ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih :)
Rasprostranjena je zabluda da se snovi mogu tumačiti preko Sanovnika.
Možda baš neki opšti arheitpovi koji su svojstveni svim bićima.. ali nema ih puno..
Uglavnom su snovi odraz naše individue.. i da bi se san rastumačio potrebno je temeljno razgovarati sa sanjačem, i videti šta NJEMU lično predstavlja koji simbol...
..ali hajde ti to sad objasni kad uglavnom ljudi tome pristupaju sa "'ajde da mi gataš" stavom...
..zato sam i prestala manje više da se bavim ikakvim konsultacijama.

I ja bih :)
Rasprostranjena je zabluda da se snovi mogu tumačiti preko Sanovnika.
Možda baš neki opšti arheitpovi koji su svojstveni svim bićima.. ali nema ih puno..
Uglavnom su snovi odraz naše individue.. i da bi se san rastumačio potrebno je temeljno razgovarati sa sanjačem, i videti šta NJEMU lično predstavlja koji simbol...
..ali hajde ti to sad objasni kad uglavnom ljudi tome pristupaju sa "'ajde da mi gataš" stavom...
..zato sam i prestala manje više da se bavim ikakvim konsultacijama.
Pitala sam te "orijentaciono" - onako, otprilike.....ne da mi u detalje ispričaš sudbinu...:zroll:
No, nema veze, ionako sam , kao što kažeš, sama protumačila svoj san.
I danas je ogledalo dela tog sna.
Pozdrav, draga. z:kiss:
Сановник? :D Ја бих потражио неку другу занимацију.
I ja bih. :zelenko2:

Ćao Ptico.. ma ne, nisam mislila na tvoju molbu za tumačenjem... već sam uopšteno prokomentarisala.. pošto inače me dosta ljudi pita za snove..
..meni je lakše da kažem da "ne znam", nego da objašnjavam zašto tumačenje ne može da se vrši mehanički, poput pravljenja štrudle...
(mada ni štrudla se ne pravi mehanički :eek: :lol: )

Dobar jutar draga :cmok:

Ја сам читао тумачења снова од којих ми се стомак окретао, а јак је као јарчев меркур. То су биле некакве маштарије, помешане са нумерологијом па разним симболикама, испреплетано са вером. Још је фалило пар цветића у дну текста, с једне стране у врху анђели, с друге ђаво`ци, па да начичканост досегне ниво на којем бих ригао.

Пикица на "и": колико се сећам тумачени је био презадовољан. :D Рекао бих да свака "роба" нађе "купца".

"Нисам на губитку, само треба да нађем други начин да остварим свој циљ, пожељно мање скуп и више енергетски економичан." :)

Рекох ја, након оманулог експеримента. :D

Њах, мислим да имам две речи које ме описују... сатирични оптимиста. z:shock:

e sad ASTROLOZI.....
bila sam kod astrologa koji je ujedno i jako dobar psiholog i radio mi je natalnu kartu.
i ja sam sve vreme zivela u zabludi!!! :shock:
LJUDI MOJI JA SAM .......BIK/RIBA a ne bik/vodolija sto sam mislila....:shock:
sve u svemu ..osecala sam potrebu da odem i eto,..pao mi je teret ...

To je dobra kombinacija. Zemlja-voda. Ja sam Riba-Bik.Kad su znak i podznak u skladu onda nemas problama sa sobom.

Да сам се пријавио за поклон за рођене у овом месецу, осећао бих се као Баја-Патак у бескућничком реду за топлу супу. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back