znam da je neptun i u dobrim aspektima loš... znam i šta donosi, ali drugih pokazatelja sem tog jednog aspekta nema. ne mogu da ga povežem sa otatkom natala, kontradiktoran je taj kvadrat.
samo me je zanimalo je li na štetu natusa u lošem aspektu. znam da je u dobrim na tuđu. to se već slaže, ne radi se o osobi koja bi druge povređivala.
naravno da je na njegovu stetu, neptun daje zamagljenu svest, ni on sam ne moze prokljuviti sta ne valja jer neptun nikad ne otkriva svoje karte, simbol je dubljih astralnih struja kojima covek nije osposobljen da barata, on je tajna
a na stetu je i drugih koji ga okruzuju i povezani su sa pricom u zivotu gde aspekt ispoljava delovanje, tacnije gde ih taj neptun upetja, osmo u necije stradanje, tudji novac, deveto religija, trece u lazi i haos sa rodbinom ...
nezgodan je neptun, prljav igrac, vidis i ovde kako deluje
sa jupiterom i merkurom laze i krade, sa jupiterom na krupno sa merkurom na sitno, sa vodenim vuce na piće i droge, vazdusnim trovanje gasovima, plinovima, inteligencijom, u petom ljubavna zaslepljenost ali i skandali, u osmom seksualne prevare i hipnoze, sesto krade na poslu i ogovaranje od kolega, dvanaest religiske dubioze, zavodi, sizofrenija, sunce hohstapler, sa marsom mlitavost, ocajanje, venera sterilost, ulicarke
tracevi, smrad, prljavo, djubre, otpad, go.vna, nikotin, navlacenje na tanak led, noz u ledja, usrane i upisane gace, narkomanska igla, sedativi, barbiturati, variola vera, pomor, pacovi, kuge itd,