ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pronasla sam novu omiljenu pesmu :mrgreen:

Saturn comes back around to show you everything
Let's you choose what you will not see and then
Drags you down like a stone or lifts you up again
Spits you out like a child, light and innocent.

Saturn comes back around. Lifts you up like a child or
Drags you down like a stone to
Consume you till you choose to let this go.
Choose to let this go.

Dobro je znati ...mada trenutno nemam lunica u Vodoliji u okruženju.
Има смисла. Ја када нападам некога, обично ударим баш по тим квалитетима. А то Mo Aq прво заболи. Дакле, уколико бих угађао, вероватно бих опет погодио праву ноту. :) Верујем да је то оно што се назива добрим разумевањем (па и без речи). Верујем и да је то макар један од разлога из којих се мо-со веза између партнера сматра добрим знаком привржености.

Но, опет, мени су обе мушке пленете квадриране, па би то био превелики терет за те директне спојеве. Више ми одговарају индиректни. На пример, са вагама скоро никад нисам имао сукоб ега чак и када је сукоб био непосредан. Можемо да се поџапамо и да свако изађе задовољан. Хех, а види занимљивост. Једна екс ми је дупла вага, а уопште је не се не сећам као ваге, јер сам много више осетио Ve Sco. :mrgreen:

Sad bi bilo zanimljivo znati slabu tačku za svaki mesec, to mi je prvo palo na pamet...
Rekoh ja da si ti laskavac i da treba da te držimo na oku!

Realno moj Mo je u lavu i tačno sam svesna toga da sam slaba na dodvoravanje i povlađivanje...lako me je pridobiti, bedna sam mnogo...Ali sam i svesna toga pa kad krenem mnogo da se navlačim kažem sebi, stoj budalo, opet padaš na komplimente. I onda pokušam da presečem :lol:

A fala bogu pa sam i brbljiva i evo sve što ne treba istoročem.

Rekoh ja da si ti laskavac i da treba da te držimo na oku!
Свако зна некоме да угоди, то не значи да ја ласкам. Напротив, пре бих рекао да сам на страни искрених, што ми неретко приреди непријатне реакције.

Али имитатор и даље јесам. :)

Хоћу... Хоћу да имате поверења.
Хоћу... Хоћу да ми верујете.
Хоћу... Хоћу да осетим ваше трептаје.
Хоћу... Хоћу сваки откуцај срца да контролишем.

Хоћу... Хоћу да вам чујем гласове,
Хоћу... Хоћу тишину да узнемирим,
Хоћу... Хоћу да ме добро видите,
Хоћу... Хоћу да ме добро разумете!

Каква контрол-фрик песма. :cool:

Sad bi bilo zanimljivo znati slabu tačku za svaki mesec,
Поента бар са Mo Ge је да им не мож` ништа. Остављаш траг као да штапом млатиш по диму. Обично за нас кажу да "треба да научимо да осетимо покоју емоцију". Вероватно моја постојећа емотивност долази са других страна. :)

Ja znam samo da ja uskoro moram do socijalnog da sređujem zdravstvenu, mada socijalno još i ne radi ..al mene već vata panika šta da obučem na ovu vrućinu.

Zavidim ja vama Mo Ge. Trebalo bi meni malo više tog uticaja:D

Испаде као да причамо о вампиризму. :p Како то изгледа имати живот без праве депре.

Елем, поче` лето. Сунце ушло у знак Рака. А и видим, непријатељи-иза-леђа ми нешто почели да извирују из своји` гнезда. Биће то занимљив период.

images

DELTA_9280_hybrydowy_kombajn_zbozowy_massey_ferguson.jpg

Ocu da mrem ja od raka, de mi kazite nesto lepo, bilo sta. u PMS-u sam i treba mi ljubavi.
I uopste nije neozbiljno pitanje. Zadovoljiću se doduše bilo čime a da je lepo.

251857_158111267656934_628104336_n.jpg

Poslednja izmena:
Od inostranstva nema nista, mozes li mi reci hocu li uspeti da polozim u septembru ( prvog imam ), a ako ne kad onda...

Treba gledati tranzite za septembar mesec, sada nisam u mogucnosti.Stvari poput polaganja ispita vise su na volji i radu nego do astro parametara.

Ocu da mrem ja od raka, de mi kazite nesto lepo, bilo sta. u PMS-u sam i treba mi ljubavi.I uopste nije neozbiljno pitanje. Zadovoljiću se doduše bilo čime a da je lepo.

Ako imas rak javi se na pp.

Ma nemam rak, bar se nadam ..nego mi je zdravlje preokupacija ( hipohondar sam)..a danas mi stigli neki loši nalazi krvne slike pa sam se sva isprepadala...
Čisto pitah ovako, za neke sklonosti i preduslove koji se mogu videti iz karte.
Ma nema veze :kiss:

Ma 180 Ve, Ve u Ca ( voda, tecnost ) Ma ( krv ). Ne 180 Me, Ne ( tecnost ), Me vl 8 ( prirodno polje vode ) u Ca ( voda, tecnost ).Aspekti 180 Ne, Ma u Co, umetnuto sazvezdje, vl Sa u 1.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back