Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
И 1. исту тако. Али ова је слађа јер је Милан (који иначе не подносим) понижен на очиглед целе фудбалске Европе. Само да не киксну у Премијер лиги у следећој утакмици.
ja mislim da je druga ipak malo bolja...Klisi me odusevio,nisam znala da tako igra.

U drugoj smo prosli kako smo prosli jer smo igrali sa dva igraca manje, Inzagi i Pato nisu poveli loptu kako valja. A Ambrozini ne moze zameniti Seedorfa ni u snu. Ne znam sta je mislio Anceloti kada je stavio ovoga pajsera u 1. postavu ali avaj...

Bravo za Arsenal...sprdali ste se sa žabarima a meni je bilo drago da gledam zombija Berluskonija kako mu se topi i otpada plastika sa njegovog lica.
Sad još samo mi da sk.njamo njihove komšinice i napokon da priznaju da se najbolji fudbal igra na ostrvu[/B] :super:
Ma vi pobedjujete 100%. :) A sto se tice drugog dela posta, nema tu sta da se dokazuje to je sasvim jasno iz godine u godinu. Najbolji fudbal se igra na ostrvu. :)

Ej ljudi, lagano pocistismo Milan usred San Sira !!!Ovo je sjajno, sad kada budu usli u formu ima da ruse i da se provozaju dabldekerom kao 2004 !!!A sto se tice Milana, sezona im je propala, 5. u Seri A, izbaceni iz Kupa, izbaceni iz Lige Sampiona...Kao iskreni navijac i Intera, mnogo mi je drago zbog ovog...

Igraju brzo i ne komplikuju previse, ukratko odlicni su...Sa druge strane imamo jednu ekipu koja igra sporo, i ne kvalitetno, kao sto je to slucaj kad su im Sedorf i Ronaldo u postavi... A mozda mi je najdraze zato sto su prosle godine onako ruzno pobedili Liverpul u finalu... :x:x:x:x:x

Mislis Inter:lol: (vnkrca ce me objesiti):mrgreen:

Pa dobro jel ja treba da bijem...:mad:

243566369a814074065b634302175l.jpg

Duke žao mi je...
Ja bih voljela da ako mi ne osvojimo Premijer LIgu da to bude Arsenal...(znam da nije u stilu navijača ali šta ću)
Ma,neka osvoji Premijer Ligu i Derbi ako treba, samo ne Mančester Junajted!

Back