Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Nije stvar rijeci koje ce se reci, vec 'ton' koji se koristit za korisnike,
ti si razmazeno dete koje tera neku pravdu, takav utisak ostavljas, na pogresnom mestu i sa pogresnim ljudima, umesto da nadjes decka da ti smiri tu energiju koja je nezadovoljena i pocinje da ključa
Ne govorim bas tebi, vec meni se cini kad kazes recimo da imas preca posla da ces reci onima koji eto pitaju ovo ono koji nisu dobro upuceni. Razumijem ja tvoj poen i sve to ima svoje mjesto, no treba se priznat ako je netko drzak( ne mislim na tebe nevjesto) , stvar je tog sto ako si mogla procitat stose pisalo da bas zbog te drskosti, ne lijepo receno da nije uredu postavljena pitanja, da se mnogi korisnici ovog foruma koji su tek dosli osjecaju da smetaju i da smetaju. Procitaj malo postove prije tog, svoje i druge. Ja mogu reci da mene osobno je isto uvrijedio bas taj isti kojeg branis, koji nije imao razloga, no dobro ja mogu ignorirat.
juce te je zamolila nevesta da citiras gde sam ja to vredjao.... i?
koliko mrznje u tebi, to je neverovatno... sve iz razloga jer ti je skrenuta paznja na pdf. astrologija strucno na tvojih par postova u kojima iznosis dezinformacije, poput ovog koji je bio ko zna koji po redu
Iz iskustva mogu reci da nije sjajno pluton bas u 4 kuci, jer moguce da se nesto u djetinjstvu desilo pa je ostavio dubok utisak.
iz iskustva mozes reci da si u detinjstvu imala duboke utiske vezane za stvari koje simbolise polje 4
dubok utisak daje neptun a ne pluton, pluton daje cudan utisak.
Poslednja izmena: