti jer ces biti uhvacena... da je konjukcija kao kod Iris maznjavala bi sa sansom da ne budes provaljena... ali, u kvadratu mora izaci na videlo kad-tad

Kad me neko uvredi bez ikakvog razloga i ikakve potrebe, ne mogu da cutim, to je jace od mene. Za pravdu ginem, ako treba. Nebitno da li sam ja u pitanju, ili branim nekog drugog.

nemaš pojma šta znači reš pravda. 'bolesnik, psihički oboleo' te diskvalifikuje kao nekoga ko je u pravu, naročto način na koji isteruješ tu pravdu.

ako prcaš, radi to sa mozgom. najlaše je uvrediti i ispasti budala pritom.

Tarantula i Angelsrain, lakse malo s teskim recima.
Mogu ici i editovati sto cu i da uradim a mozete se i vi ponasati pristojno.
Diskusija je na mestu ali ne i vredjanje i izigravanje psihologa i procena necijeg mentalnog zdravlja

netacno, moje zdavlje je savrseno, tvoje je naceto to i sama znas, tek ce da bude jer hirurgija ti nije naklonjena, mars u sedmom, los, ugrozava detrimente

nisu svi, ti jesi, imas i vise od nekoilko pokazatelja, aspekt je reper od kojeg se polazi, druge tacke to potvrdjuju... dala se i videti tvoja obmana na forumu a nisi napisala ni 20 postova

astro je mocna nauka, tebi svako dobro, ali tvom sefu nece biti jer ces biti uhvacena... da je konjukcija kao kod Iris maznjavala bi sa sansom da ne budes provaljena... ali, u kvadratu mora izaci na videlo kad-tad
pa kako ocekujes da ti verujem za zdravlje, kad dajes potpuno netacne prognoze da sam prevarant a sama sebe najbolje poznajem? :) meni je iskreno sve ovo smesno, jer da nesto znas, nebi pricao gluposti tek tako. :) pa mozda bude nekih intervencija, privlaci me estetska hirurgija :D

kamael je mala beba za vas dve, što se tiče vređanja.
a dodatno je licemerno nekoga optužiti da vređa, pa izreći mnogo teže dijagnoze.

što se tiče karte, ne vidi se dobro.
a jel ti palo na pamet da si u jednoj možda ukucala više opcija za prikaz, tipa aspekti hirona, noda, vertex, fortuna i sl?
Jasno se vidi opozicija merkura i marsa na prvoj,a na drugoj je nema, za koju je Kamael tvrdio da sam je izmislila.

nemaš pojma šta znači reš pravda. 'bolesnik, psihički oboleo' te diskvalifikuje kao nekoga ko je u pravu, naročto način na koji isteruješ tu pravdu.

ako prcaš, radi to sa mozgom. najlaše je uvrediti i ispasti budala pritom.
ako si se vec ukljucila u raspravu, mogla bi biti malo i objektivna. To sto sam ja proglasena za prevaranta na osnovu samo jednog aspekta, to nije vredjanje, jel?

ako si se vec ukljucila u raspravu, mogla bi biti malo i objektivna. To sto sam ja proglasena za prevaranta na osnovu samo jednog aspekta, to nije vredjanje, jel?

zašto bi te vređalo nešto što znaš da nisi? nije mi jasno...
ne mogu biti objektivna kada od starta vidim da ste se zakačili oko gluposti, dodatno uvrede od strane vas dve. objektivna sam 101%. bar sa te strane.
ne krijem da mi je čovek simpatičan i van cele ove priče.

o kom aspektu je ovde reč?

zato što je orbis preko 9'. jedan ga program registruje, drugi ne.
lepo rekoh da je nesporazum u pitanju... :roll:
pa ja sam i rekla najnormalnije da servisi izbacuju razlicito, a Kamael tvrdi kako sam prevarant jer mi Merkur kvadrat Neptun, i da sam time pokusala ovde na forumu nekoga da obmanem. Da sam prevarant, kao sto on tvrdi, to bih upotrebila za ostvarenje neke koristi, a ja ovde ne vidim nikakvu korist ni moju ni vasu od davanja pogresnih aspekata. Sacuvaj me Boze, ne zna covek ni sta prica.

Jasno se vidi opozicija merkura i marsa na prvoj,a na drugoj je nema, za koju je Kamael tvrdio da sam je izmislila.

to si mogla odmah reci a ne traziti od drugih da ti tumace aspekt za koji nisi sigurna da postoji

to dolazi bas od Me 90 Ne, obmane i prevare, cak i nenamerno jer neptun je transcedent i predstavlja visu silu

astro je mocna, takvih ljudi svaki astrolog se kloni, a jos da ima firmu i da trazis posao samo bi se osmehnuo i pokazao ti vrata

to si mogla odmah reci a ne traziti od drugih da ti tumace aspekt za koji nisi sigurna da postoji

to dolazi bas od Me 90 Ne, obmane i prevare, cak i nenamerno jer neptun je transcedent i predstavlja visu silu

astro je mocna, takvih ljudi svaki astrolog se kloni, a jos da ima firmu i da trazis posao samo bi se osmehnuo i pokazao ti vrata
Ja sam vec objasnila 2 puta, ali ti ocigledno ne zelis da cujes ili ne razumes srpski jezik, da sam se u svim postovima pre kacenja slike moje natalne karte rukovodila jednim servisom, a kada je doslo vreme da okacim kartu na forum zato sto je Misa zatrazio, sa tog servisa nije mogla da se sacuva slika i onda sam otisla na drugi servis verujuci da to mora biti isto zato sto su isti podaci. Sliku sam okacila ni ne gledajuci sve aspekte. Kako to mislis nenamerna obmana? Nenamerna moze biti greska, a obmana je svaka sa namerom i jasnim ciljom! Ja verujem da taj aspekt ime veze sa mojom porodicom i odrastanjem, aposto ne znas sta se desavalo, nemoj ni da donosis tako ishitrene i globalizovane zakljucke. To za obmanu moze i da se procita na internetu, ali svaka natalna karta je jedinstvena, i svaki ucen astrolog ce ti dati konkretizovano tumacenje, kada poveze konce i sklopi stvari. Pa sigurno ne bih dosla kod tebe da trazim posao, ti jedino mozes i da zaposljavas na forumu, posto vidim da ti je ovo zivot i da ovde izigravas Boga i batinu :D ja cu svoju strucnost imati prilike da pokazem i razvijem, jer sam skolovana i vredna osoba.

o kom aspektu je ovde reč?

merkur suvladar polozen u devicu, kvadrira neptuna i urana... sunce joj u polju 12 kvadrat jupiter

zbog kvadrata sa neptunom mora biti provaljena, sa uranom u toku same radnje, nenadano i neocekivano, sunce donosi i zakonske sankcije, verovatno ce je slati na sud (jupiter).... zavisi od posla, sef, musterija ili inspekcija

zbog kvadrata sa neptunom mora biti provaljena, sa uranom u toku same radnje, nenadano i neocekivano, sunce donosi i zakonske sankcije, verovatno ce je slati na sud (jupiter).... zavisi od posla, sef, musterija ili inspekcija

aha, ok... znam za simboliku me/ne, mada me više asocira na neke obmane, laži.
pitam radi poređenja, mene nikada nisu provalili od rada na crno do malverzacija, mada ni približno nisu slični aspekti... i ovo moje je bilo malo drugačijeg karaktera, nešto kao 'naplata duga' ili zaobilaženje zakonskih protokola.
pa rekoh bolje da proverim da li ću da zaginem negde... :lol:

Ja, brale moj, na sud mogu dospeti samo kao neutralni posmatrac i zena advokata ;) evo najiskrenije, bez ikakvih tenzija i prepucavanja..gresis, Kamael, stvarno gresis...ja za pravdu ginem, tako sam vaspitana.

aha, ok... znam za simboliku me/ne, mada me više asocira na neke obmane, laži.
pitam radi poređenja, mene nikada nisu provalili od rada na crno do malverzacija, mada ni približno nisu slični aspekti... i ovo moje je bilo malo drugačijeg karaktera, nešto kao 'naplata duga' ili zaobilaženje zakonskih protokola.
pa rekoh bolje da proverim da li ću da zaginem negde... :lol:

kod tarantule je drugi slucaj, podznak je devica a merkur u prvom...

uvek daje neke obmane, ili covek obmanjuje druge ili drugi njega, cak i u dobrom aspektu neptun obmane ali.bez posledica i na stetu i ustrb drugog

.. njoj je u jakoj kvadraturi jer je pojacan drugim malefikom, uranom, a merkur joj u prvom...znaci unutrasnja sila, jer podznak je devica sa merkurom vladarem u devici

uvek daje neke obmane, ili covek obmanjuje druge ili drugi njega, cak i u dobrom aspektu neptun obmane ali.bez posledica i na stetu i ustrb drugog

.. njoj je u jakoj kvadraturi jer je pojacan drugim malefikom, uranom, a merkur joj u prvom...znaci unutrasnja sila, jer podznak je devica sa merkurom vladarem u devici

a mo u devici 11 polje - 90 ne u strelcu 3 polje?
slatke laži? :lol:
inače nema drugih pokazatelja, čak naprotiv... karakter besprekoran.

koliko je jak aspekt vidis po nicku, jer tarantula je pauk, koji izbacuje otrov, a i pauk i trovanje su od neptuna

ne cudi za nick, jer ona je podlozna uplivima i takvim je lako prognozirati, nije krocila u proces indvidualizacije i ne moze da se odupre stelarnim silama

koliko je jak aspekt vidis po nicku, jer tarantula je pauk, koji izbacuje otrov, a i pauk i trovanje su od neptuna

ne cudi za nick, jer ona je podlozna uplivima i takvim je lako prognozirati, nije krocila u proces indvidualizacije i ne moze da se odupre stelarnim silama

imala sam jedan nik 'glupa kokoš'... ubeđivali me i priznah da su u pravu. :lol:

ja više analiziram avatar... ali samo ako mi neko privuče pažnju, inače sve ostalo kroz pisanje.

imala sam jedan nik 'glupa kokoš'... ubeđivali me i priznah da su u pravu. :lol:

ja više analiziram avatar... ali samo ako mi neko privuče pažnju, inače sve ostalo kroz pisanje.
E Kamael, sad si ga lupio za sve pare, nisi ni svestan koliko! :D Moj nick nema nikakve veze sa mojom ljubavlju prema paucima, vec je potekao iz zezanja sa drugarima tako sto moj nadimak u pravom zivotu kad se pomesaju slova dobije se tarantula. da dadadada, bas sam neki freak i luda sam za tarantulama i ostalim opasnim zivuljkama...oh my god ako cemo vec da idemo tvojom logikom da volim da obmanjujem i da se skrivam, onda bi avatar trebao da bude u istom duhu zar ne?? a vidis ja sam skoro jedina okacila svoju sopstvenu sliku ovde, toliko o mom skrivanju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back