BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
To je najobicniji stereotip koji vlada da ako neko ne psuje, ne pokazuje razvratno ponasanje, neizigrava mushkarcinu itd. jeste *****.

Idiotizam na kub

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, posto je moj Mesec na 27 stepenu Device , i kako sam poceo da gledam svi sa kojima sam se vise druzio ili imao neku intenzivniju vezu su imali jednu ili vise bitnih planeta u svom natalu na zadnjim stepenima zemljanih znakova , 27 Bika (ASC) , 26 Bika (vladar ASC-a) , 23 Device (Mesec) , 27 Jarca (Sunce) ...
, nista cudno zapravo , Mesec pokazuje nasa osecanja , nego eto , bas sam pre neki dan to gledao ...
heh,ipak to nije kvadrat nego opozicija....ma,...ja sam postala opsednuta astrologijom...kriticna sam....dokle sve to ide...i kuda vodi ...i elekciona i horarna i sr i natal i sve bih ja to odjednom da znam...ali je sve to toliko kompleksno da treba goooodinaaa da se ukapira...Dizem ruke ,za sad ..Kad "porastem"recice mi se samo....
Hm....moj neostvaren san je gluma....ali bojim se da ce da me pitaju "Da nisi ti nesto sanjala ,pa dosla sa 28 godina na prijemni..."ili sve ostalo sto je vezano za pozoriste...Zatim,recimo,mogla bi da dodje i diplomatija u obzir....i tako....A ja zavrsila uciteljski fakultet...