ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta nosiocu natala? rekao sam ti jer citas ili ne? svoju prirodu mora ispoljiti, na stetu natusa u losem, na stetu i drugih u dobrim

on je malefik, dejstvo mu je daleko vise lose od dobrog pa i u dobrim aspektima... znas sta donosi neptun zasto me pitas za njega, to je osnova

znam da je neptun i u dobrim aspektima loš... znam i šta donosi, ali drugih pokazatelja sem tog jednog aspekta nema. ne mogu da ga povežem sa otatkom natala, kontradiktoran je taj kvadrat.
samo me je zanimalo je li na štetu natusa u lošem aspektu. znam da je u dobrim na tuđu. to se već slaže, ne radi se o osobi koja bi druge povređivala.

znam da je neptun i u dobrim aspektima loš... znam i šta donosi, ali drugih pokazatelja sem tog jednog aspekta nema. ne mogu da ga povežem sa otatkom natala, kontradiktoran je taj kvadrat.
samo me je zanimalo je li na štetu natusa u lošem aspektu. znam da je u dobrim na tuđu. to se već slaže, ne radi se o osobi koja bi druge povređivala.

Kamael samo zeli da dokaze da sam prevarant, ne zanima njega ostatak natala, to je sasvim dovoljno :D Sta cu, pomirila sam se da me je Bog stvorio da budem prevarant i da ja ne mogu nista protiv toga jer to nije do mene, ali cu se truditi svim silama da suzbijem tu svoju losu osobinu koju igrom prilika do sada nisam uvidela da posedujem xexexe :D :D :D

Kamael samo zeli da dokaze da sam prevarant, ne zanima njega ostatak natala, to je sasvim dovoljno :D Sta cu, pomirila sam se da me je Bog stvorio da budem prevarant i da ja ne mogu nista protiv toga jer to nije do mene, ali cu se truditi svim silama da suzbijem tu svoju losu osobinu koju igrom prilika do sada nisam uvidela da posedujem xexexe :D :D :D

pitala sam ga za jednu osobu čiji me aspekt buni, kad smo već kod neptuna. mada je i ovde merkur loše aspektovan na vrhu 8. imam neko svoje tumačenje u glavi, ali mi teže ide sa ljudima koje poznajem. a kad pogledam natal zapitam se da li ga poznajem...
samo kod mene prevagne lični utisak. retko pogrešim.

Kao sto sam vec rekla, moji Saturn, Uran i Neptun su u 4. kuci, tako da samo ja najbolje znam sta su mi doneli,a doneli su mnogo toga neobicnog, nazalost :/

to je čista patologija.
skoro sam videla sličan raspored planeta, samo milsim da je umesto urana bio mars, nisam sigurna, 4 polje... i ova dva su dovoljna kako god. a ta osoba me ubeđuje da je imala divno detinjstvo i roditelje. to su nedvosmisleni aspekti, znam šta sibolizuju i nema dalje priče sa njom kada krene sa lažima.

naravno da je na njegovu stetu, neptun daje zamagljenu svest, ni on sam ne moze prokljuviti sta ne valja jer neptun nikad ne otkriva svoje karte, simbol je dubljih astralnih struja kojima covek nije osposobljen da barata, on je tajna

a na stetu je i drugih koji ga okruzuju i povezani su sa pricom u zivotu gde aspekt ispoljava delovanje, tacnije gde ih taj neptun upetja, osmo u necije stradanje, tudji novac, deveto religija, trece u lazi i haos sa rodbinom ...

nezgodan je neptun, prljav igrac, vidis i ovde kako deluje

sa jupiterom i merkurom laze i krade, sa jupiterom na krupno sa merkurom na sitno, sa vodenim vuce na piće i droge, vazdusnim trovanje gasovima, plinovima, inteligencijom, u petom ljubavna zaslepljenost ali i skandali, u osmom seksualne prevare i hipnoze, sesto krade na poslu i ogovaranje od kolega, dvanaest religiske dubioze, zavodi, sizofrenija, sunce hohstapler, sa marsom mlitavost, ocajanje, venera sterilost, ulicarke

tracevi, smrad, prljavo, djubre, otpad, go.vna, nikotin, navlacenje na tanak led, noz u ledja, usrane i upisane gace, narkomanska igla, sedativi, barbiturati, variola vera, pomor, pacovi, kuge itd,

Пошто признајем само два малефика на небу, живот ми је доста лакши. :p

Хех. Сетим се израза "кучка на фињака". И ја преферирам директне људе.

Имао сам прилику да видим Me Sc на делу. Погоди у срж ствари и уме да нађе оно незгодно те да га изрази на незгодан начин. Али када се одузме тај ефекат (или чак примени противмера), нема разлога за избегавање сукоба. Како ће се сузбијање тог макар подсвесног осећаја премоћи амортизовати код натуса, рекао бих да зависи од подзнака.
tumačenje se odnosi na onaj moj aspekt?
Неклико других људи из RL ми је било на уму.

Moj nick nema nikakve veze sa mojom ljubavlju prema paucima, vec je potekao iz zezanja sa drugarima tako sto moj nadimak u pravom zivotu kad se pomesaju slova dobije se tarantula
Могла си и да кажеш да волиш војну технику, као Миша. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Tarantul_class_corvette

neces nauciti, nemas predispoziciju za astrologiju... jupiter u polju 12 daje sklonost mistici i tajnim znanjima, kako je lep sa mesecom u vagi date su ti druge stvari

astrologiju bi pokusavala iskoristiti i unovciti i bolje sto ti nece biti predato znanje, jer merkur u polju 6 sa takvim aspektima daje stipse i ne bi znanje predala drugima vec bi samo gledala sopstveni interes i kako zaraditi, to dolazi od saturna u polju 2 polju novca... i sve pare bi trosila na kucu

Ve 90 Ur o Ve 8 90 Ur, So 10 Aq vl. 2 osa polja 8, So, Me 90 Mo Pl 180 Ma, polje 6 ( korist)

Nisam stipsa,ali iskreno!!!!!Nikada nisam bila!Moja najveca mana je ta sto nikada ne gledam sopstveni intres!A mislim da taj Saturn u 2 polju moze da govori da nikada neke velike novce nisam videla od svog rada i angazovanja!A radoholik sam!
Istina je da bi sve novce trosila na kucu!!!Mozda zbog samih zivotnih okolnosti i situacija.Jer sa 21 god sam preuzela sve obaveze svojih roditelja koji su preminuli!

Tacno, saturn donosi kuburenje sa novcem i dosta rada na dolasku do istog, tesko do velike kolicine. To pojacava aspekt Ju 180 Ne, upala bi u haos i ne bi se snasla u bogatstvu. Druga stvar, uvek si zrtvovala svoje potrebe i uskracivala zadovoljstva zarad kuce, ali i trosila na nebitne stvari koje nisu prakticne, tipa daj da kupim jos jedan par zavesa. To pojacava sunce/uran, kako saturn tera da se ustedi tako ovaj daje da dzep zavrbi i da se potrosi.

Tacno, saturn donosi kuburenje sa novcem i dosta rada na dolasku do istog, tesko do velike kolicine. To pojacava aspekt Ju 180 Ne, upala bi u haos i ne bi se snasla u bogatstvu. Druga stvar, uvek si zrtvovala svoje potrebe i uskracivala zadovoljstva zarad kuce, ali i trosila na nebitne stvari koje nisu prakticne, tipa daj da kupim jos jedan par zavesa. To pojacava sunce/uran, kako saturn tera da se ustedi tako ovaj daje da dzep zavrbi i da se potrosi.

Pa da...Obzirom da mi je Saturn vladar i suvladar ogranicava me u svemu...A istina je da ne umem sa novcima.Jedan dan Pukovnik drugi dan Pokojnik.
Novac samo prodje kroz moje ruke.Ne umem da ustedim.Istina,umem da kupim gluposti koje mi u tom trenutku stvarno nisu potrebne,posebno za sebe.

jesi li osetila potrebu da maznjavas zlato po tudjim gajbama, kad si kod drugarica da im ukrades bar mindjusu kad te ostave samu u stanu?

Nisam ukrala ni zvaku u prodavnici, a ti mora da jesi osetio tu potrebu cim je opisujes tako verodostojno? :) A koliko se razumes vidi se po najbanalnijim stvarima posto si u jednom od prethodnih postova rekao da mi je merkur u devici, a on je u vagi... samo ti je cilj da ponizis, tvoje bavljenje astrologijom je iz potpuno pogresnih pobuda, nema u tome nista dobronamerno...Gde li je tvoj neptun, pa ti je toliko zatrovana dusa, krijes ga ko zmija noge.

kod tarantule je drugi slucaj, podznak je devica a merkur u prvom...

uvek daje neke obmane, ili covek obmanjuje druge ili drugi njega, cak i u dobrom aspektu neptun obmane ali.bez posledica i na stetu i ustrb drugog

.. njoj je u jakoj kvadraturi jer je pojacan drugim malefikom, uranom, a merkur joj u prvom...znaci unutrasnja sila, jer podznak je devica sa merkurom vladarem u devici
hahaha :)

horoskop nikad ne gresi, moze jedino slagati osoba sa Me 180 Ne ... kao sto je Iris lagala za podatke Me o Ne, i ti isto tako unoosis haos i zabune sa svojim aspektima
Pa i ti unosis haos i zabunu tako sto govoris da mi je merkur u devici a ne u vagi. Ja da nesto krijem i da sam podmukla osoba ne bih okacila svoju sliku i podatke. Svako ko izrazi zelju moze da me kontaktira na fejsu. Ti si jedini ovde koji se skriva i izigrava Boga i batinu iza skrivenog identiteta. Svi najaktivniji clanovi ovde su okacili svoj natal, i Misa i Djavolja Nevesta, jedino ti ne zelis da se razotkrivas jer ko zna sta se sve moze izvuci i znjega. To dovoljno govori o tebi.

Pa i ti unosis haos i zabunu tako sto govoris da mi je merkur u devici a ne u vagi. Ja da nesto krijem i da sam podmukla osoba ne bih okacila svoju sliku i podatke. Svako ko izrazi zelju moze da me kontaktira na fejsu. Ti si jedini ovde koji se skriva i izigrava Boga i batinu iza skrivenog identiteta. Svi najaktivniji clanovi ovde su okacili svoj natal, i Misa i Djavolja Nevesta, jedino ti ne zelis da se razotkrivas jer ko zna sta se sve moze izvuci i znjega. To dovoljno govori o tebi.

nikada se ne pravdaj i nikada ne priznaj.
nebitno da li si kriva.

a mene lično ne tangira da li neko krade, laže, vara, sve dok to ne radi meni. :lol:

prostom logikom, ne gledajući u natal, možeš da dođeš do zaključka da smo svi nekad nešto ukrali, slagali, varali. evo ja prva priznajem. dal se vidi u natalu, ne znam... :lol:
a na forumu sam jednom kačila slike, lice, jednom doope. prvi put iz neznanja, drugi iz inata. da uveličaju i nađu celulit. :lol:

pa i ja sam izbegavala posle. imala sam osećaj kao da znaju, a ćute. :lol:

moj klinac je ukrao novine, imao 5 godina. nateram ga da ode kod čoveka, kaže šta je uradio i izvine se.
nikad više ništa nije uzeo.

Dobra taktika...to suočavanje mora da je najbolja lekcija:)

A i zaista, ja bih se uplašila osobe koja nikad nije slagala ili nešto zgrešila.
Nešto tu smrdi čim je neko toliko čist

dzaba im ako im je slab uran, nisu za istrazivace i venera, ne uzivaju u trazenju i istrazivanju... celulita i guze
glasses.gif

nikada se ne pravdaj i nikada ne priznaj.
nebitno da li si kriva.

a mene lično ne tangira da li neko krade, laže, vara, sve dok to ne radi meni. :lol:

prostom logikom, ne gledajući u natal, možeš da dođeš do zaključka da smo svi nekad nešto ukrali, slagali, varali. evo ja prva priznajem. dal se vidi u natalu, ne znam... :lol:
a na forumu sam jednom kačila slike, lice, jednom doope. prvi put iz neznanja, drugi iz inata. da uveličaju i nađu celulit. :lol:
U pravu si. Ja sam par puta prepisala nesto u skoli, ako se i to racuna. Ali ovaj "covek" prica o velikim kradjama i prevarama. No kad bolje razmislim, ja ovde ispadoh najveca budala kojoj "personi" sam nasla da se pravdam. :) dosla sam ovde nesto da naucim iz hobija a ne da se raspravljam oko stvari koje nemaju veze sa ucenjem astrologije, I otprilike sam videla ko je dobronameran i od koga se nesto moze nauciti. ;) Koga budu nervirala moja pitanja u vezi nekih tumacenja aspekata, ne moraju ni da odgovaraju, a ja ne idem sa ovog foruma. I tako ce biti od sada pa nadalje. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back