Aseksualni muskarci

razvaljuje mafiju koja radi nezakonite stvari

x-superman.jpg

:mrgreen:

Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto Cemu to..

Kakvi su ti ljudi i kako ih vi opisujete?

Kao georgejunea.

Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto.Cemu to?

Takav ne postoji. Postoji samo onaj koji bira sta ce istorbat.

evo i ja sam potpuno aseksualan !
borim se za pravdu i razbijam mafiju !
ja sam Betmen !

zezam se , ne smem ništa mafiji, a pravda je subjektivna stvar.

ali stvarno sam aseksualan, ako mi priđe lepa devojka i pita da se zabavimo, ja joj kažem da produži dalje jer je seks za mene previše niska stvar.
da me je pitala o istoriji, ili filozofiji, ili o tome kako sam postao ovako fantastičan, ja bih joj naširoko objasnio, ali seks - ne.

Recite mi kakav je covjek koji je snazan atletski gradjen, zgodan, ali ne reaguje na seksulane pozive i osjeca se hladnim i aseksualnim.Zanima ga samo pravda i voli da zastiti snagom nekog ugrozenog i nista vise a od seksualnih znakova nista ne prepoznaje A ako mu se predlozi rijecima poziv za seks on kaze zasto.Cemu to?

Gde ima takvih ? :)

hej ja sam aseksualan od pre neki dan

evo i ja sam potpuno aseksualan !
borim se za pravdu i razbijam mafiju !
ja sam Betmen !

zezam se , ne smem ništa mafiji, a pravda je subjektivna stvar.

ali stvarno sam aseksualan, ako mi priđe lepa devojka i pita da se zabavimo, ja joj kažem da produži dalje jer je seks za mene previše niska stvar.
da me je pitala o istoriji, ili filozofiji, ili o tome kako sam postao ovako fantastičan, ja bih joj naširoko objasnio, ali seks - ne.

Sajt za vas momci ako se ne folirate of course.;) http://www.asexuality.org/home/

Back