ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
22315977.jpg

Gle, euro , nisam ja ********* , samo tako sebi tepam izjutra :mrgreen:

Ја одговорих на сличицу. :)

Ај, бре, није ништа страшно остати на послу колико је потписано уговором, докле год се и плаћа према истом. :P И не мора се бити комуњара да би се неволео рад.

Ај, бре, није ништа страшно остати на послу колико је потписано уговором, докле год се и плаћа према истом. :P И не мора се бити комуњара да би се неволео рад.
Ne pominji mi ugovor, gde nađe slabu kariku, odmah je pogodi??? :sad2::sad2::dash:

И ти си погодила суштину. Не мора се бити комуњара, довољно је бити незадовољан условима рада. :rtfm:

Размишљам се да л` да Божидара скратим у Божу...

: Zper:: Hahaha:

Šta vam je ljudi bavite li se vi astrologijom ili ne . šta tu ********* OVO ********* ONO, jeste li vi svesni da dolazi(već je došla ) era vodolije a to vam je KOMUNIZAM hteli vi ti ili ne

Dobro veče ( prvi put da mi sine od jutros).
Imam guaranu, saznala sam da mogu da upišem master koji želim bez prekvalifikacije i idem da pišem prikaz knjige za predavanja.
Ljubim vas ( jao što je život lep - pucam od onog euforičnog optimizma koji ljude uglavnom nervira ) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back