ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene ovaj ispit bas koci jer ucim i padam, stalno dolaze neke nove cake...zato se nadam da ce nekad "nebo" da me pogleda...

Trumane, Saturn ti stoji tacno na ascendentu, sad je na 22 vage, naravno da padas ispite kad ti se ovaj natakario na ascendent. Moze biti da ces ga u septembru dati kad se Saturn malo odalji a ako ne, onda sigurno od oktobra kad udje u skorpiju.

Albert Einstein često je obilazio sveučilišta i na njima predavao o teoriji relativnosti.
Jednoga dana mu je vozač tijekom vožnje rekao:
"Gospodine profesore, vaše predavanje sam poslušao već 30 puta. Znam ga napamet. Mogao bih vas zamijeniti. "
"Odlično!" - odgovori učenjak - "dajem vam priliku. Ovdje, kamo putujemo, me ne poznaju. Dajte mi vašu vozačku kapu, a vi se predstavite kao profesor Einstein"
Vozač je održao odlično predavanje.
Kad je htio otići, neki profesor mu je postavio komplicirano pitanje iz matematike. Vozač se nije dao smesti, već je samo mirno odgovorio:
"Iznenađen sam da mi postavljate tako jednostavno pitanje. Odgovor zna čak i moj vozač. Pitajte ga!!

Mogu, sada je ok.

Trumane, Saturn ti stoji tacno na ascendentu, sad je na 22 vage, naravno da padas ispite kad ti se ovaj natakario na ascendent. Moze biti da ces ga u septembru dati kad se Saturn malo odalji a ako ne, onda sigurno od oktobra kad udje u skorpiju.

U natalu Mars mu u detrimentu sada mu tranzituje kroz 12, tranzit Jupitera kroz 8 pravi opoziciju Saturnu, a Saturn kvadratira natalnog Marsa, u solaru Saturn vlada poljem 9.

Srecom, brzo se sklanja, da je retrogradan na ASC i da ceka jos neke lose aspekte nebi proslo bez posledica.

Живот је некад леп. Небројено пута сам видео како девојка дотрчи пред врата неког возила ГСП-а, и она јој се затворе пред носом. А онда... возач отвори врата и пусти је унутра.
То се, наравно, ређе дешава када се на месту девојке нађе момак.

Али данас сам доживео обрнуто. Нисам могао да верујем да су се врата отворила. Кад сам погледао ко вози, а оно жена. ЈЕС! Коначно неке користи у ГСП што сам мушко.

Mogu, sada je ok.

U natalu Mars mu u detrimentu sada mu tranzituje kroz 12, tranzit Jupitera kroz 8 pravi opoziciju Saturnu, a Saturn kvadratira natalnog Marsa, u solaru Saturn vlada poljem 9.

Srecom, brzo se sklanja, da je retrogradan na ASC i da ceka jos neke lose aspekte nebi proslo bez posledica.

A sad nemam posledica? :) Znaš li kad ću se pokrenuti s mrtve tačke?

Rekla ti je Hetfield, kad se pomeri sa ascedenta i i izadje iz prvog.Ukoliko se razmisli, izvuku pouke i promeni dosadasnje nece praviti probem narednih sedam godina. Ukoliko se nastavi po starom donosi stradanje.

Da, mora se dobro razmisliti i preispitati, i moras se stvarno maksimalno potruditi oko toga sto radis.
Recimo ja sad imam aspekt saturn 90 saturn i spremala sam jedan od najgorih ispita. Jos mi se hiljadu drugih gluposti nakacilo, prsla sam skroz, doslo mi da skacem sa mosta. Nema veze, uprkos svemu, ucila sam maksimalno, ali nisam stigla da predjem celo gradivo. Vec sam bila otpisala situaciju, i pomislila da cu dobiti bas ona pitanja koja ne znam, ali tu je doslo do iznenadjenja! Dobijem sva tri pitanja koja znam! Polozim sa 9 i jos me profesorka pohvali.
Tako da Trumane, samo hrabro, uci i bice vec dobro...jednom. :)

nadam se da će to ''jednom'' doći u septembru :D Imam ja problem sa učenjem i kvanitativno i kvalitativno...uvek sam bio takav. A teško je menjati stare navike, to ti uđe u fiziologiju...nekako sam u autu i sa samopouzdanjem. Hvala oboma u svakom slučaju.

nadam se da će to ''jednom'' doći u septembru :D Imam ja problem sa učenjem i kvanitativno i kvalitativno...uvek sam bio takav. A teško je menjati stare navike, to ti uđe u fiziologiju...nekako sam u autu i sa samopouzdanjem. Hvala oboma u svakom slučaju.

Veruj mi da te razumem, pad koncentracije, pad samopouzdanja, volje itd, sve se to i meni izdesavalo, mogu reci da je jos uvek prisutno ali se nekako nosim sa tim za razliku od prosle godine kad sam totalno digla ruke, i u septembu i oktobru nisam mogla ni jedan ispit da polozim(sva sreca pa sam imala uslov), ali iskreno tad me nije ni bilo briga sta ce biti. Bila sam u totalnom autu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back