Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Kakav je? Za izbegavanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu se ponudi brak on se cudi i kaze da ne zna svrhu toga i zasto treba da se zenim.Moze da se druzi sa svima ali ne voli da prica o seksu i ljubavi a voli da prica o snazi i zastiti pravde.
Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto Cemu to..
Kakvi su ti ljudi i kako ih vi opisujete?
Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto.Cemu to?
Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto.Cemu to?
Ljudi se takvi radjaju valjda, nemaju potrebu za seksom, neobicno ali sta ces.
hej ja sam aseksualan od pre neki dan
evo i ja sam potpuno aseksualan !
borim se za pravdu i razbijam mafiju !
ja sam Betmen !
zezam se , ne smem ništa mafiji, a pravda je subjektivna stvar.
ali stvarno sam aseksualan, ako mi priđe lepa devojka i pita da se zabavimo, ja joj kažem da produži dalje jer je seks za mene previše niska stvar.
da me je pitala o istoriji, ili filozofiji, ili o tome kako sam postao ovako fantastičan, ja bih joj naširoko objasnio, ali seks - ne.