Astralna projekcija

Ipak moram još ovo da dodam. Ako ti nešto stvara lep, neopisiv, i neponovljiv osećaj, ne znači da je to ujedno i dobro. I heroin stvara lep osećaj, ali da li ga zbog toga treba uzimati? Dobro, za heroin se zna kakve posledice stvara, dok za AP to nije opšte poznato. Kad uhvatim malo vremena potražiću neku literaturu o ovome, pa ću pisati. Savetujem ti samo da budeš oprezna. Svako dobro!

ovako ima dosta posledica koje se javljaju kasnije... naravno one su psihicke i mogu dosta unistiti zivot.... sve zavisi u kom okruzenju se radi AP naravno to mesto na kom se radi trebao bi neki high priest da osigura... nikad ne znas sta se u Astralnoj dimenziji nalazi oko tebe... u nekim trenutcima radis nesto ne svesno .... primer : neko te pogodi loptom ne jako... izvini se ... i ti kazes ok... od jednom ti se dingne adrenalin pritisak i ostalo... i imas potrebu da ga isprebijas.... to znaci da u toku AP neki demon ili zli duh je bio u blizini tvog tela i preneo to na tvoje telo.... Gl svima koji pokusavaju veliki je to izazov ! :)

Htela bih da ispricam jedno svoje iskustvo, koje nikome nisam smela da ispricam da neko ne bio pomislio da sam zastranila, a mene je to odavno kopkalo i ako sam cula za AP jos pre deset godina, nisam ni sada sigurna da kazem sta mi se zapravo dogodilo, da li je to AP, pa ako ima strucnjaka, ja bih volela da mi objasne i bila bih vrlo zahvalna.
Svakoga dana ustajala sam oko 7:30h ujutru i spremala se za posao da stignem do 8h, kada pocinje radno vreme. Tog jutra, zamolila sam mamu da me probudi malo ranije, oko 7h sto je ona i uradila. Ispred naseg solitera na parkingu sve je bilo pod snegom i ledom, ali meni je bilo veoma lepo i toplo u sobi i htela sam da se izlezavam jos desetak minuta sto me je verovatno ponovo bacilo u neke snove ili sta vec, ali znala sam da ne smem ponovo da zaspim, jer mama ima svojih obaveza nego da mene budi 15 puta. Ustala sam. Otisla sam u njenu sobu, pozelela joj dobro jutro i sela pored nje. Ona je pila svoju prvu kafu i upalila je cigaretu, a onda je stavila upaljac na paklicu i odlozila je sa strane pored jedne vaze na stocicu. Gledale smo jutarnji program, neka voditeljka veoma prijatnog izgleda u narandzastoj bluzici smeskala se i ja nisam obracala paznju na ono sto govori, videla sam samo da se mama nasmejala i secam se da sam okrenula pogled ka mami i rekla "kako je lepo jutro, jel da?". Ona se ponovo nasmejala, sto je uvek imala obicaj i ja sam ustala da pogledam kakva je to galama ispod prozora. Trojica mladica pokusavala su da izguraju auto koji je proklizavao na ledu, a cetvrti je imao crvenu jaknu i sedeo za volanom. Ponovo sam se okrenula ka mami i rekla sam joj "mama, napolju je mnogo klizavo, hoces da izadjemo zajedno da mi se ne okliznes?" Tako smo se ona i ja salile i u tom trenutku, mama je i dalje bila nasmejana, ali nista mi nije odgovorila. Onda sam rekla "ok, idem ja da se spremam polako i primetila sam da je na nasem starom video rekorderu lampica bila ukljucena, pa sam posla rukom da je iskljucim, ali nisam uspela. Ponovo se okrenem ka mami i samo sto sam htela da izgovorim nesto ona je otvorila usta i ja sam u tom trenutku otvorila oci u krevetu u svojoj sobi slusajuci kako me zove. Bila sam srecna i zbunjena. Pomislila sam, boze kako sam odmorna, uopste nisam drogi kao sto mi se svakoga jutra desava da tesko ustanem, ovog puta sam bila spremna na svaku akciju. Usla sam u maminu sobu i ona mi je pozelela dobro jutro, a ja sam izgubljeno blenula u nju. Ona se malo namrstila, pitala me je sta mi je, ali ja nisam mogla da joj kazem nista, dok nisam dosla sebi. Pocela sam da primecujem predmete, paklica i upaljac na njoj pored vaze, mama pije kafu, voditeljka u narandzastoj bluzi vodi jutarnji program, lampica na vcr ukljucena, napalju cetvorica isparkiravaju auto, jedan od njih u crvenoj mont jakni. Mama me je malo pratila ispitivackim pogledom, a onda me je pitala kroz shalu "gde je dobro jutro sine, sta se tebi dogodilo nocas?" Kome ces reci istinu, ako ne rodjenoj majci kojoj najvise verujes, nece pomisliti da sam luda i ja joj sve lepo ispricam. Od prvog do poslednjeg trenutka moje price, mama se nije pomerila, onda je progutala knedlu i pocela da se smeska. Zamolila sam je da ne govori nikome o tome. Eto, samo smo ona i ja znale, a sada znate i vi.. Samo zelim da napomenem da je sve bilo na svom mestu i svaki detalj sam mogla da uocim u sobi i u stanu, svaki zvuk sam mogla da cujem, osetila sam cak i topli vazduh iznad radijatora, sve je apsolutno bilo realno. I svetlost dana i aplikacija na maminoj spavacici, i jos jedan opusak cigarete koji je ugasila u piksli pre nego sto sam usla u sobu, i spil karata na taburetu, da sam bila svesna mozda bih posmatrala duze i vise detalja, ali i ovo je dovoljno, sve je bilo isto kao kada sam drugi put i fizicki usla u maminu sobu. Eto toliko od mene, pozdrav i hvala :)

Nikad nisam probao AP, poceo sam da citam neku knjigu gde ima detaljna upustva (ko zna mozda je sektaska, neam pojma :)), nenzam ni dal da ulazim u sve to, moze mi poremeti licnost, bojim se. . znas. . nije se za to saliti. Iz svog tela izaci? Pa verovatno bi moglo, postoje razni vidovnjaci , proroci. . odakle oni vide stvari iz buducnosti? ! Proucavacu malo, pa ako vidim da ce biti nekih problema, npr. prikaze, strasila itd. onda cu prestati. Poz

Pa da na fizickom planu.. Ali si pokrenula svoje drugo telo :) veoma zanimljivo iskustvo hehe..Pokusaj to da ponovis samo da odes malo dalje.. Da problem je sto ne znas da li koristi fizicko ili astralno telo :)) tako da sledeci put proveri krevet hehe. I nisi luda to su normalne stvari koje se desavaju mnogima , samo imaju slican strah kao ti, pa se ne trude da podele svoje iskustvo sa prijateljima i drugim ljudima jer su mnogi skepticni po tom pitanju.. hehe da Moja preporuka za sve vas Knjiga Michael Newton- Putovanje Duse, Sudbina duse.. Procitaj te te knjige malo ce vam promeniti pogled na svet i posmatracete sebe kao bolju osobu :))

Pored ovog, imala sam jos jedno iskustvo, ali bila sam u nekog nepoznatom mestu, tako da kada sam se ponovo nasla u svom krevetu, nisam imala dokaza kao prvi put, zato nisam nikome pricala, verovala sam samo svojim culima. Ono sto sam propustila da kazem u prvoj prici je trenutak slican onom kada se nalazite u avionu koji polece pa vas ta sila blago zakuca za sediste. To je bio momenat od jedne sekunde pre nego sto sam otvorila oci. Inace nisam znala da osim realnog vremena postoji i neko drugo :) Interesantno je da se nikada ni u jednoj naucnoj emisiji, osim u knjigama raznih nekih autora, AP ne spominje i nauka ne pokusava da je objasni, na primer, Discovery Channel ili BBC, tako neke poznate kuce koje proizvode emisije o naucnim saznanjima.

Pored ovog, imala sam jos jedno iskustvo, ali bila sam u nekog nepoznatom mestu, tako da kada sam se ponovo nasla u svom krevetu, nisam imala dokaza kao prvi put, zato nisam nikome pricala, verovala sam samo svojim culima. Ono sto sam propustila da kazem u prvoj prici je trenutak slican onom kada se nalazite u avionu koji polece pa vas ta sila blago zakuca za sediste. To je bio momenat od jedne sekunde pre nego sto sam otvorila oci. Inace nisam znala da osim realnog vremena postoji i neko drugo :) Interesantno je da se nikada ni u jednoj naucnoj emisiji, osim u knjigama raznih nekih autora, AP ne spominje i nauka ne pokusava da je objasni, na primer, Discovery Channel ili BBC, tako neke poznate kuce koje proizvode emisije o naucnim saznanjima.

Ja koliko znam diskovery channel se ne bavi takvim stvarima, stral itd. pogresan si kanal navela. a BBc,ne gledam ga tako da za njega nenzam.

Mozda ako nadjes nekog hipno-terapeuta.. ali nece svaki da ti pojasni stvari .. ili bio-energeticara.. oni mogu da ti pojasne detalje.. posto su upuceniji od nas obicnih smrtnika :))).. A na Tv-u nece skoro povecavati svest o tim stvarima, jer ne ide njima u korist.. Kao sto se sunceva energija moze koristiti kao hrana.. NASA jos uvek proucava ljude koje koriste suncevu energiju kao hranu... mozes naci na googlu slucajeve :)) ja se upustam sad u to . Solarna joga cisto ako te zanima.. mada kao sto rekoh nije svako prilagodljiv suncevoj energiji.. moje oci izgleda jesu.. posto mogu da posmatram nekoliko minuta direktno u sunce i ako to nikome ja ne preporucujem bez pazljivog citanja prirucnika i vezbi.. mogu da nastanu ozbiljne posledice...

Pored ovog, imala sam jos jedno iskustvo, ali bila sam u nekog nepoznatom mestu, tako da kada sam se ponovo nasla u svom krevetu, nisam imala dokaza kao prvi put, zato nisam nikome pricala, verovala sam samo svojim culima.
..a kakve dokaze mislis da imas ? Mislim imaces ih samo za sebe, za druge neces,dok sami ne iskuse isto...tako da preporucujem ti da ne govoris okolini koja se ne bavi time..misli ce da si luda :D iz iskustva ;)

Mozda ako nadjes nekog hipno-terapeuta.. ali nece svaki da ti pojasni stvari .. ili bio-energeticara.. oni mogu da ti pojasne detalje.. posto su upuceniji od nas obicnih smrtnika :))).. A na Tv-u nece skoro povecavati svest o tim stvarima, jer ne ide njima u korist.. Kao sto se sunceva energija moze koristiti kao hrana.. NASA jos uvek proucava ljude koje koriste suncevu energiju kao hranu... mozes naci na googlu slucajeve :)) ja se upustam sad u to . Solarna joga cisto ako te zanima.. mada kao sto rekoh nije svako prilagodljiv suncevoj energiji.. moje oci izgleda jesu.. posto mogu da posmatram nekoliko minuta direktno u sunce i ako to nikome ja ne preporucujem bez pazljivog citanja prirucnika i vezbi.. mogu da nastanu ozbiljne posledice...[/QUOTEI sta s time? I ja posmatram sunce pa me ne bole oci. . i kakva je to specijalnost dar sta god? Nisam znao da je gledanje u unce neki dar specijalnost. . date su nam oci da gledamo. . lol

..a kakve dokaze mislis da imas ? Mislim imaces ih samo za sebe, za druge neces,dok sami ne iskuse isto...tako da preporucujem ti da ne govoris okolini koja se ne bavi time..misli ce da si luda :D iz iskustva ;)

Ne bih da ismejavam moju pricu sa majom, to je veoma zalosna scena u sustini, ali bicu iskrena u nastavku price, zena se toliko uplasila kada sam joj ispricala sta je sve radila da je pocela da place i optuzila me je da je spijuniram. Onda sam ja pocela da izigravam kako verujem da je to bio samo glupi san, ali ona je nastavila onda da me ispituje “a kako onda znas da sam uradila to i to, ti mene spijuniras” (da objasnim, tesko je podnela razvod i verovala je da ja nju spijuniram i prenosim to mome ocu, pa sam pomislila da je to u pitanju, ali ipak nije, jer mi je posle priznala da se uplasila). Morala sam da joj se izvinjavam posle, pozvala je nasu stalnu komsinicu koja je dosla da je smiri, a uvece kada smo se ponovo videle, bacila je ispred mene clanak iz nekih novina o OBE i onda se ona meni izvinula sto je pomislila “da sam spijun”. O drugom dozivljaju ne bih mogla nista da potvrdim drugome, jer osobe koje su bile sa mnom su bile nepoznate i grad je bio nepoznat. Ali ja jednostavno znam da sam bila tamo, samo necu da pricam o tome, jer prvo iskustvo sam zelela da podelim zato sto je bilo za mene i moju majku neverovatno i imala sam potkrepljujuce cinjenice koje sam, hvala bogu, mogla da podelim sa njom. Tek posle par godina, procitala je da je sve to ipak samo u glavi coveka i da je ljudski mozak toliko neispitan, a ima takve mogucnosti da na osnovu razlicitih vibracija koje dopiru do njega stvori realnu sliku o onome sto se stvarno desava i u stanju kada covek nije svestan, sto je vrlo moguce. Dakle, prema tom objasnjenju, koje sam i ja procitala, naucnici ne opovrgavaju mogucnost da mozak funkcionise i prima informacije preko nekih cula ili raznih vibracija cak i kada je covek u komi ili u stanju neposredno pre smrti! Sve se zasniva na elektroimpulsima. A ovo sam pronasla na sajtu B92 http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=435196
Ono sto ja verujem jeste ono sto znaju i deca, a to je da se energija ne moze unistiti, vec prelazi iz jednog oblika u drugi. Ipak kakve su mogucnosti nasih mozgova da upravlja tom energijom, mozete procitati i ovde http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=415000 Znaci nije spor u tome da li je to iskustvo moguce i realno (da setate i vidite stvari i ako spavate ili ste ne daj boze u komi), pitanje je sta raditi sa tim kada vam se to desi i ako ste toga svesni i ono sto svakoga zanima, sta se desava sa elektroimpulsima kada mozak nakog fizicke smrti prestane da funkcionise, posto se zna da energija prelazi u drugi oblik i neunistiva je :) Toliko od mene, to je sve sto znam. Pozdrav!

p.s. Ako imate vremena, preporucujem da procitajte i komentare sa ovih linkova :)

Poslednja izmena:
Dakle, prema tom objasnjenju, koje sam i ja procitala, naucnici ne opovrgavaju mogucnost da mozak funkcionise i prima informacije preko nekih cula ili raznih vibracija cak i kada je covek u komi ili u stanju neposredno pre smrti! Sve se zasniva na elektroimpulsima.
Pa tacno je..jeste mozak toliko ne ispitan,ali zapanjujuce je sto mozak sve pamti i zna i svesan je nekih stvari koje mi ne vidimo,jer cemo postati svesni da ih vidimo samo kada se nase culo vida uveri u to..
Npr. dok sedis u svojoj sobi,mozak uocava da se nalazi nesto pored tebe sto ti zapravo ne vidis, i on ce znati za to nesto,ali ti ces postati svesan toga kada zapravo budes videla..
...http://www.antikvarne-knjige.com/elektronskeknjige/detail-item_id-59 <-- evo ti knjiga,pa ako budes ti imala vremena procitaj...Nema veze knjiga ni sa kakvom religijom,niti dusom...to su neke prakticne vezbe za mozak koji oni imaju na kursu...zanimljivo je..
Poz

Pa tacno je..jeste mozak toliko ne ispitan,ali zapanjujuce je sto mozak sve pamti i zna i svesan je nekih stvari koje mi ne vidimo,jer cemo postati svesni da ih vidimo samo kada se nase culo vida uveri u to..
Npr. dok sedis u svojoj sobi,mozak uocava da se nalazi nesto pored tebe sto ti zapravo ne vidis, i on ce znati za to nesto,ali ti ces postati svesan toga kada zapravo budes videla..
...http://www.antikvarne-knjige.com/elektronskeknjige/detail-item_id-59 <-- evo ti knjiga,pa ako budes ti imala vremena procitaj...Nema veze knjiga ni sa kakvom religijom,niti dusom...to su neke prakticne vezbe za mozak koji oni imaju na kursu...zanimljivo je..
Poz

Ovde pisatelji/ica govori da nas mozak registruje nesto sto se nalazi pored nas ali da mi to ne vidimo jer nismo svesni toga. Ovde po mom misljenju gresis. Jer pazi, ja sam mnogo stvari svestan, ali opet ih ne vidim. Jednostavno, mi kao ljudi smo predodredjeni da funkcionisemo na nacin na koji funkcionisemo. Mi ljudi se nalazimo u tecoj dimenziji, zato ne vidjamo ostale svetove. Ja sam mozda svestan da oni postoje, i imam zelju da ih upoznam ali nisam predodredjen za to. . bar za sada.

Ovde pisatelji/ica govori da nas mozak registruje nesto sto se nalazi pored nas ali da mi to ne vidimo jer nismo svesni toga. Ovde po mom misljenju gresis. Jer pazi, ja sam mnogo stvari svestan, ali opet ih ne vidim. Jednostavno, mi kao ljudi smo predodredjeni da funkcionisemo na nacin na koji funkcionisemo. Mi ljudi se nalazimo u tecoj dimenziji, zato ne vidjamo ostale svetove. Ja sam mozda svestan da oni postoje, i imam zelju da ih upoznam ali nisam predodredjen za to. . bar za sada.
Nisi me ukapirao...nisam mislila tako,vec da dok ne vidimo neku stvar da nam se nalazi u okolini,i nismo je pre toga videli nikada,nas mozak ce znati za tu stvar,ali mi necemo biti svesni da je tu ta stvar dok nase culo vida ne registruje to..kapiras ?

Seprtlja.. Nije dar... NAPISAO SAM>.<, Pre nego sto se procita prirucnik.. Jer treba da se naviknu oci na suncevo svetlo, specijalno ako neko nosi po citav dan naocare za sunce, e njima ce tek trebati da se naviknu...

Poslednja izmena:
Znate, treba mi pomoc. . Cuo sam da postoji lucidno sanjanje i astralna projekcija, tj citao sam nesto o tome. Ja misli mda sam doziveo x puta lucidno sanjanje ali nsiam znao kako da ga okarakterisem jer sam skoro poceo se bavim ovom temom. Tokom sna sam svestan sta se dogadja i mogu svesno , umom, da sebe upravljam u toku sna, gde god se nalazim u snu. Da li mi neko moze objasniti sta je to? Definicija te sposobnosti?

Znate, treba mi pomoc. . Cuo sam da postoji lucidno sanjanje i astralna projekcija, tj citao sam nesto o tome. Ja misli mda sam doziveo x puta lucidno sanjanje ali nsiam znao kako da ga okarakterisem jer sam skoro poceo se bavim ovom temom. Tokom sna sam svestan sta se dogadja i mogu svesno , umom, da sebe upravljam u toku sna, gde god se nalazim u snu. Da li mi neko moze objasniti sta je to? Definicija te sposobnosti?
Glupo je pricati o tome,kada imas 1000 knjiga...;)

Back