ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa naravno , Alex je dobro dete , dupli Bik :D , ASC na Algolu :D ...

Zato se i druzimo :mrgreen: , posto je moj Mesec na 27 stepenu Device , i kako sam poceo da gledam svi sa kojima sam se vise druzio ili imao neku intenzivniju vezu su imali jednu ili vise bitnih planeta u svom natalu na zadnjim stepenima zemljanih znakova , 27 Bika (ASC) , 26 Bika (vladar ASC-a) , 23 Device (Mesec) , 27 Jarca (Sunce) ... :lol: , nista cudno zapravo , Mesec pokazuje nasa osecanja , nego eto , bas sam pre neki dan to gledao ...

8) :-o :o

Imam jednu dvojbu...Naime,u Solarnom povratku planeta Saturn u 10.kuci,u Devici tj.na samom prelasku iz 10.u 11.kucu
Spada u srednji plan,a 10.kuca spada u angularne tj. najsnaznije kuce...
Inace ,Saturn je u kvadratu sa Uranom u 4.kuci,uRibama i to retro...Kako to da protumacim?..meni to bas negativno izgleda u smislu napretka,obrazovanja,posla...
Mozda sam sada odvalila neku glupost,ali razumite,tek pocinjem...I ispravite me ako negde gresim...

Sjajan si MrBernard...znaci problemi u porodici...hm....o Bogo moj...sta mene sve ceka....
Bez problema bih upisala jos neki fax,samo da to finansije dozvoljavaju..ALI....

pa saturn inace predstavlja zelju za ucenjem, disciplinu zelkju da se sve dovede u red, a u devici javlja se velika potreba za ucenjem, dovodenjem poslova u idelano stanje. Kada je u 12. kuci saturn izaziva melanholiju i depresiju. Ipak po solarnom jupiter u jesen ulazi u jarca i tada bi bilo idealan period za zapocinjanje nocih vidika, planova itd. Ovo je dosta sturo pa se za vise obratite vipcurlic ili nekom drugom

heh,ipak to nije kvadrat nego opozicija....ma,...ja sam postala opsednuta astrologijom...kriticna sam....dokle sve to ide...i kuda vodi ...i elekciona i horarna i sr i natal i sve bih ja to odjednom da znam...ali je sve to toliko kompleksno da treba goooodinaaa da se ukapira...Dizem ruke ,za sad ..Kad "porastem"recice mi se samo....

Elle , ja znaaam tebe :) ...
ali se verovatno tripujem , nemam pojma ...

@majo - A treba iskustva i da se predje sto vise primera , pa i da sama steknes neke svoje zakljucke i tak' :D ... sto sam hepi nesto ... 8) :-o :o

heh,ipak to nije kvadrat nego opozicija....ma,...ja sam postala opsednuta astrologijom...kriticna sam....dokle sve to ide...i kuda vodi ...i elekciona i horarna i sr i natal i sve bih ja to odjednom da znam...ali je sve to toliko kompleksno da treba goooodinaaa da se ukapira...Dizem ruke ,za sad ..Kad "porastem"recice mi se samo....

hahahahah ja kada se setim sve sam tako neke finese otkrivao kako sam se vise informisao...secam se prvo znak, pa onda podznak, pa onda period nezadovoljstva podznakom , mislio sam da sam ovan a ono bik!, pa sam se privinuo na tog bika, pa sam nashao mesec itd....

a sta si imala u planu da upishesh?

Hm....moj neostvaren san je gluma....ali bojim se da ce da me pitaju "Da nisi ti nesto sanjala ,pa dosla sa 28 godina na prijemni..."ili sve ostalo sto je vezano za pozoriste...Zatim,recimo,mogla bi da dodje i diplomatija u obzir....i tako....A ja zavrsila uciteljski fakultet...

Hm....moj neostvaren san je gluma....ali bojim se da ce da me pitaju "Da nisi ti nesto sanjala ,pa dosla sa 28 godina na prijemni..."ili sve ostalo sto je vezano za pozoriste...Zatim,recimo,mogla bi da dodje i diplomatija u obzir....i tako....A ja zavrsila uciteljski fakultet...

Pa uvek mozete poceti necim novim, da se prosire horizonti, zato sada na jesen pocnite sa pripremamam za neki od fakulteta...gluma, ili diplomatija!;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back