ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma pusti.... imam urokljiv pogled, nikad mi niko nije trazio kartu al' zaista, prodju ceo bus samo mene u sirokom krugu zaobilaze, slicno ko modovi sa religije i astrologije... vis zanimljivo poredjenje :hahaha:

ma pusti.... imam urokljiv pogled, nikad mi niko nije trazio kartu al' zaista, prodju ceo bus samo mene u sirokom krugu zaobilaze, slicno ko modovi sa religije i astrologije... vis zanimljivo poredjenje :hahaha:

незгодан маторац:D
нешто размишљам да сам се оженио у 18-тој сад би већ био деда:hahaha:

nema sta da se misli...samo unesrecis drugu polovinu ako je pritom i volis... najlepse, upoznas se, zavolite se, zivite, raskantate se ...i ostanete jedno drugom u lepom secanju...vako moras da ga, ili da je gledas svaki dan i samo pritom serete jedno drugom... i sve sto je valjalo izmedju vas se izgubi ili ga godine pojedu... a deca to gledaju i zamrze vas u 3pm i zareknu se da nece nikad napraviti vasu gresku....

al se i oni zaebu i to jos gore :lol:

Poslednja izmena:
ваљда да се разликујемо од животиња
мада су оне племенитије и паметније од нас
ка.ра нас еволуција:hahaha: много смо заостали.

ne znas sta je gore, da imas zenu koja postuje tradiciju i veru ili neku modernu...ova ce te smara za svaku sitnicu a kad dodje crveno slovo neces smeti ni da pisas ko covek...opet ako imas neku demokratkinju nes nikad znati di ide i sa cega se vraca...moz da bidne ladna ki spricer il da se keseri ko budala samo ces da je gledas i pizdis...

ova prva ce ako posumnja da imas neku da te u snu unakazi il otruje sa lijanderom il necim jos gorim...ova druga ce ti namesti nekoliko rmpalija koji ce te sacekaju i polome sve koske... ako nadjes neko celjade sa sela nemo se iznenadis kad je slucajno nekad zateknes sa kocankom kukuruza kako se zadovoljava jer ne moze se odvikne od navika porekla... ma zeabano sale brate, jedino izgleda vrede babe i to za lovu... pa uzmes vazduh pa ako prezivis...al evritji su u pitanju pa vredi rizikovati :lol:

ne znas sta je gore, da imas zenu koja postuje tradiciju i veru ili neku modernu...ova ce te smara za svaku sitnicu a kad dodje crveno slovo neces smeti ni da pisas ko covek...opet ako imas neku demokratkinju nes nikad znati di ide i sa cega se vraca...moz da bidne ladna ki spricer il da se keseri ko budala samo ces da je gledas i pizdis...

ova prva ce ako posumnja da imas neku da te u snu unakazi il otruje sa lijanderom il necim jos gorim...ova druga ce ti namesti nekoliko rmpalija koji ce te sacekaju i polome sve koske... ako nadjes neko celjade sa sela nemo se iznenadis kad je slucajno nekad zateknes sa kocankom kukuruza kako se zadovoljava jer ne moze se odvikne od navika porekla... ma zeabano sale brate, jedino izgleda vrede babe i to za lovu... pa uzmes vazduh pa ako prezivis...al evritji su u pitanju pa vredi rizikovati :lol:

стварно сам приметио да су бабе у данашње време опуштеније, бем ти мене некад срамота када слушам шта ми нека бакица од 60 година прича. :D

стварно сам приметио да су бабе у данашње време опуштеније, бем ти мене некад срамота када слушам шта ми нека бакица од 60 година прича. :D

zaebano batice kad oce oral a proteza socijalna pa ti ostanu ne ljubavni ugrizu no se zica iz nje uglavi u zivana ko implant :sad2:

odoK

ovaj stiven arojo nije losh, malo sam ga chitala... plan je bio drugachiji, trebalo je da radim papire al nisam imala volje, a sad sat vremena pred fajamt je josh manje imam... a i dosta je shto sam noc ranije nad njima probdela...

Uskrs Zeko

zeko.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back