HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa većina žena nema pametnija posla nego da se prijavljuje za miss
al i to je stvar ukusa
Evo malo dijapazona mesečevih sinova
lelelelelele lelelelelele leleleleleleeeee od elfovskog Peter Murphy-ija
![]()
do alfe Vin Dizela uf ufuuffffffuffffufffffffffuffffff
![]()

pozdrav TinaU Agata ovoga Vina pogodi ko prstom u oko![]()
I ako ne volim agresivne likove ovog nešto mnogo gotivim možda zbog Paklenih Ulica ( tu sam i na Vokera otkinula, stvarno šteta za njega), ne znam šta je u pitanju, uglavnom *.* Slažem se skroz sa tobom i ako otkidam na ove novokomponovane bebi-fejsove poput ovih rakova
http://stars.wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2013/08/CejsKraford1.jpg
https://38.media.tumblr.com/5eb76e68c37d9510a90cc3c4e3d4cfc7/tumblr_n68apeOhIp1td0b2qo2_250.gif
A inače ovako u realnom životu, uvek kad mi je neko vandredno lep ispostavi se da je ili bik ili rak ili devica (načešće bik , stvarno lepi ljudi) a stavom osvoje škorpije al uvek završim sa vatrenim čovecima koji mi ni najmanje ne odgovaraju ali uvek s njima završim![]()
P.s. 'izvinte što ja ovako upadam , nadam se da me primate u diskusiju
vrlo radopa Račice su prave žene - već rekoh da mislim da su vrlo zgodne i ženstvene, a vatreni manijaci često alfeJa sam voda (rak) mada mi zemlja dominira sa pet planeta i fizički mi se načešće dopadnu baš voda ili zemlja ali to su samo oni ljudi u prolazu, u kraju , tako reći poznanici, a vatreni me obrlate instant jer na početku imaju taj samouvereni i kavaljerski pristup pa se to naravno izgubi brzo čim te ulove , lisci jedni ( + škorpije da i one imaju taj va vatreni pristup)

e ote mi misao!!!!!!Jooooj da Bikovi su mi omiljeni znak , obožavam ih, stvarno s njima mogu da vodim lep i smislen razgovor ali nikako da kliknemo na tom ''ljubavnom polju'' pošto su to onako usputna poznanstva ali o njima stvarno imam samo lepe reči, možda jer mi je to podznak pa se pronalazimo
A joj ovnovi (muški) , muka živa , njih i vage ne mogu da smislim, ali sam ovnovima i najviše okružena , jedan mi je bio i najbolji drug do skora dok se nisam u njega razočarala kao čoveka...
Ne znam gde sam čula da je kao za nekog ''sudbinska'' osoba koja ima znak koji je suprotan tvom podznaku i podznak suprotan tvom znaku pa bi meni onda tu najviše pasovala škorpija/jarac, ali ne znam koliko je to tačno.
Lavovi su kao prijatelji stvarno super ali u vezi mislim da ne bih mogla da podnesem toliku narcisoidnost inače alergična sam na ljude prepune sebe ali njima to mogu da tolerišem jer će stvarno uvek biti tu kad su potrebni
- - - - - - - - - -
De ih nađe crni Denise Miru i Zoricu... čudan ukus zaista
a gde je onaj akrep strahotni kičasti od Zorice Brunclik zgodan, kuku lele budibog snamaPA ne mogu ljepsih RAcica da se sjetim,najiskrenije,eto daj ti neku sa ovih prostora.
Bikovi muskarci traze domacicu za zenu, koja zna da kuha dobro(Ribe su za njih idealne,ili druga Bikica)njihovo kriterijumi nisu visoki,pa cesto i u RAcicama vide idealne majke svojoj djeci,i ta kombinacija jeste dobra.Racice jesu domacice prave,i tradicionalnim muskarcima leze.ALi rijetko kada su izazovne,sexpilne itd.
Ja sam JArac,i nisam tradicionalusta nikakav,volim da je zena sex bomba,ono da sija
Zene Strijelice su takodjer rijetko zenstvene,cesto samo imaju dobro,sportsko tijelo.
pametno, pametno,Pa neću da ti nalazim ni jedan primer žene koja je meni lepa jer je to dijametralno suprotno tvom ukusu , baš onako iskerno ne verujem da bi mi se svidela ijedna osoba koju ti smatraš lepom (osim ovih poznatih lepotica poput Albe i Belučijeve), a što se tiče kombinacije bik-rak , jedna je od najboljih u zodijaku nesumljivo...
Agata, Strelčevi su mi super za priču i neobavezno ali oni u startu stave do znanja ( kao i vodolije recimo) da s njima nema ozbiljno ništa tako da mene to u startu ohladi kada hoću ozbiljnu varijantu dok su za ''vezice'' i ''provod'' super, inače isto lepih ljudi ima u tom znaku primetila sam, od vatrenih meni najlepši![]()
bar smo pošteni po tom pitanju, mada neki i nisu al to im je od podznakaa gde je onaj akrep strahotni kičasti od Zorice Brunclik zgodan, kuku lele budibog snama
Tanja Bošković na primer
i kao matora dobro izgleda, a kad je bila mlada - lepotica
Vladica Milosavljević
Neda Arnerić
Mirjana Bobić Mojsilović je isto bila vrlo zgodna a i sad je držeća
Ljiljana Tica - nekadašnja manekenka, zelenooka i prefinjenog izgleda
pa i Gala Videnović je kudikamo zgodnija od one spodobe Zorice
Ena Begović
pogle ti Vladicu kad je bila mlada....Jeli TAnja Boskovic Junska Racica?Ona mi se svidja,jeste sexipilna.
Gdje nadje tu Vladicu Milosavljevic,preopadoh se sad ,kad sam je vidio
Neda ARneric mrljava nekakva,nista posebno.
Ena Begovic pokojna isto,ko i sestra Mia (ona je Jarcica)
te ostale ne znam.
e tu smo negde, samo mi na sav glas o tome arlaučemo, pa ljudi bar znaju na čemu su, a vi ćutitieE u tim promenama raspoloženja smo mi rakovi neprikosnoveni tako da mu strelčevi dođu stablni ko stub u odnosu na nas, ujutru sam nasmejana , popodne već hoću da koljem ahahha
pogle ti Vladicu kad je bila mlada....
a kakve veze ima što je pokojna sa izgledom?
i Merlinka je odavno pokojna pa je i dalje jedna od naseksipilnijih žena
Nema nikakve veze,ali red je da kazem da je i pokojna.
Gledao sam Vladicu i mlada kada je bila,ono nema veze sa ljepotom,izgleda ko mrkva
Gdje ces Merlinku porediti sa ovim akrepima balkanskim
MAda ni ona nije imala klasicnu ljepotu,vise sexi bila,i to nakon 10 operacija.Pogledaj joj slike prije nego sto se culo za nju.
Nisam znao do neki dan da je ovaj covjek JArac,i ima SA0Ma u JArcu(opasan aspekt)
http://www.jutarnji.hr/zarko-lausev...bora--pucao-sam-na-napadace-i-ubio-ih/998246/
Ja sam imala Ovnova naravnoPa da nekad ćutimo i durimo se , pojma nemaju zašto , pa onda eksplodiraju iznenada na najmanju sitnicu, a iskreno da ti kažem, nisu nešto ni verni rakovi muški čak i kad su zaljubljeni oni ne mogu odoleti ženama to im je mana velika, tako se moja drugarica napatila sa jednim, oni su mi ili jako dobri ili baš jako gadni , nema sredine![]()
A strelčevi primetila sam instant kliknu sa ovnovima bilo muško strelac , bilo žensko strelac ima masa takvih parova u mojoj okolini
Uuuuh taj Laušević , retko nesimpatična njuška, bespotrebno se digla prašina oko njega skroz, ako već ciljaš na Jarčeve bolji primer simpatičnosti je mladi Biković..
Ne vidim po čemu su balkanske cure akrepi..... možda jer se nisu probile do holivuda i svukle za plejboj , aajde molim te

Cuj bespotrebno se digla prasina,oko covjeka koji je kao poznata javna licnost ubio dva covjeka.Nisam ga ni izdvajao u smislu nekog fizickog izgleda (iako ga zene gotive),nego u smislu covjeka koji je imao cudan zivotni put.
Mislio sam na ove nabriojane zene sa ovih prostora da su AKrepi za Merlinku,ne na sve zene globalno.
Sta ti znaci ovaj potpis "prijateljstvo je jedino sto je stalno u zivotu"?Jeli stvarno mislis da je to tako? Nis jos skontala da je sve svodi na interes,duhovni,materijalni svejedno?Blago vama Rakovima,kada zivite u oblacima,nekada bi i ja to volio da mogu
Meni je ovaj JArac mrljav nekakav
http://sr.wikipedia.org/sr/Иван_Босиљчић
Ja sam imala Ovnova naravno
Jednog sam i pomenula ranije kao zaslužnog za najbolji sex u životu....
Dupor kaže da oni i Strelčevi ostvaruju ideal krilatog Boga Erosa
Volim ja njih dok ne krenu da naređuju
Bila sam deset godina u vezi sa Ovnom, i dan danas smo dobri prijatelji
A muški Rakovi su švaleri, imam puno drugova, al tvrde da nisu![]()