- Poruka
- 5.887
Pa smejem se jer sam objašnjenje što se kaže "nacrtala", ja bolje od ovoga ne umem da objasnim, a inače uopšte nije primarna tema.štas smeješ M4J4 ne zezam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa smejem se jer sam objašnjenje što se kaže "nacrtala", ja bolje od ovoga ne umem da objasnim, a inače uopšte nije primarna tema.štas smeješ M4J4 ne zezam se
A kako leba ti JA da utičem na to kako će barisca da skapiraNemoj samo ko ovaj barisca da skapira kako sam tebi to rekao,nekima ovde treba tutorijal za upotrebu neta
Sviđaju mi se mnogi ljudi sa kojima vise nemam fizički kontakt (žive daleko)što se tiče primarnog
ako ti se niko na fakin svetu ne sviđa ok je da ni sa kim nemaš nikakvog dodira
E, baš to!Jedna od osnovnih odlika srpskog mentaliteta je da pljuje po srpskom mentalitetu![]()
ma shvatio sam, bilo ih je i daleko suSviđaju mi se mnogi ljudi sa kojima vise nemam fizički kontakt (žive daleko)
Da mi se niko na svetu ne sviđa to bi značilo da sa mnom nešto nije u redu
Aaaaa, razumem konačno šta si mislio, DA, pa to!ma shvatio sam, bilo ih je i daleko su
kažem ako ih je sada u tvom gradu nula onda je ok da imaš drugara prijatelja ljubavnika nula
Nije stvar u "šta će svet reći" nego u "šta će reći odnosno misliti taj sa kojim bih eventualno imala seks. Ne mora da me poštuje , ali makar da me ne prezire .
Jer ako me prezire, u tom seksualnom činu neće me ljubiti ni maziti, paziti, neće voditi ljubav, neće biti čak ni "predigre", ako me prezire, u startu ne poštuje itd, biće fazon "Hoćeš da svratiš na jedan "na brzaka""? - čim ti tako u startu kaže, ne možeš očekivati respekt.
Ako odeš možeš samo da dobiješ iebacinu otpozadi i aj' ćao. Probala, pre 6 godina.
Zato menjam sebe, prosto se prilagođavam vremenima. Tako je kako je.
@georgejune je lepo (dobro, nije LEPO, on ne može da kaže lepo, ali JASNO) jednom rekao da je on u fazonu "Ćao, oš daš đanu? Nećeš, aj' ćao".
Tako da ja 6 godina nemam seks, ne mogu očekivati romantiku i nežnost od nekoga ko mi je u startu stavio do znanja ovako nešto.
Ti si super, uvek pricas na sav glasO, konačno neko da razdvoji mene i Georgea na "nebo i zemlju"![]()
Jel' sve ovo mene pitaš?
Pretpostavljam...vidi, sve ovo nema veze jer varira iz godine u godinu, znači sve se menja, samo ja konstantno ne mogu da nađem ljude sa kojima bih bila radije nego sama.
Ako i naletim, ta osoba obavezno ode kući u drugu državu, tako da se ponekad pitam sto ja nemam "srpski mentalitet", ili baš imam klasični srpski mentalitet ili mentalni sklop, "tuđe i tamo negde uvek bolje".
To kad mi kažu "Nisi se našla u životu".
Ja jednostavno ne mogu sa svakim/ svakom.
A gledam oko sebe desetine primera, ne podnose se a svaki dan zajedno, aj' da se samo druže u smislu piju kafu ili igraju basket, ili barem ako je moguće ogovaraju bez posljedica, ali oni smeštaju jedni drugima.
I posle JA prsnem što sam sama na bazenu.
Pitanje:
Lako je reći da je bolje biti sam nego sa bilo kim/ svakim, ali ja VIDIM da su ti ljudi nekako srećniji od mene...
(Ja sam plus izabrala samoću jer su muškarci što reče jedan forumaš "pustili mudašca", ponižavajuće žene i ako sa njima spavam- ***** sam. Nekada jesam sa njima spavala i radila svašta nešto, ali u ovim vremenima da nekome popuš.im, i juuuu naopako, pa na YouTube bih završila (ja kad sam horny, trpim i čekam da prođe...jer jedino tako i takvu me iole poštuju)).
Od tolike izolacije ja više ne umem da se družim. Kako ponovo da naučim, i treba li?