Strelica78
Obećava
- Poruka
- 86
Pa to zavisi i od tvoje karte.Verovatno ti imas nesto vezano za 7.polje sa Merkurom,Venerom i Saturnom sto opisuje tvog partnera ili sve to u aspektu sa Marsom.Merkur-Venera u muskom horoskopu trazi recitu devojku,studenta stranih jezika,laku komunikaciju,ljupkost,umetnicki dar,sarm,itd...Mozda cak i dosta mladju devojku.Saturn je ozbiljnost svega toga.beba_toronto:Sta je to u tom stelijumu sto me privlaci, jer izgleda da skoro svaki muskarac koji me privlaci ima ovaj stelijum , jedan u lavu , jedan u raku....ovaj u lavu plus u stelijumu sa suncem...a treci konjukciju merkura i venere....znaci merkur i venera u konjukciji...
i kakve to veze ima sa mnom
sta to mene privlaci tu?))))))
evo jos slicnosti , neptun trigon sunce, venera u lavu , ili pocetak 7. kuce u lavu ili i jedno i drugo , a venera u lavu to skoro svi imaju...
ovaj drugi ima stelijum merkur , venera i saturn u raku, a sunce je u lavu i tu jako blizu.....
U Raku dobru domacicu,majku,edipovac,dom...
Mozda te privlaci lepa prica,nenasilna,ali sa Saturnom u kombinaciji mozda postane vremenom teska,sto zavisi od aspekata,ili dublja.Ili vrlo direktna,kako Saturn nekad ume da da.
Prvo radi Venera-Merkur, a posle Saturn sa svim tim.
A ako nisi znala,Merkur je i predigra pa sa Venerom i Raku moze biti puno mazenja i poljubaca ali Saturn opet daje vremensko trajanje,pa sve to traje dugo,ali ponavljam sve to opet zavisi i od ostalih aspekata.
Merkur-Venera-Saturn u Raku voli starije cure kao mladji (majcinski tipovi) a sto je stariji sve mladje devojke mu se dopadaju.

Tako nekako ja to gledam