ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije stvar rijeci koje ce se reci, vec 'ton' koji se koristit za korisnike,

ti si razmazeno dete koje tera neku pravdu, takav utisak ostavljas, na pogresnom mestu i sa pogresnim ljudima, umesto da nadjes decka da ti smiri tu energiju koja je nezadovoljena i pocinje da ključa

Ne govorim bas tebi, vec meni se cini kad kazes recimo da imas preca posla da ces reci onima koji eto pitaju ovo ono koji nisu dobro upuceni. Razumijem ja tvoj poen i sve to ima svoje mjesto, no treba se priznat ako je netko drzak( ne mislim na tebe nevjesto) , stvar je tog sto ako si mogla procitat stose pisalo da bas zbog te drskosti, ne lijepo receno da nije uredu postavljena pitanja, da se mnogi korisnici ovog foruma koji su tek dosli osjecaju da smetaju i da smetaju. Procitaj malo postove prije tog, svoje i druge. Ja mogu reci da mene osobno je isto uvrijedio bas taj isti kojeg branis, koji nije imao razloga, no dobro ja mogu ignorirat.

juce te je zamolila nevesta da citiras gde sam ja to vredjao.... i?

koliko mrznje u tebi, to je neverovatno... sve iz razloga jer ti je skrenuta paznja na pdf. astrologija strucno na tvojih par postova u kojima iznosis dezinformacije, poput ovog koji je bio ko zna koji po redu

Iz iskustva mogu reci da nije sjajno pluton bas u 4 kuci, jer moguce da se nesto u djetinjstvu desilo pa je ostavio dubok utisak.

iz iskustva mozes reci da si u detinjstvu imala duboke utiske vezane za stvari koje simbolise polje 4

dubok utisak daje neptun a ne pluton, pluton daje cudan utisak.

Poslednja izmena:
ma ok nevjesto samo ti brani sto te srce hoce :) al ja cu reci da ostrina rijeci nije potrebna, ako nesto nije kako treba il se nemoze objasnit il reci, onda bolje ne reci nesto, neg govorit bedastoce... ;)

ja više cenim direkt, pa bile to i bedastoće, bar znam sa kim imam posla... nego one koji bi te prcnu na note i sve na finjaka.
nije potebna ni ovolika rasprava. može tačka na to, ili ti treba još prostora za moralisanje? :roll:

e vidis kamael sam si sebi dokazao koliko 'znas' bubat sa svim tim gore objasnjenima meni :D jesi patetican, ajde malo pogledaj se u ogledalce. A posebno taj zadnji citat dje ti 'mene' pratis sto ja tumacim na svoj nacin... da bi ti dokazao da sam u krivu?? :D smjesan si i patetican, umislio si se da si toliko pametan... no to je uredu, mislim da nam je bog svima malkice udjelio pameti... oholost je tezak grijeh ne zaboravi to :)

rekoh da mene ne bi uvredilo.
indijanac-upadač... kako god, opet me ne bi uvredilo.

vidis da su razmazene i da to prelazi u bezobrazuk, pokusavaju svadjom dokazivati.... a doticna tarantula koja govori drugima da su ovakvi onakvi, nije se brinula za vas i vase slobodno vreme trazeci da joj tumacite natal da bi kasnije govorila da ima druge aspekte

Овде је битно да обраћање некоме са "Индијанко" није део свакодневног дискурса, као што се нико не назива "Бедуином" или "Бушманом" из чиста мира. Бар ја не чујем то сваки дан у неутралном контексту. Са друге стране, приметио сам да групације деце и младих користе овај израз (Индијанац, Индијанци) превалентно да означе особу или групу људи која нешто не зна како да ради или га ради дилетантски лоше. И да има других интерпретација, моја опсервација је да се ради о пежоративу. Дакле, увредљиво је ако нема активно неувредљив контекст (нпр. да се обраћа правој Индијанци). Можда он није из ових крајева, па му то значи нешто сасвим десето и невероватно позитивно, ал` би након овог објашњења и у том случају дуговао извињење и "нисам ништа лоше мислио". С обзиром на садржај преосталих постова и гажење астролошке етике, тешко је претпоставити да је то случај. :)
:super:

ja više cenim direkt, pa bile to i bedastoće, bar znam sa kim imam posla... nego one koji bi te prcnu na note i sve na finjaka.
Хех. Сетим се израза "кучка на фињака". И ја преферирам директне људе.

Имао сам прилику да видим Me Sc на делу. Погоди у срж ствари и уме да нађе оно незгодно те да га изрази на незгодан начин. Али када се одузме тај ефекат (или чак примени противмера), нема разлога за избегавање сукоба. Како ће се сузбијање тог макар подсвесног осећаја премоћи амортизовати код натуса, рекао бих да зависи од подзнака.

Haha mi se svadjamo?? Kad neko nekoga uvrijedi izrazima nije uvreda vec si daje pravo, jer misli da je nadmocan, u cemu to?? Sam sebi da dokaze kako 'nesto' zna. Dok ne prihvaca da druge osobe gledaju drugacije, objjasne drugacije, no nije ispravno ako nije kako ta odredjena osoba tumaci... koja glupost i idiotizam..

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam sve, samo ne razmazena. I to znaju moju najblizi, mada i vrhunski astrolozi mogu videti iz moje karte da me zivot nije mazio. :D A to za aspekte je razlika u servisu, Misa je video moj natal u inboxu malopre preko astroolok-a u inboxu. I kao sto sam vec rekla, nikoga nisam vukla za rukav na ulici niti terala na nesto. Postavila sam konkretno pitanje na otvorenoj temi, pa koga nervira ne mora ni da odgovara.

e vidis kamael sam si sebi dokazao koliko 'znas' bubat sa svim tim gore objasnjenima meni :D jesi patetican, ajde malo pogledaj se u ogledalce. A posebno taj zadnji citat dje ti 'mene' pratis sto ja tumacim na svoj nacin... da bi ti dokazao da sam u krivu?? :D smjesan si i patetican, umislio si se da si toliko pametan... no to je uredu, mislim da nam je bog svima malkice udjelio pameti... oholost je tezak grijeh ne zaboravi to :)

Haha mi se svadjamo?? Kad neko nekoga uvrijedi izrazima nije uvreda vec si daje pravo, jer misli da je nadmocan, u cemu to?? Sam sebi da dokaze kako 'nesto' zna. Dok ne prihvaca da druge osobe gledaju drugacije, objjasne drugacije, no nije ispravno ako nije kako ta odredjena osoba tumaci... koja glupost i idiotizam... al to je tipicno za samoljubljive magarce kao sto je kamael...

crveni bold: čemu crni bold? :mrgreen:

inače, boga nema. nema ni greha, samo teški komlexi. :lol:

Kamael nisi se ti jedini rodio sa zeljom za astrologijom niti jedini znas tumacit. Mozda i znas tumacit, necu reci da me posebno to nesto zanima, no mi isto znamo. No koliko se 'prosipas' posebno gore u nadi da ces 'nesto' pogodit o meni, a samo lupetas ko mars po diviziji. DECKO HADJE OHLADI MALO i spusti se na zemlju.

vidis da su razmazene i da to prelazi u bezobrazuk, pokusavaju svadjom dokazivati.... a doticna tarantula koja govori drugima da su ovakvi onakvi, nije se brinula za vas i vase slobodno vreme trazeci da joj tumacite natal da bi kasnije govorila da ima druge aspekte

ja bih ovakvo ponašanjemalo drugačije definisala, ali neću da lajem... :lol:

Хех. Сетим се израза "кучка на фињака". И ја преферирам директне људе.

Имао сам прилику да видим Me Sc на делу. Погоди у срж ствари и уме да нађе оно незгодно те да га изрази на незгодан начин. Али када се одузме тај ефекат (или чак примени противмера), нема разлога за избегавање сукоба. Како ће се сузбијање тог макар подсвесног осећаја премоћи амортизовати код натуса, рекао бих да зависи од подзнака.

sukob ili eskalira ili urodi nekim plodom.
anđelka doliva ulje na vatru i to nije u redu.

tumačenje se odnosi na onaj moj aspekt? preveliki je orbis, ali obe planete u škorpiji, granica 11/12, mogu da se suzdržim kada hoću. :lol:

Haha mi se svadjamo?? Kad neko nekoga uvrijedi izrazima nije uvreda vec si daje pravo, jer misli da je nadmocan, u cemu to?? Sam sebi da dokaze kako 'nesto' zna. Dok ne prihvaca da druge osobe gledaju drugacije, objjasne drugacije, no nije ispravno ako nije kako ta odredjena osoba tumaci... koja glupost i idiotizam... al to je tipicno za samoljubljive magarce kao sto je kamael...

Sujeta je najgora ljudska osobina. I to je mnogo losija po sebe samog nego po druge. Ja sam se uvek rukovodila time da je bolje sebe potceniti pa dokazati suprotno, nego se preceniti i razocarati.:)

Cemu tolika kontradiktornost u izjavama? :)
jedina ti dajes kontraditorne izjave dajuci podatke ljudima koji su ti izasli u susret

potreba da navuces i prevaris, ili ti igra u mutnom je od loseg aspekta tvog vladara merkura sa neptunom.... kazes da znas astrologe, e da ne ispadne da vredjam pitaj bilo koga za taj aspekt svi ce ti reci da karakterise prevarante i lopove, ljude koji imaju potrebu da ukradu pa makar to bila i hemiska

budi sigurna da te nijedan astrolog nece primiti u svoj dom, ako te i puste drzace te na oku jer znaju

jedina ti dajes kontraditorne izjave dajuci podatke ljudima koji su ti izasli u susret

potreba da navuces i prevaris, ili ti igra u mutnom je od loseg aspekta tvog vladara merkura sa neptunom.... kazes da znas astrologe, e da ne ispadne da vredjam pitaj bilo koga za taj aspekt svi ce ti reci da karakterise prevarante i lopove, ljude koji imaju potrebu da ukradu pa makar to bila i hemiska

budi sigurna da te nijedan astrolog nece primiti u svoj dom, ako te i puste drzace te na oku jer znaju
Od tolikih ljudi na zemaljskoj kugli sa tim aspektom, po tebi su svi prevaranti? Zar to nije malo niskointeligentno globalizovanje? Fazon svi Srbi su ubice, svi muslimani teroristi, svi afroamerikanci sitni kriminalci? Ti si bolestan covek. :eek: no comment :eek:

Ja umem vrlo dobro da procenim kad su nekome korektne namere i kada je surovo iskren, a kada vredja, Zato me je tesko naljutiti i nisam svadjalacki nastrojena, dokle god je neko ok. Ti si sasvim OK.

ne padam na lepe reči. :lol:
u svakom slučaju, mislim da nema potrebe za ovim. kažeš da te je uvredilo 'indijanka', a sa anđelkom si izgovorila mnogo teže reči. to prosto nije u redu i ne mogu da oćutim... možda i ja mislim da si ti ok, ali ne odobravam konkretno ovakve postupke.
počelo je kao nesporazum, evo kakav je epilog... nije više ni bitno ko je u pravu.

Ove dve karte kacim zbog drugih ljudi, ne da dokazem nesto Kamaelu jer on je covek psihicki oboleo, znaci ovo je samo da ne budem iskompromitovana od njegove strane kod drugih ljudi kako lazem. Kao sto se vidi, karte su iste s tim sto merkur gradi mnogo vise aspekata na prvoj nego na drugoj. Znaci, glavni problem je nastao sto sam isla na 2 razlicita servisa za potpuno indenticne podatke.
natal2.jpg
Pogledajte prilog 253627

ne padam na lepe reči. :lol:
u svakom slučaju, mislim da nema potrebe za ovim. kažeš da te je uvredilo 'indijanka', a sa anđelkom si izgovorila mnogo teže reči. to prosto nije u redu i ne mogu da oćutim... možda i ja mislim da si ti ok, ali ne odobravam konkretno ovakve postupke.
počelo je kao nesporazum, evo kakav je epilog... nije više ni bitno ko je u pravu.

Kad me neko uvredi bez ikakvog razloga i ikakve potrebe, ne mogu da cutim, to je jace od mene. Za pravdu ginem, ako treba. Nebitno da li sam ja u pitanju, ili branim nekog drugog.

Ove dve karte kacim zbog drugih ljudi, ne da dokazem nesto Kamaelu jer on je covek psihicki oboleo, znaci ovo je samo da ne budem iskompromitovana od njegove strane kod drugih ljudi kako lazem. Kao sto se vidi, karte su iste s tim sto merkur gradi mnogo vise aspekata na prvoj nego na drugoj. Znaci, glavni problem je nastao sto sam isla na 2 razlicita servisa za potpuno indenticne podatke. Pogledajte prilog 253626Pogledajte prilog 253627

kamael je mala beba za vas dve, što se tiče vređanja.
a dodatno je licemerno nekoga optužiti da vređa, pa izreći mnogo teže dijagnoze.

što se tiče karte, ne vidi se dobro.
a jel ti palo na pamet da si u jednoj možda ukucala više opcija za prikaz, tipa aspekti hirona, noda, vertex, fortuna i sl?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back