Hekate
Primećen član
- Poruka
- 956
Ta prica je samo izvrstan nacin za opravdavanje svih promasaja koje nacinimo u zivotu
smislili mudri da tese naivne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta prica je samo izvrstan nacin za opravdavanje svih promasaja koje nacinimo u zivotu
smislili mudri da tese naivne.
Ipak moram još ovo da dodam. Ako ti nešto stvara lep, neopisiv, i neponovljiv osećaj, ne znači da je to ujedno i dobro. I heroin stvara lep osećaj, ali da li ga zbog toga treba uzimati? Dobro, za heroin se zna kakve posledice stvara, dok za AP to nije opšte poznato. Kad uhvatim malo vremena potražiću neku literaturu o ovome, pa ću pisati. Savetujem ti samo da budeš oprezna. Svako dobro!
Nije lose to sto covjek nesto ne zna ...nego sto nece da nauci....
Pored ovog, imala sam jos jedno iskustvo, ali bila sam u nekog nepoznatom mestu, tako da kada sam se ponovo nasla u svom krevetu, nisam imala dokaza kao prvi put, zato nisam nikome pricala, verovala sam samo svojim culima. Ono sto sam propustila da kazem u prvoj prici je trenutak slican onom kada se nalazite u avionu koji polece pa vas ta sila blago zakuca za sediste. To je bio momenat od jedne sekunde pre nego sto sam otvorila oci. Inace nisam znala da osim realnog vremena postoji i neko drugoInteresantno je da se nikada ni u jednoj naucnoj emisiji, osim u knjigama raznih nekih autora, AP ne spominje i nauka ne pokusava da je objasni, na primer, Discovery Channel ili BBC, tako neke poznate kuce koje proizvode emisije o naucnim saznanjima.
..a kakve dokaze mislis da imas ? Mislim imaces ih samo za sebe, za druge neces,dok sami ne iskuse isto...tako da preporucujem ti da ne govoris okolini koja se ne bavi time..misli ce da si ludaPored ovog, imala sam jos jedno iskustvo, ali bila sam u nekog nepoznatom mestu, tako da kada sam se ponovo nasla u svom krevetu, nisam imala dokaza kao prvi put, zato nisam nikome pricala, verovala sam samo svojim culima.
Mozda ako nadjes nekog hipno-terapeuta.. ali nece svaki da ti pojasni stvari .. ili bio-energeticara.. oni mogu da ti pojasne detalje.. posto su upuceniji od nas obicnih smrtnika)).. A na Tv-u nece skoro povecavati svest o tim stvarima, jer ne ide njima u korist.. Kao sto se sunceva energija moze koristiti kao hrana.. NASA jos uvek proucava ljude koje koriste suncevu energiju kao hranu... mozes naci na googlu slucajeve
) ja se upustam sad u to . Solarna joga cisto ako te zanima.. mada kao sto rekoh nije svako prilagodljiv suncevoj energiji.. moje oci izgleda jesu.. posto mogu da posmatram nekoliko minuta direktno u sunce i ako to nikome ja ne preporucujem bez pazljivog citanja prirucnika i vezbi.. mogu da nastanu ozbiljne posledice...[/QUOTEI sta s time? I ja posmatram sunce pa me ne bole oci. . i kakva je to specijalnost dar sta god? Nisam znao da je gledanje u unce neki dar specijalnost. . date su nam oci da gledamo. . lol
..a kakve dokaze mislis da imas ? Mislim imaces ih samo za sebe, za druge neces,dok sami ne iskuse isto...tako da preporucujem ti da ne govoris okolini koja se ne bavi time..misli ce da si ludaiz iskustva
![]()
Pa tacno je..jeste mozak toliko ne ispitan,ali zapanjujuce je sto mozak sve pamti i zna i svesan je nekih stvari koje mi ne vidimo,jer cemo postati svesni da ih vidimo samo kada se nase culo vida uveri u to..Dakle, prema tom objasnjenju, koje sam i ja procitala, naucnici ne opovrgavaju mogucnost da mozak funkcionise i prima informacije preko nekih cula ili raznih vibracija cak i kada je covek u komi ili u stanju neposredno pre smrti! Sve se zasniva na elektroimpulsima.
Pa tacno je..jeste mozak toliko ne ispitan,ali zapanjujuce je sto mozak sve pamti i zna i svesan je nekih stvari koje mi ne vidimo,jer cemo postati svesni da ih vidimo samo kada se nase culo vida uveri u to..
Npr. dok sedis u svojoj sobi,mozak uocava da se nalazi nesto pored tebe sto ti zapravo ne vidis, i on ce znati za to nesto,ali ti ces postati svesan toga kada zapravo budes videla..
...http://www.antikvarne-knjige.com/elektronskeknjige/detail-item_id-59 <-- evo ti knjiga,pa ako budes ti imala vremena procitaj...Nema veze knjiga ni sa kakvom religijom,niti dusom...to su neke prakticne vezbe za mozak koji oni imaju na kursu...zanimljivo je..
Poz
Nisi me ukapirao...nisam mislila tako,vec da dok ne vidimo neku stvar da nam se nalazi u okolini,i nismo je pre toga videli nikada,nas mozak ce znati za tu stvar,ali mi necemo biti svesni da je tu ta stvar dok nase culo vida ne registruje to..kapiras ?Ovde pisatelji/ica govori da nas mozak registruje nesto sto se nalazi pored nas ali da mi to ne vidimo jer nismo svesni toga. Ovde po mom misljenju gresis. Jer pazi, ja sam mnogo stvari svestan, ali opet ih ne vidim. Jednostavno, mi kao ljudi smo predodredjeni da funkcionisemo na nacin na koji funkcionisemo. Mi ljudi se nalazimo u tecoj dimenziji, zato ne vidjamo ostale svetove. Ja sam mozda svestan da oni postoje, i imam zelju da ih upoznam ali nisam predodredjen za to. . bar za sada.
Seprtlja.. Nije dar... NAPISAO SAM>.<, Pre nego sto se procita prirucnik.. Jer treba da se naviknu oci na suncevo svetlo, specijalno ako neko nosi po citav dan naocare za sunce, e njima ce tek trebati da se naviknu...
Glupo je pricati o tome,kada imas 1000 knjiga...Znate, treba mi pomoc. . Cuo sam da postoji lucidno sanjanje i astralna projekcija, tj citao sam nesto o tome. Ja misli mda sam doziveo x puta lucidno sanjanje ali nsiam znao kako da ga okarakterisem jer sam skoro poceo se bavim ovom temom. Tokom sna sam svestan sta se dogadja i mogu svesno , umom, da sebe upravljam u toku sna, gde god se nalazim u snu. Da li mi neko moze objasniti sta je to? Definicija te sposobnosti?