ASPEKTI

mandrak-21:

Veliki trigon daje posebno znacenje i zavisi sta obuhvata,koje planete,u kojim kucama,u kom elementu....evo,npr. veliki trigon koji spaja Pluton u IV u znaku Vge,Veneru u VIII u znaku Vodolije i Mesec u XII u znaku Raka znaci ;: SLAVA ZA VREME ZIVOTA I POSLE SMRTI( U NAUCNOM SMISLU,DAKLE NE ESTRADA,GLUMA I SL.)

sevilja:
Veliki trigon daje posebno znacenje i zavisi sta obuhvata,koje planete,u kojim kucama,u kom elementu....evo,npr. veliki trigon koji spaja Pluton u IV u znaku Vge,Veneru u VIII u znaku Vodolije i Mesec u XII u znaku Raka znaci ;: SLAVA ZA VREME ZIVOTA I POSLE SMRTI( U NAUCNOM SMISLU,DAKLE NE ESTRADA,GLUMA I SL.)
hvala a moj trigon je neptun 10.cko -120 jupiter 7. rak i 120 venera 2. ribe

vucica.m:
venera trigon uran
venera kvadril pluton???

Venera 120 Uran

Osoba JE romantik i imaće puno sličnih doživljaja
Imaće sreće u inovacijama
Mada su blizu i špekulacije i pustolovine
Ponekad iz nagle sreće nagli lom
uspesi sa prijateljima
osobi leži avijacija,otkrića i filmska umetnost
osoba spremna za novu tehniku

Zanimljiva vam ova tema...:lol: Nego, nisam zbog toga došla.

Hoću ovim postom Psihu & astrocompany od srca poželeti

naklonjenije zvezde u NOVOJ GODINI i sretnije trigone, konjukcije, i sve ostale planetarne zavrzlame..:wink:

zanimanje i za astrologiju i za informatiku postoji ali ono tesko do nirvane nije istina....cak sta vise jako se nalazim u tom imenu, mozda je to onaj deo koji sami izgradimo tokom zivota i nema ga u karti i zvezdama....u svakom slucaju hvala, jedan aspekt sigurno ne govori u celosti o nama...

mandrak-21:

Veoma srecan aspekt, big luck, ali sve zavisi koje su planete ukljucene i u kojim kucama i znacima, jedino sto nema energiju da pokrene akciju i da ustvari "ostvari" tu srecu..
energiju izvlaci iz kvadrata, znaci mora da bude povezan sa bar jednim kvadratom....
ljudi koji imaju puno trigona , posebno veliki trigon u natalu, a nemaju aspekte koji nose energiju, kvadrate, imaju tendenciju da se opuste, i da propuste svoju srecu...jer osecas da imas srece u nekim stvarima u zivotu, onda se previse opustis jer podsvesno "mislis da ta sreca pada s neba", pa te trigon umesto u akciju baci pravo u krevet..ustvari ako se previse opustis moze da te baci i u depresiju,jer nemas energiju i zelju za akcijom, mislis sve ce pasti s neba....onda tako propustis tu svoju srecu, jer bez tvoje akcije ne mozes da dobijes nista, bar nista znacajno i veliko....

hvala puno,a ima kvadrata,neptun sunce i mars jupitr kao i dosta opozicija pl i ur-venera merkur pa i saturn sto me teraju na akciju,a zaista mislim da mi sve pada s"neba i uglavnom je tako... kad sam u bezizlaznoj situaciji uvek se pojavi neko ili nesto sto me izvuce iz toga kazu da lotos trpi sve??????

Da li bi neko mogao da mi objasni znacenje-
jupiter u VII konjukcija Saturn, kvadrat Neptun ( X), trigon Merkur (III), trigon Venera (III), sekstil MC i sekstil Uran(IX).
Hvala!

Saturn konjukcija Jupiter:

ekstremna ambicioznost, osoba ce pokusati da "preleti" normalan proces do nekog velikog uspeha i ako to uradi "pasce nosom u blato a nece ni stici do "olimpa""...[sve ce izgubiti u prevodu]
osoba mora da se prosiruje [napreduje u bilo cemu sto je naumila} malo po malo da bi dosla do uspeha, inace ce izgubiti sve, sudbina ce joj sve oduzeti..osoba ne sme da bude sebicna, mora da daje, novac i ostalo sto je materijalno da joj zivot [sudbina} ne bi na silu sve oduzeli.
Ako imate ovaj aspekt nemojte da pozajmljujete novac ljudima, niti bilo sta drugo, i da trazite pozajmicu nazad POSEBNO NE PRIJATELJIMA I RODBINI!!!!, vec DAJTE, poklonite...ako nemate ni vi dovoljno za sebe, onda jednostavno ne dajte, ali ne pozajmljujte ni slucajno.....
ne smete biti sebicni,jer ce vam sudbina SVE ODUZETI.

JANA

- ILUZIJE I GUBITAK IDOLA
- Odvajanje duševno i materijalno
- erotski vezana mašta sa gresima u mladosti
- nevernost u braku
- težnja idealnom životu ali povezanom u počertku sa kriminalom
- veze sa dosta razočarenja ali idealnim mogućim partnerom

stelijum sunca , merkura i saturna u 6 polju (u strijelcu) ?

imam tu i veneru u konjukciji sa merkurom i saturnom (venera u skorpiji), i uran u konjukciji sa suncem (u strijelcu)

molim za odgovor , jer nidje ne mogu da pronadjem sta mi znaci taj stelijum

Gaga-4:
VELIKI VATRENI TRIGON: Neptun u Strelcu u 4k, konj. Venere i Merkura u Ovnu u 8k, konj.Saturna i Meseca u Lavu u 12k.
Sta znaci ovaj trigon?

Moze da znaci jako mnogo toga, sve u zavisnosti od toga cega (odnosno koje kuce, planete ...) su vladari ukljuceni u ovaj Veliki trigon.

Za pocetak moze se poci od same simbolike datih aspekata - ali to nije ni 10-ti deo price dok se i ostali faktori ne uzmu u obzir.

Veliki trigon se svrstava u veoma povoljne konfiguracije, iako cesto osobama moze dati i lenjost buduci da im stvari vezane za njega ponekad i isuvise dobro idu. Naravno, nije pravilo niti definicija ali desava se ...

Back