lazy2005
Početnik
- Poruka
- 37
Talamasca:Pozdrav
Da cuo sam za taj brainwave generator ali ga nisam probao covek koji radi u mnoroe institu ga je napravio skoro je pisao na forumu http://www.astralsociety.com/as/Forum/
Lazy 2005 ako ti treba neki savet nesto pitaj.Sto se tice jakog lupanja srca mislim to je srcana cakra i nemoj da se plasis sve je to normalno i te vibracije evo ja 3 put kada sam izlazio imao sam osecaj da ne mogu da disem ali sam ipak nastavio i nije mi nista.
Znaci ovako kada krenes da ustajes iz tela prvo glavom jel da tada cujes zujanje uglavnom zvukove u glavi kada prodjes galvu i predjes na telo srce osecas vibracije i kao jako lupanje srca ili osecaj gusenja, ali kod svakoga je drugacije neko nista ne oseca samo oseti da je lagan i da lebdi i otvori oci i gotovo ali po mom misljenju bolje je da osetis nesto da budes sigruan da izlazis![]()
Pa poznato mi je da je prva prepreka koju moram da savladam strah.Procitao sam dosta o AP u knjigama i na internetu,ali nije mi se dopalo kako neki o tome pisu previse opusteno,bez ikakvih upozorenja po stetne posledice u koje verujem.Zato sam najozbiljnije prihvatio poznatog nemackog okultistu Franca Bardona koji upozorava na neke stetne posledice i koji vodi ka tome da bi svaki pojedinac trebao pre svega da se psihicki dobro pripremi odredjenim vezbama koje je izneo u svojim knjigama.Naravno pominjuci negativne posledice do kojih moze da dodje ne zelim da obeshrabrim pocetnike.Verujem da to zavisi od individue,neko moze da vezba mesecima i da nista ne postigne a nekome to ide od ruke.
Talamsca kad si mi vec rekao da postavim neko pitanje evo jednog za pocetak:Kada se dovoljno opustim i skoncentrisem,prvi deo tela na kojem osetim vibracije su ruke i zatim noge a onda ostali deo tela ali glava mi ide najteze.Glava mi uvek ostaje prizemljena i naravno samim tim blokira citav proces.U jednoj knjizi sam procitao da je centar cakre u glavi i da se taj deo najteze odvaja.