Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Uf,sta rade ...ARSENALE ODERI IH!!!
Adebajor je jedno 13 puta pogrijesio...nije on ono sto ARsenalu treba...za veliki uspijeh.
Odusevljena sam klisijem,sanjom(kao i obicno),senderos ok imao jedan glupi potez,almunia ok...Ebue ce da zajebe tacno ga gledam.Flamini i Gleb odlicni.
Sudija ih unistava,to je tacno...

I ja sijam od srece.Volkot bi trebao u prvih 11 nema sumnje.
Cestitam FABREGASU,Sanji,Klisiju,Almuniji,Glebu,Flaminiju i Volkotu.
Adebajor prosijek,bio bi ocaj da nije postigao onaj gol na kraju koji je bio zasluga VOLKOTA.

Tacno za Volkota. Ne znam zasto ga vise ne ubacuje. A onaj Hleb za pod voz. 20min se namesta dok ne doda loptu. U svakom slucaju, bas divna pobeda. Cestitam i Wengiju. :D

P.S Al se mi razveselili a Celzijevi navijaci, a Saro? Ma boli me uvo, drago mi pa sta. :)

I ja sijam od srece.Volkot bi trebao u prvih 11 nema sumnje.
Cestitam FABREGASU,Sanji,Klisiju,Almuniji,Glebu,Flaminiju i Volkotu.
Adebajor prosijek,bio bi ocaj da nije postigao onaj gol na kraju koji je bio zasluga VOLKOTA.

E sta to pricas??? Adebayor je odlicno odigrao, nije mnogo gresio i uvek kada je bio u posedu sa loptom bio je opasan po goal. On je asistirao Sesku kod one precke...

Svaka cast Arsenalu, razvalili su Milan. I pre sam rekao da gotivim Vengera i njegove klince tako da cu od sad pa do kraja LS biti uz njih. Zelim im da osvoje ovo jer zaista imaju kvaliteta :)

E ljudi, jeste da ne navijam za Arsenal ali mnogo mi je drago sto su izbacili ovaj Milan. Celo Italijansko prvenstvo se nesto cuvaju za Ligu Sampiona, i na kraju ispadose...

Ej ljudi, lagano pocistismo Milan usred San Sira !!!Ovo je sjajno, sad kada budu usli u formu ima da ruse i da se provozaju dabldekerom kao 2004 !!!A sto se tice Milana, sezona im je propala, 5. u Seri A, izbaceni iz Kupa, izbaceni iz Lige Sampiona...Kao iskreni navijac i Intera, mnogo mi je drago zbog ovog...

Bravo za Arsenal...sprdali ste se sa žabarima a meni je bilo drago da gledam zombija Berluskonija kako mu se topi i otpada plastika sa njegovog lica.
Sad još samo mi da sk.njamo njihove komšinice i napokon da priznaju da se najbolji fudbal igra na ostrvu :super:

И 1. исту тако. Али ова је слађа јер је Милан (који иначе не подносим) понижен на очиглед целе фудбалске Европе. Само да не киксну у Премијер лиги у следећој утакмици.

Back