ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crvena je preedivna stvarno , još nama belima idealno paše:mrgreen: Mene polako prolazi ljubičasta faza :D
A zamisli kako ja u stvari izgledam sa svojom prirodnom kosom koja je crna kao gavranovo krilo a lice belo
Uopšte mi ni ne trebaju rogovi
lepo što si svratila, dugo te nije bilo
:heart:

- - - - - - - - - -

тина буди фина
vidi Salića
pa dobar ti dan želim:cool:

A zamisli kako ja u stvari izgledam sa svojom prirodnom kosom koja je crna kao gavranovo krilo a lice belo
Uopšte mi ni ne trebaju rogovi
lepo što si svratila, dugo te nije bilo

- - - - - - - - - -

vidi Salića
pa dobar ti dan želim:cool:

ја као да нисам од синоћ ни силазио са крстарице, баш сам је најасао:D

pa ni ja....;)
mada kad god imam neke obaveze u reali dobro mi dođe, onda ne moram da se uzdržavam
da imam više obaveza, bilo bi mi bolje u svakom pogledu
dokonost stvara ludilo i bolest

па кад су напољу паклене улице у сред септембра, да побрљавиш начисто, затвориш се у кућицу у свој собичак и типкаш типкаш типкаш само да убијеш време, а онда се запиташ, а јој болан а ђе ћу па ја то те морам убијат време.
ма не ваља радни дан бити нерадан јер сад из ове логике ја чекам да почнем да радим, а то није моја карактерна особина јер нисам неки радиша:D

па кад су напољу паклене улице у сред септембра, да побрљавиш начисто, затвориш се у кућицу у свој собичак и типкаш типкаш типкаш само да убијеш време, а онда се запиташ, а јој болан а ђе ћу па ја то те морам убијат време.
ма не ваља радни дан бити нерадан јер сад из ове логике ја чекам да почнем да радим, а то није моја карактерна особина јер нисам неки радиша:D
Pa možda nisi radiša al ispunjavaš svoje obaveze
meni je to onda isto ko i da jesi
svi vi koji radite i treba da se ovde relaksirate
a ja da se nečim drugim okupiram
e šta sam ja sve nekad radila - mnogo toga znam
slučajno sam pokazala drugaricama neki prsluk koji sam ceo izvezla, i haljinu koju sam oslikala i našila aplikacije
slikala sam i po porculanu, tekstilu, imam nekoliko rukom ispisanih pravljenih knjiga,ma svašta sam volela da radim
radila sam horoskope ručno dakle sve sam računala, a i celu matricu sa rukom nacrtala pa je onda umnožavala
a sad...kuc kuc blanko spejs kuc kuc kuc:(

Pa možda nisi radiša al ispunjavaš svoje obaveze
meni je to onda isto ko i da jesi
svi vi koji radite i treba da se ovde relaksirate
a ja da se nečim drugim okupiram
e šta sam ja sve nekad radila - mnogo toga znam
slučajno sam pokazala drugaricama neki prsluk koji sam ceo izvezla, i haljinu koju sam oslikala i našila aplikacije
slikala sam i po porculanu, tekstilu, imam nekoliko rukom ispisanih pravljenih knjiga,ma svašta sam volela da radim
radila sam horoskope ručno dakle sve sam računala, a i celu matricu sa rukom nacrtala pa je onda umnožavala
a sad...kuc kuc blanko spejs kuc kuc kuc:(

па нисам ти ја баш најбоља адреса за те везове и хаљине
мени многи не верују да ја кућне тзв женске послове ама баш ништа не знам.
био сам размажен и тако остало, волим да ми је све на готовец
ни судове не знам како треба да оперем:hahaha:

па нисам ти ја баш најбоља адреса за те везове и хаљине
мени многи не верују да ја кућне тзв женске послове ама баш ништа не знам.
био сам размажен и тако остало, волим да ми је све на готовец
ни судове не знам како треба да оперем:hahaha:
pa nisam ni mislila da ti to treba da radiš
nego se ja sa setom prisećam šta sam sve radila dok nisam koristila comp
a to sam radila iz uživanja, ne iz potrebe
podseti me na mog kuma koji je posle buljuka ženinih zakukavanja, rešio JEDNOM da opere sudove (isto je Jarac ko ti) - kuku lele, bili su gori nego pre pranja, jer je samo zabrkao, umastio čaše, većina hrane ostala po njima, ma fuj!
Nikad mu više nije traženo da to radi:zcepanje:

pa nisam ni mislila da ti to treba da radiš
nego se ja sa setom prisećam šta sam sve radila dok nisam koristila comp
a to sam radila iz uživanja, ne iz potrebe
podseti me na mog kuma koji je posle buljuka ženinih zakukavanja, rešio JEDNOM da opere sudove (isto je Jarac ko ti) - kuku lele, bili su gori nego pre pranja, jer je samo zabrkao, umastio čaše, većina hrane ostala po njima, ma fuj!
Nikad mu više nije traženo da to radi:zcepanje:

а кад ми кажу да би могао да усисам, ја одговорим да се јежим од звука усисивача и да могу остати трајне последице од стреса:D

ма вама женама свака част, стално нешто радите а ништа се не види, ја би попиздео када би морао и да кувам и да пеглам и да перем и да усисавам и да скидам паучину и оно:hahaha:

стварно смо ми неки мушкарци СТОКА

ja baš i nisam neka domaćica
ne peglam uopšte
usisavam kad moram
jedino volim da kuvam jer je to kreativno
i to jako dobro radim
moj muž je oličenje dobrog i požrtvovanog
evo on SAM briše prašinu, meni ne smeta ista, ne teram ga
od mene kao supruge postoje druge koristi
umem i da lečim
e da, pisala sam i crtala za razne novine
e kako je to lepo vreme bilo

Pa i nije sve to bilo toliko davno - pre četiri godine
nego tad nisam bila zavisnik od Krste, u tome je poenta

крста крива за све наше проблеме:D јер немамо времена да их решавамо, морамо бити овде, овде је решење
удри бригу на весеље

ма шта знам ја сам пуних већ 9 година овде наравно са прекидима и стварно ствара зависност али због људи, једноставно иако ти се чини да није тако, јесте, па чак и од оних који те нервирају, једно без друго не иде
када би се баш сви тапшали по рамену и викали тако је брате, сестро брзо би ми отперјали одавде
овако плус - минус лепо функционишу:D
па сад ко како коме је плус или минус, то није ни толико битно

крста крива за све наше проблеме:D јер немамо времена да их решавамо, морамо бити овде, овде је решење
удри бригу на весеље

ма шта знам ја сам пуних већ 9 година овде наравно са прекидима и стварно ствара зависност али због људи, једноставно иако ти се чини да није тако, јесте, па чак и од оних који те нервирају, једно без друго не иде
када би се баш сви тапшали по рамену и викали тако је брате, сестро брзо би ми отперјали одавде
nije meni Krsta kriva, nego ja sama sebi
to bi bilo ko da krivim cigaru što je pušim

nije meni Krsta kriva, nego ja sama sebi
to bi bilo ko da krivim cigaru što je pušim

то сам се спрдао да је крста крива
наравно да смо ми криви
поред толико књига 150 тв канала безброј радио канала ми морамо на нет, ето колико је то постало заразно тј занимљивије
овде можеш да будеш шта хоћеш и то је пресудно зашто је заразно:D

удри бригу на весеље

paa da ...tako nekako

Agata :hej: gde je ta kafa :ceka:
evooooooooooo
images
kakav dizajn, majstor!!!!
cartoon_coffee_cup_stickers_03_vector_181245.jpg

Ja koliko za takve stvari znam ...... nacrtaš i pocepaš, ne treba ti podsetnik da te stalno podseća na to zato i crtaš da izbaciš to iz sebe i na kraju cepaš da ode.
pa zato i pišem svaki dan
to je zanimljiv psihološki metod - čim se probudim, uz kafu ispišem određenu količinu teksta, sve misli koje mi naviru
i tako već 17 dana
jako mi pomaže
a ne čitam to što sam napisala, takav je sistem
nego ja bacam crteže samo ako se zeznem u toku izrade
kad ga završim, ma kakav je, žao mi da bacim
setila sam se- baciću ga u reku
reka nosi sve
a neću morati da ga cepam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back