Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Wenger - I will not stand in Lehmann's way
Everton
Arsenal
Barclays Premier League
Everton 1-0 Arsenal
Barclays Premier League
Goodison Park
Sat, Dec 29, 2007, 5.15pm
Click here for the Match Menu

By Chris Harris

Arsene Wenger will not stand in Jens Lehmann's way if the goalkeeper decides to leave Arsenal.

The experienced German international has not played a Premier League game since August and has been linked with a move to former club Borussia Dortmund as he seeks first-team football ahead of next summer's European Championship.

Wenger, who brought Lehmann to Arsenal in the summer of 2003, would be sorry to see the 38-year-old leave but he understands the keeper's situation.

"Jens Lehmann at the moment has not made up his mind," said Wenger.

"Once he has made up his mind that he wants to go, we'll see. I will be sorry to see him go but I don't want to take him out of the team and stop him from playing in the European Championship.

"Of course if we have two injuries with the goalkeepers [the situation can change], you must always go day by day, but if the situation remains like that and he says 'listen I have the only chance to play in the European Championship if I play somewhere' I will try to help him.

"I heard about Dortmund but I have had no contact with anybody."
Evo dobra vijest za Aleksa :)
Pricalo se da ce neko kupit Partizan,mislim neki Rusi ...

3:1...Adebajor...kakva greska odbrane Evertona i golmana.Iako mi je Arsenal simpatican,Everton mi je vise.A bilo bi dobro da ste izgubili ili izjednacili,pa bi se Chelsea priblizio vrhu.Bendtner je dobio crveni...svaka cast nema sta.

Nije Real najbogatiji klub na svijetu.Vec-Queens Park Rangers!!!
Kupili su ga neki Indusi, a udeo u klubu već imaju Falio Briatore(vlasnik Renoa u F1, valjda sam mu lepo napisao prezime) i Berni Ekleston(vlasnik F1)
Ipak, kada se kaže bogatstvo kluba, misli se na pare koje ima sam klub, ne njegovi vlasnici. Zato QPR nije prvi, a Čelzi drugi, nego su to Real i Arsenal ;)

Wenger - I will not stand in Lehmann's way
Evo dobra vijest za Aleksa :)
Ma meni Leman ne smeta sve dok je rezerva. Ali kako čitam da kvari atmosferu u timu stvarno bi mogao da ode.

Što se tiče meča, ko je hteo da gleda, gledao je(doduše samo drugo poluvreme)pa neću ništa specijalno da komentarišem.
Do preokreta i pobede smo stigli za nas netipičnom igrom(krljanje, igra na duge lopte...) Možda su se naši spremali da istom merom uzvrate Milanu ako zatreba :lol::lol::lol:
Eduardo je još jednom potvrdio da je neverovatan finišer, Adebajor je lepo pratio akciju i postigao gol na sreću, Rosicki je šutnuo i dao gol kad to niko nije očekivao.
Bendtner je zaslužio drugi žuti.
Fabregas je "odlično" odglumio povredu prilikom udarca od strane Artete :evil:. Već neko vreme nije u formi.
Da li je neko primetio kad je Ture skočio da se bije zbog udaranja Fabregasa? Iako je to nepromišljen potez neverovatno mi je porastao u očima. Gotivim igrače koji su spremni da se biju zbog saigrača.
Znači, dočekujemo novu godinu na prvom mestu,a po nekoj tradiciji tim koji to uradi osvaja titulu. Valjda će se i sada biti tako.

mnogo smo jaki :D konachno i mi da dobijemo na zhabarski nachin...kao shto rekoh, pre neki dan, dobili smo i mi svog inzaghi-a :D
e inache chitam danas u zhurnalu kako je moguce da mputa (igrach kojim je profa bio odushevljen) dodje u zvezdu...to bi bilo sjajno ne greshi profa tako chesto .

srecna nova svima sve najlepshe :D
inache danas smo dobili bratski klub...mislim mi smo njima proshle god poklonili bodove za opstanak a oni su nama pre 2 god...tj otrovali su ceo tim pevaca a kasnije ih i pobedili kako bi smo mi otishli u lsh ;)

Ja neću ništa da čestitam, imate u mojoj lokaciji :D

Elem, razvalili smo Vest Hem i tako osvetili "braću" iz Mančestera :D
Gledali ste meč(hvala Bogu, daju nas sve češće, konačno su se opametili u RTS-u) pa nema razloga da išta pišem
Onaj Eduardo nije normalan, tako je hladnokrvan sa loptom ispred gola. A i dalje ne znam kako je u gol ušla lopta koju je šutnuo Adebajor za 2:0.
Svi su bili odlični danas, Hojt je bio malo u nekom strahu, ali to je razumljivo, odavno nije igrao u prvih 11. Ebue je imao par grešaka ali se kasnije ispravio, dok je Adebajor par puta bio vrlo sebičan.Fabregas onako, upisao je asistenciju, ali je i dalje ispod svog nivoa. Rosicki je bio vrlo dobar(u poslednje vreme je sve bolji i bolji, polako diže formu), kao i Almunija. Kliši je definitivno igrač utakmice. Čovek je bio bez greške. Ponovo je poslao dugu loptu posle čega je usledio gol. Nisam ni znao da ima tako dobar pas.
Sledeći meč je protiv Barnlija(ili tako nešto), meč FA kupa. Tu će izaći drugi tim.

Nešto se priča da bi mogli da vratimo Velu sa pozajmice(uskoro dobija dozvolu za rad jer postaje punoletan). A Đuru se vraća sa pozajmice 100%, ipak će nam trebati štoperi kad ode Kolo(tu smo na'ebali, Senderos ume često da kiksne)

Adebajor je udario loptu kao u stonom tenisu, kada loptica ide van stola i odjednom skrene i zakači samu ivicu stola. :lol: Ono je bilo lagano ali sigurno mučenje one dvojice odbrambenih igrača Vest Hema :lol:, gledaju kako se lopta šećka po terenu, nadomak su nje, a ne mogu da je zaustave da ušeta u mrežu. :D

Нисам гледао, био превише уморан и поспан, па спавао за време утакмице.

Зар нама не одлазе и Туре и Ебуе?
Odlaze i oni i Song, ali će nam samo Ture faliti. Song i ne igra u prvom timu dok na mestu gde igra Ebue imamo dosta igrača

Adebajor je udario loptu kao u stonom tenisu, kada loptica ide van stola i odjednom skrene i zakači samu ivicu stola. :lol: Ono je bilo lagano ali sigurno mučenje one dvojice odbrambenih igrača Vest Hema :lol:, gledaju kako se lopta šećka po terenu, nadomak su nje, a ne mogu da je zaustave da ušeta u mrežu. :D

Ja sam mislio da će je Anton Ferdinand stići pre nego što uđe u gol.

I vama srecna Nova,za kakasnjenjem.
Suska se da golman Espanyola(ne Kameni nego Casilla mislim da se zove)prelazi u Arsenal.
Gledah You ARE On Sky Sports ili nesto tako(ime emisije na Skyu)i svi fanovi Arsenala se zale na golmana.Dobro,Almunija nije los.Lehmann bezveze,covjek pravi greske...koje bi...moj papagaj odbranio...

Back