gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уторци су ми обично бољи.![]()
aha... što pitaš?![]()
Kod nas izgleda ima mnogo subota /()?=??
Po Solomonovoj tablici utorak je dan Marsa,ponedeljak Meseca,sreda Merkura,cetvrtak Jupiterov,petak dan nase drage Venere,subota Saturna a nedelja Sunca.
Odredjeni carobnjaci se upravljaju po njoj i svoje radove joj prilagodjavaju stim sto ste i sati broje od ponoci do podneva,tako sto je prvi mesecev,drugi marsov itd.
Jako korisna prilikom izrade talismana i amajlija ako se sam pocetak procesa pravljenja poklopi sa povoljnim planetarnim uticajima.
Po arapskom vjerovanju svaki je dan u nedjelji imao svoje karakteristike:
- Ponedjeljak je dobar dan za posao i putovanja;
- Utorak je dan krvi;
- Srijeda je dan katastrofe i propasti;
- Četvrtak je dan za posao;
- Petak je dan za brak;
- Subota je dan za lopovluke i prevare;
- Nedjelja je dobar dan za sađenje i građenje.
Ovo drugo je od Bosnica i ne znam koliko je merodavno,a Arapi ko Arapi.
Po Solomonovoj tablici utorak je dan Marsa,ponedeljak Meseca,sreda Merkura,cetvrtak Jupiterov,petak dan nase drage Venere,subota Saturna a nedelja Sunca.
Odredjeni carobnjaci se upravljaju po njoj i svoje radove joj prilagodjavaju stim sto ste i sati broje od ponoci do podneva,tako sto je prvi mesecev,drugi marsov itd.
Jako korisna prilikom izrade talismana i amajlija ako se sam pocetak procesa pravljenja poklopi sa povoljnim planetarnim uticajima.
Po arapskom vjerovanju svaki je dan u nedjelji imao svoje karakteristike:
- Ponedjeljak je dobar dan za posao i putovanja;
- Utorak je dan krvi;
- Srijeda je dan katastrofe i propasti;
- Četvrtak je dan za posao;
- Petak je dan za brak;
- Subota je dan za lopovluke i prevare;
- Nedjelja je dobar dan za sađenje i građenje.
Ovo drugo je od Bosnica i ne znam koliko je merodavno,a Arapi ko Arapi.
Hmmm, ja rodjena u utorak, a Mars mi glavni dispozitor natala...(dal to moze da ima neke veze?) al je interesantno...