Astralna projekcija

Daj bre,pricamo o astralnom putovanju.....ne pravi od ovoga nesto sto nije Svi se mi projektujemo vise puta sedmicno a da nismo toga ni svjesni....pa sta mislis da je to tako kako ti pises :zcepanje: kakve koordinate,bre :dash: Draga moja,treba razmisljati svojom glavom i pricati samo svoja iskustva.....ono sto si i kako si dozivjela,a ne to......

Pa nemoram da probam Heroin da bih shvatila koliko je opasan i smrtonosan zar ne, dovoljno mi je da vidim kako su drugi prosli.
Svako ima slobodu nek skoci u reku i nek pliva ko se udavi udavio se prirodna selekcija moze i tako.

Da ti napisem nesto.....meni se ne raspravlja o tome....samo kazem ono sto mislim...a ti i svako drugi moze da ima drugacije misljenje,zavisi na cemu ga baziras....ja na iskustvu,tako da ne zelim raspravljati ko je u pravu a ko ne...Mene ova tema jako zanima i volim da je proucavam,praktikujem i saznajem nesto novo,zato sam i tu....rasprave me ne zanimaju

Da ti napisem nesto.....meni se ne raspravlja o tome....samo kazem ono sto mislim...a ti i svako drugi moze da ima drugacije misljenje,zavisi na cemu ga baziras....ja na iskustvu,tako da ne zelim raspravljati ko je u pravu a ko ne...Mene ova tema jako zanima i volim da je proucavam,praktikujem i saznajem nesto novo,zato sam i tu....rasprave me ne zanimaju

Pa prva si pocela nisam sa tobom uopse htela polemisati, imam pravo da napisem i upozorim,
ko veruje veruje ko ne njegov izbor.Svako ima svoj ukus niko nemoze da se napije umesto tebe ali moze da ti kaze da posle boli glava od loseg vina.Eto ja mislim da tvoje vino nije cisto i da od njega boli glava.A ti dok ne otkrijes bolje moras da pijes to,nije bas duhovno sto
ga toliko svesrdno nudis i drugima.Moze puno da vas boli glava ali sta ces na greskama se uci,ja to nejbolje znam.

Poslednja izmena:
Znas ono kad slepome kazu kako postiji sunce i boje a on im odgovara kako su svi blesavi jer on nista ne vidi da je to glupost koja ne postoji.
Znas li sta sanjaju slepi od rodjenja?
Da li to znači da čim neko tvrdi da nešto postoji, onda to automatski postoji - a svi ostali koji znaju da ne postoji automatski ispadnu slepci koji prosto ne vide?

Kao što sam već rekao, OBE fenomeni su i poznati i objašnjeni i u vezi njih ne postoji ništa natprirodno (a pogotovo ne opasno). Znam da uzbudljivije zvuči kad ubaciš malo opasnosti i mistke, ali to nije ni potrebno a kamoli neophodno da bi objasnio takve pojave.

Hipatiju su spalili pre oko 1600 godina samo zato sto je skapirala da se zemlja vrti oko sunca i jos sto sta, tad i sad zatucanost i samodovoljnost su ostali isti onda su je predvodili novodolazeci hriscani a danas "zvanicna nauka"Ti veruj naucnicima ja hocu da verujem u andjeoska bica koja srecem u astralu.
Kotrljaj na nekoj drugoj temi ljubim te.

Hipatija je stradala upravo u ime nevidljivih prijatelja, od strane onih koji nauku nisu zarezivali ni dva posto. Moraš naći neki bolji primer.

Na ovoj temi se raspravlja o astralnoj projekciji, da li to znači da su dobrodošli samo oni koji nekritički prihvataju tvoje stavove? Možda neko nije siguran da li je u pitanu bullshit ili nije, zašto bi takvoj osobi bilo uskraćeno pravo da čuje obe strane pa da sama donese odluku?

Pa 'ajde... za sve one koji nisu sigurni, i za tebe koja si sigurna...

Kao što sam već implicirao, lično iskustvo na koje se pozivaš ne može biti nikakav dokaz bilo čega ozbiljnog, osim samog sebe (ličnog iskustva). Moja nemogućnost da sumnjam u lično iskustvo ne daje mi ni jedan razlog da verujem da ono postoji u realnosti, izvan mozga. Čak i svedočenje milion ljudi povodom ličnog iskustva astralne projekcije ne može i ne sme to da promeni. (a ako se dobro sećam, upravo taj osećaj povišene čulne osetljivosti stoji prvi na listi pouzdanih znakova da je u pitanju obična halucinacija)

Dalje, nauka jeste limitirana. Međutim, nije onoliko i onako kako ti misliš. Nauka ne mora da razume neku pojavu da bi proverila njeno postojanje. U suštini, uglavnom svi fenomeni koje danas prihvatamo kao stvarne obično su detektovani pre nego što su naučno objašnjeni. Jedini zamisliv način da AP bude neproveriva običnim i jednostavnim naučnim tehnikama bio bi činjenica da se ceo proces odvija u glavi subjekta.

Razmisli o tome. Svi pokušaji da se dokaže da čovek može da izađe iz tela i vidi ono što ne može da vidi su propali. Radili su svašta, lepili nekakve karte na prozor koje subjekt ne vidi, pa neke papiriće da pročita tekst, i naravno, potvrdila se pretpostavka da je to nemoguće. Onda su neki proponenti priznali da AP ne radi na TAJ način, i da se pomoću AP ne mogu sticati znanja o spoljnom, realnom svetu. Međutim, čak i ako pomoću AP pristupaš nekoj drugoj ravni svesti koja se nalazi van realnosti, to i dalje može da se proveri. Pokušaj da iz AP "sesije" doneseš nešto nepoznato, probaj da pročitaš milionitu decimalu broja Pi, ili lokaciju neke nestale osobe, ili da izvučeš neko znanje koje niko ne može da zna, pa da vidimo da li govoriš istinu.

Ako ništa od ovoga ne možeš, na osnovu čega bi smo trebali da ti verujemo?

Svi mi imamo mogućnost da maštamo, i da u mašti posetimo mnoga mesta u svetu ili u Unerzumu, bila ona stvarna ili ne. Ako ne mogu dokazati da su moja iskustva išta više od dobro trenirane mašte, šta tačno AP dodaje u moj život osim iluzije da je mašta=stvarnost?

Ako ikad poželiš (ti ili bilo ko drugi) da proveriš da li AP zaista radi, ima dosta ideja i načina kako bi se to moglo postići.

Senke rata - istorija združenih vojno-okultnih operacija
Autor: Mandelbaum Adam;
Bivši profesionalni obaveštajac osvetljava potpuno skrivenu saradnju vojnog sektora sa astrolozima, magovima, vidovnjacima, parapsiholozima i okultistima svih vrsta. Autor otkriva neverovatnu priču o psihičkim i okultnim moćima pojedinaca koje bivaju pretvorene u snažno oružje u rukama vojnika na bojnom polju. Krouli, Gurđijev, Jan Fleming, sovjeti, nacisti, CIA, KGB, projekat Zvezdana kapija!

MISLI, EMOCIJE I KOSMOS

ŠTA SVE MOGU LJUDSKE MISLI I EMOCIJE, BUDUĆI DA PRIPADAJU SFERI METAFIZIKE, KAO DA IZMIČE NAUČNICIMA, KOJI KAO DA NE MOGU DA SE ODMAKNU OD ZA NJIH PODJEDNAKO MISTIČNE FIZIKE. NIKOLA TESLA JE PREDVIDEO NAPREDAK ČOVEČANSTVA TEK KADA FIZIČARI ISKRENO, ANALOGIJOM, ISTRAŽE I SHVATE PODRUČJA NEVIDLJIVOG.

Piše: prof. dr Svetozar Radišić

http://dzonson.files.wordpress.com/2008/09/misli-emocije-i-realnost.doc.

Procitaj knjigu Senke Rata a mozes kontaktirati prof. dr Svetozar Radišić on je bivsi pukovnik JNA koliko znam i zna sve tajne AP spijuna.

Poslednja izmena:
МАГИЈА ИЗА СЕДАМ ВОЈНИХ БРАВА (11)
ВЛАДА СЈЕДИЊЕНИХ ДРЖАВА ПОТРОШИЛА ЈЕ ПРЕКО ЦИА ВИШЕ ОД
ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА НА ИСТРАЖИВАЊА МЕНТАЛНЕ
ПРОЈЕКЦИЈЕ
СВЕТОЗАР РАДИШИЋ
Паранормалне активности примењиване су у ратовима одувек и то не само као
средство прикупљања обавештајних података, већ, и пре свега, као средство психолошког
рата. Историја је препуна догађаја у којима су актери користили магијске ритуале и чини.
На пример, побуну у Таи Пингу у Кини водили су људи који су се представили као браћа
Исуса Христа. “Боксери” су веровали да психокинезом могу уништити топовско ђуле на
великој удаљености. Кенијци који су положили Мау Мау заклетву научили су да ће умрети
истог тренутка уколико прекрше дату реч...
Посебна тема је примена парапсихологије у војсци и евентуална примена хипнозе,
телепатије, прекогниције, телекинезе и уопште ефеката езотерије у војне сврхе. Та по
много чему табу област скривена је у сефовима са “седам брава”.
У извештајима америчке Одбрамбена обавештајна служба (DIA) објављено је:
“Комунистички агент, обдарен изузетно јаком снагом воље, могао би украсти тајне
материјале Сједињених Држава. Особе које успевају да се снагом воље одржавају у
ваздуху (левитација) могу бити веома опасне за западне земље”.
У напису “Парапсихологија и државна безбедност” аутор Милан Лазаревић навео
је и следеће: “Реагујући на 'бујање' психотронике на Истоку, Централна америчка
обавештајна служба (ЦИА) одговорила је стварањем такозване Тајне парапсихолошке
јединице у коју је, како је 1995. године објавио ’Вашингтон пост’, одмах уложено 20
милиона долара”. Невероватно објективни вашингтонски лист још једном је био у праву.
Истина је да је Влада САД преко ЦИА потрошила више од двадесет милиона долара на
пројекте истраживања менталне пројекције, почев од седамдесетих и закључно са
деведесетим годинама”. Испоставило се да се истраживање различитих граничних области
науке, које су организовали врхунски научници САД, почело у Менло Парку у
Калифорнији 1972. године. На Станфордском истраживачком институту (данас познатом
као „СРИ Интернатионал”) истраживана је ментална пројекција. Наведена истраживања
трајала су до 1995. године Главна истраживања усмерена су на проучавање „видовитих
шпијуна“. У улози шпијуна били су Лин Бјукенен, Дејвид Морхаус, Едвард Дејмс, Пол Х.

Смит, Пет Прајс, Инго Сван, Мел Рајли, Џозеф Мекмонигл, Алберт Стублбин, Мајкл
Аквино (сатаниста), Роберт Алан Монро... Пројекту у којем су учествовали наведени војни
екстрасенси често је мењано име: „Gondola wish”, „Grill Flame”, „Center Lane”, „Sun
Streak”, „Stargate” (последњи назив за пројекат). Студија менталне пројекције требало је да
обезбеди успостављање неке врсте етерске шпијунаже која ће остати у тајности.
На Монроовом институту у Фиберу у Вирџинији за измену стања свести и даље се
примењује „хеми-синх” процес, који је развио директор института, Роберт Алан Монро.
“Hemi-sinh” се односи на хемисферну синхронизацију, будући да за време експеримента
долази до синхронизације леве и десне хемисфере мозга. Наведени процес подразумева
истовремено емитовање две различите звучне фреквенције усмерене у оба ува екстрасенса.
На тај начин ствара се трећа фреквенција („мождана”), која изазива измењено стање
свести. Тај метод наводно помаже мозгу да постигне различита ментална стања, која су,
између осталог, пријемчљива за видовиту перцепцију. Рад на Монро институту још траје.
Његов програм „Галтењаy” учесницима нуди могућност новог погледа на себе, на
функционисање мозга и на сврху сопственог живота.
Сви који мисле да је реч о шарлатанству, пропаганди, психолошком рату и/или
мистици, разувере се када угледају копије шифрованих војних докумената. Неки од њих су
документи Дефенсе Интеллигенце Агенцy на којима су наслови: „Paraphysics R&D –
Warsaw Pact” (U), „Controlled Offansive Behavior – USSR (U)”, или „Soviet and
Czechoslovakian Parapsychology Research (U)”. Доктринолозима је познато да у споразуму
СТАРТ-2, који је потписан између Русије и САД, постоји клаузула о психотронским
дејствима, психолошком рату и узајамној контроли у тим областима.
Пензионисани аналитичар Пентагона, потпуковник Томас Е. Бирден. је на
Интернету обнародовао тврдњу да су совјетски видовити експерименти „подигли”
колективно несвесно човечанства.
Заговорници истраживања менталне сфере тврде да, уколико микроталасна
радијација може да послужи као носач гласних порука и ако пулсирајући микроталасни
аудиограми стварно могу унети мисли у умове људи, треба то да знају сви стручњаци из
обавештајних и војних служби. Верују, због тога, да је свет на прагу револуције
шпијунаже, јер технике менталне пројекције временом омогућавају значајно побољшање
тачности прикупљених података.
Један од иницијатора да САД истрају у парапсихолошким истраживањима је Адам
Манделбаум. Његов став је занимљив, разборит и сугестиван: „Ментална пројекција није
ограничена временски ни просторно, те има неограничени потенцијал прикупљања

података. Особа која се ментално пројектује из неке просторије у Мериленду или Москви
може бити у стању да свој ум пошаље било где другде на планети (или ван ње). А влада на
то не мора да потроши много новца. Особа која шпијунира не може бити ухваћена,
убијена, испитивана или коришћена за уцене.”
Шта закључити о строго поверљивој сфери у којој се одгонета моћ мисли у војне
сврхе. Амерички експерти за менталну пројекцију са Станфордског истраживачког
института рекли су довољно само у једној реченици: „У најекстремнијем примеру, особа
која се контролисано ментално пројектовала била је у стању да уђе у једну добро чувану
зграду, прође кроз закључана врата и претражи ормаре са архивом како би прочитала тајне
папире. Све то учинила је без активирања аларма, узнемиравања чувара или паса и снимка
на сигурносној камери”.
Уосталом, идеје о томе да треба некога напасти у кортикалној су сфери где су
вибрације изнад бета ритма, од 20 до 500 Хз. Расположења као што су узнемиреност,
анксиозност, агресивност, бес, гнев... припадају гама, омега, ро и сигма ритму мозга. На
срећу, Земља за те фреквенције недодирљива, а исто тако и смирени људи. Све што је у
мислима у фреквентном подручју изнад 20 херца може само да повећава количину зла. Зле
замисли изазивају енергетски дебаланс, који природа према својим законима мора да
уравнотежи.

Ima li g. Mandelbaum objašnjenje zašto je "Stargate" projekat prestao da bude finansiran i raspušten još pre 15 godina? Ako on nema, ja ću ti reći - zato što nisu uspeli nikoga da ubede u to da su im eksperimetni uspešni, i vojska je shvatila da baca pare na obične prevarante i mutivode.

Odličan članak o tome imaš od Douglassa Wallera, u Time magazinu od 11, decembra 1995, ovde.

Ima li g. Mandelbaum objašnjenje zašto je "Stargate" projekat prestao da bude finansiran i raspušten još pre 15 godina? Ako on nema, ja ću ti reći - zato što nisu uspeli nikoga da ubede u to da su im eksperimetni uspešni, i vojska je shvatila da baca pare na obične prevarante i mutivode.

Odličan članak o tome imaš od Douglassa Wallera, u Time magazinu od 11, decembra 1995, ovde.

To je klasika za amere kao i projekat MK-utra kad se saznalo kakve su gadosti radili sa decom Klinton ga ukida ali su zato u jos vecoj tajnosti nastavili vise raznih istrazivanja.
Jos je Staljin krenuo sa prapsiholoskim istrazivanjma poznat je Lenjingradski univerzitet
po svojim eksperimentima.Tolika masa naucnika radi na tim pitanjima da je krajne glupo o tome raspravljati vise.Ti kazes da AP ne postoji ja samo dodajem da se sa tim sto ne postoji ne treba igrati.Pozdrav

To je klasika za amere kao i projekat MK-utra kad se saznalo kakve su gadosti radili sa decom Klinton ga ukida ali su zato u jos vecoj tajnosti nastavili vise raznih istrazivanja.
Jos je Staljin krenuo sa prapsiholoskim istrazivanjma poznat je Lenjingradski univerzitet
po svojim eksperimentima.Tolika masa naucnika radi na tim pitanjima da je krajne glupo o tome raspravljati vise.Ti kazes da AP ne postoji ja samo dodajem da se sa tim sto ne postoji ne treba igrati.Pozdrav

Ako kako bilo šta da saznaš ako se ne upustiš u igru?:zper: Pomoću ‚‚rekla-kazala‚‚? Teško.

Igrati, mislila sam olako shvatai takve stvari.Ja sam se tako igrala pa sam povredila neke divne osobe i nanela im puno bola koji mi se visestruko vraca zato sto to ne zelim nikome
vise pokusavam upzoriti ove radoznale prijatelje sa foruma.

Bol nam ne nanose drugi. Nanosimo ga sami sebi...nerazumevanjem, neshvatanjem i neiskustvom. Onaj koji navodno zadaje bol zapravo uči, isto kao i onaj koji ‚‚prima‚‚ bol. Sve je to samo igra na putu...ništa više...:heart: Igra koju svako mora iskusiti sam.

Bol nam ne nanose drugi. Nanosimo ga sami sebi...nerazumevanjem, neshvatanjem i neiskustvom. Onaj koji navodno zadaje bol zapravo uči, isto kao i onaj koji ‚‚prima‚‚ bol. Sve je to samo igra na putu...ništa više...:heart: Igra koju svako mora iskusiti sam.

Mislis da kad nekom neduznom deteu unistim porodicu i on za tim puno pati da je on iz neznanja razorio svoj dom nece bit sreco ne igraj se magijom koliko god to glupo zvucalo.

Back