ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Камаел, то је био одговор за мене.

Хмм... Улти, знаш ме довољно добро па ћу заобићи набрајање, да не испадне да желим да импресионирам цурице овде. :cool: Углавном, имам двојно занимање (тја, те рибе...), које се дели на софтверску индустрију и научни рад / активности. Ово прво радим за паре, а ово друго јер волим.

Ако нешто од тога долази од стереотипне улоге марса, то је мој наступ. Верујем да сам у тим круговима социјално најпознатији по томе да делим људе на оне који ме готиве, јер сам по`еб`о некога ко их је зезао/нервирао, и на те које са по`еб`о. Ај` кад сам кренуо, да убацим и једну анегдоту. За мастер студије сам променио средину. И дош`о ја тако међу нове ликове. Рекох: хајде идем на лоу-профајл и нећу више да се размећем знањем и умећем. Правим се да сам осредњи. Кад видим ја, почели мене безобразници да зезају и да изигравају неки снобизам. Маму вам, протресао сам семинарски једног од чланова тог друштванца, и од тада се комуникација с њима свела на добар дан-добар дан, довиђења. И још с њи`овим погледима у земљу. :mrgreen: Толико од социјализације с барабама. Такав сам, шта ћеш ми...

Sa ovim savetom se već slažem...
A što se tiče prethodne teme - ne možeš birati da li ćeš biti privlačan ili ne...

wild child, hvala!

E, da - sta znaci Venera za posao? Neka umetnost?

Može da bude neka umetnost, hemija... Mož da bude svašta... U principu Merkurovi poslovi su svi intelektualni ili koji zahtevaju spretnost, Mars zahteva fizičku snagu ili kasapljenje, sve ostalo bi bilo pod doenom Venere.

Јусвашта, ја физикалац. :) Јес` да ме "има", али то долази од нечег другог.

Камаел, то је био одговор за мене.

Хмм... Улти, знаш ме довољно добро па ћу заобићи набрајање, да не испадне да желим да импресионирам цурице овде. :cool: Углавном, имам двојно занимање (тја, те рибе...), које се дели на софтверску индустрију и научни рад / активности. Ово прво радим за паре, а ово друго јер волим.

Ако нешто од тога долази од стереотипне улоге марса, то је мој наступ. .

Nisam znao da pisemo o tebi.Ok,pisemo o tebi .

Odakle si izvukao takav zakljucak.Decko nema nikakve povezanosti sa tehnickim naukama kao ni sa Marsom.U padu je,neaspektovan,pravi samo jedan aspekt sa Venerom,nepovoljan.

Uran takodje los.Dao mu je jaku intuiciju a ne dar tehnickih nauka.Unutrasnji aspekt,nije spoljni.Neptun u raskoraku sa Merkurom,vlada poljem rada,u trecem.Izvlaci ga Jupiter Merkur ali daje druge stvari.Oba vodeni,potopljeni,prvi u Ribama drugi u Raku.

Tačno i da nemam veze s tehnikom, a tačno je i ovo za intuiciju :) A čime ću se po tvom mišljenju baviti ili čime se bavim?

Poslednja izmena:
Hej Kamael, zanima me ovo za intuiciju. Je l imaš nešto da dodaš? :) Voleo bi još da je razvijem, mada ne znam da l je to nešto što može da se unapredi ili je samo to što ti je dato...

Za intuiciju nemam sta da dodam,neko je poseduje neko ne,svako moze istu razviti u odredjenom stepenu.

Nego imam ja za tebe pitanje,posto su nam horoskopi dosta slicni,Mesec na transplutonu,trece i deveto u Strelcu i Blizancima,planete u aspektu..interesuje me to sto pise kod tebe u potpisu da su svaki covek i svaka zena zvezda

Jesam li onda i ja zvezda :ceka:
:lol:

Kamel, ne vidim vezu izmedju toga sto si napisao da su nam slicni horoskopi i tvog pitanja :) Kao sto ti meni jednom rece - citaj Kroulija :D Njegova misao mi se dopada jer smatram da bi svaki covek trebalo tome da tezi i barem teoretski ima potencijal za tako nesto.

Hetfield girl , nece rezultati jos dugo - posle praznika a ne zna se tacno kad. Javicu ti kad dobijem...

nece rezultati jos dugo - posle praznika a ne zna se tacno kad. Javicu ti kad dobijem...
Кех, шта је теби дуго... :) Ја се сећам да сам свој задњи испит дао у јануару, па сам чекао на резултате до маја. И то вероватно зато што сам писао декану за моју катедру и изразио му како се осећам поводом тога.

Додуше, имали смо и пошалицу... професор рече: резултати ће у понедељак. Али, није рекао на који понедељак. :p

Kao sto ti meni jednom rece - citaj Kroulija Njegova misao mi se dopada jer smatram da bi svaki covek trebalo tome da tezi i barem teoretski ima potencijal za tako nesto.

Nije bilo jednom,rekao si ti pre neki dan kada smo pricali o tvom natalu i polaganju ispita.Bila su mi cudna neka pitanja koja si postavljao u vezi polaganja,zato sam ti rekao da citas.Alister je inace zavrsio Kembridz.

Kamel, ne vidim vezu izmedju toga sto si napisao da su nam slicni horoskopi i tvog pitanja

Veza je ta da imamo slicna vidjenja na neke stvari,ti kazes svaki muskarac i svaka zena je zvezda,tj.poseduje u sebi uzvisenu ideju ko je i sta jeste,koja ga razdvaja od parazitirajuce marve poput hriscana i ostalih grbavih i pogrbljenih,ja kazem svaka osoba moze razviti intuiciju koja je latentna a propisanim metodama i vezbom se aktivirati i razviti.

Devetim i trecim poljem,vladaju i meni i tebi vladaju Jupiter i Merkur polja intelekta,viseg i nizeg,imamo slicna vidjenja i razmisljanja.Primeti da Blizanac vlada prirodnim trecim a Strelac prirodnim devetim,u natalu su obrnuli,plus ti Merkur i Jupiter,vladari polja prave harmonican aspekt.

To je cudno,kada si mi napisao da su ti i drugi govorili a ti ne verujes ?

Ma znam da je bilo pre par dana :) Svaki čovek bi trebalo da teži tome da bude slobodan ( tu pre svega mislim na unutrašnju slobodu ).

Ček, šta si mislio ovim poslednjim pitanjem. Je l vezano za ono što sam ti napisao u reputaciji?

Da,u vezi inteligencije,svaki astrolog ce ti reci isto i potvrditi.Mozda neke druge stvari koce i trenutno ne dozvoljavaju da dobije zamah,ali to je tvoja povoljna zivotna karta koju si izvukao prilkom rodjenja.

Vidim bogami..imala sam ja već takvih razgvora s njim..sad malo Vi da preuzmete teret :lol:
Čovek je neumoljiv:D
Ne znam čudno..meni kad neko kaže da mi vidi u karti da sam pametna ja oma kažem, jes vala, ne razumem te skromne ljude :lol:

Dosta ljudi mu je to govorilo,ali on bi trebao to da skonta sam za sebe.Jeste cudno,svako zna za neku stvar koju ima,neko misice,neko dar za poeziju,drugi talenat za neki sport..a on kome je data pamet ne provaljuje da je pametan.Neka neprijateljska sila deluje,moramo je unistiti :lol:

A možda nas samo zavarava!

Recimo ko ja što se uvek izvlačim na plavu kosu..pa kad nešto ubrljam odma vičem' Ja sam plavuša, nemojte mene' i izvučem se.
Tako možda i Truman obmanjuje nas da bi sebi napravio odstupnicu ako ubrlja :lol:

No brzo u labaratorij da osmislimo strategiju uništenja te grozomorne zle sile koja je uhvatila našeg Trumana svojim avetinjskim pipcima i ne pušta!

Evo ja sam vam dala reputacije posto sam polozila ispit danas, samo Kamaelu i Trumanu ne mogu, pise da" moram i drugim korisnicima da dam bla, bla" :lol:
Sada moj merkur u strelcu u devetom, moze da se posveti hiljadama drugih stvari koje me okupiraju.

Može!! A ako nam ne pokloni reputacije ima da mu dam prekršaj
:per:

Evo ja sam vam dala reputacije posto sam polozila ispit danas, samo Kamaelu i Trumanu ne mogu, pise da" moram i drugim korisnicima da dam bla, bla" :lol:

jeli tako drugima moze a Trumanu i Kamaelu NE! :twisted:

Bravoooo!!!
Ja vam dam reptacije ako položim 8og maja!
Hmmm...repatcie,,pa kad polozis a nema reputacija bice nisam rekla reputacija,vec reptacija ..he,he,he z:dm3:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back