Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
:shock: јаоооо. ..делија гледам ову слику и најежи` се . . . уфффф
:-x :-x :-x

на крају се Клиши тако обрукао, и поклонио пенал Бирмингему . . . Галас је хтео да га сможди ! !

UZas i katastrofa. Ono je za ubistvo iz mesta. To niko ne bi uradio. Ja jos pitala da li je namerno ili slucajno.... On nije normalan da onako startuje. Ja bi dozivotno zabranila da igra.

eduardo435352qsc5.jpg

***** ti, zabolela me noga kad sam video ovo!!!
Kazu da je Fabregas poceo da povraca na terenu!

Ne mogu da verujem. Da sam ja na mestu nekog od Eduardovih saigraca prisla bi mu i ladno bi ga sutnula u glavu. Makar dobila crveni.Ne mogu da verujem da je dobio samo crveni. Treba mu dozivotni ban.

јесте, пише : Венгер је рекао како би Tејлору требало забранити играње фудбала,
касније је изјавио да је можда претерао јер су га емоције понеле, :-(
иначе на ртс-у у прегледу су рекли да Едуардо можда неће моћи да игра годину дана !
на индексу пише да је извршена операција у Бирмингему успешно, сутра ће проценити тежину повреде али пише да је остала везана унутрашња кост а спољашња кост, фибула, је сломљена, тако да помињу и 6 месеци . . .
:-|

Rekao je Wenger kao da ce da trazi dozivotnu zabranu.
Eto vidis Wengi deli moje misljenje. Pametni ljudi misle isto. :) . Cula sam izjavu menadzera Birmingema kao onaj majmun je u skoku ne progovara od incidenta, kao da sada to Eduardu nesto znaci. :evil: Ni ja ne bi progovarala da tako nesto nekom uradim, isla bi da se udavim u Temzu. A to cak i nije tacno posto se kreten jos i bunio. Tacno se videlo da mu je isao na nogu. Ima slika u BLIC-u. Znaci ne na loptu nego na nogu. :evil: :evil: Kako mrzim takve igrace ne mogu da vam opisem.

Back