ja vise ni ne nosim licnjak, niko ne veruje da mi je 65 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma pusti.... imam urokljiv pogled, nikad mi niko nije trazio kartu al' zaista, prodju ceo bus samo mene u sirokom krugu zaobilaze, slicno ko modovi sa religije i astrologije... vis zanimljivo poredjenje![]()

незгодан маторац
нешто размишљам да сам се оженио у 18-тој сад би већ био деда![]()
da si se ozenio u 18 sad bi bio lesh
nikad necu razumeti ljude koji se zene i udaju

много смо заостали.
ne znas sta je gore, da imas zenu koja postuje tradiciju i veru ili neku modernu...ova ce te smara za svaku sitnicu a kad dodje crveno slovo neces smeti ni da pisas ko covek...opet ako imas neku demokratkinju nes nikad znati di ide i sa cega se vraca...moz da bidne ladna ki spricer il da se keseri ko budala samo ces da je gledas i pizdis...
ova prva ce ako posumnja da imas neku da te u snu unakazi il otruje sa lijanderom il necim jos gorim...ova druga ce ti namesti nekoliko rmpalija koji ce te sacekaju i polome sve koske... ako nadjes neko celjade sa sela nemo se iznenadis kad je slucajno nekad zateknes sa kocankom kukuruza kako se zadovoljava jer ne moze se odvikne od navika porekla... ma zeabano sale brate, jedino izgleda vrede babe i to za lovu... pa uzmes vazduh pa ako prezivis...al evritji su u pitanju pa vredi rizikovati![]()
стварно сам приметио да су бабе у данашње време опуштеније, бем ти мене некад срамота када слушам шта ми нека бакица од 60 година прича.![]()

стварно сам приметио да су бабе у данашње време опуштеније, бем ти мене некад срамота када слушам шта ми нека бакица од 60 година прича.![]()

ako nije tajna kolko imas godina?
zaebano batice kad oce oral a proteza socijalna pa ti ostanu ne ljubavni ugrizu no se zica iz nje uglavi u zivana ko implant
odoK

како прође 25-та очас доће педесета![]()

samo u prolazuČek da virnem da vidim da li je Agata tu![]()