sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Nije Real najbogatiji klub na svijetu.Vec-Queens Park Rangers!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Djole LA:Jel se ti to zayebavas?
Kupili su ga neki Indusi, a udeo u klubu već imaju Falio Briatore(vlasnik Renoa u F1, valjda sam mu lepo napisao prezime) i Berni Ekleston(vlasnik F1)Nije Real najbogatiji klub na svijetu.Vec-Queens Park Rangers!!!
Ma meni Leman ne smeta sve dok je rezerva. Ali kako čitam da kvari atmosferu u timu stvarno bi mogao da ode.Wenger - I will not stand in Lehmann's way
Evo dobra vijest za Aleksa![]()

. Već neko vreme nije u formi. Флавио Бриаторе је директор, а не власник Реноа.Kupili su ga neki Indusi, a udeo u klubu već imaju Falio Briatore(vlasnik Renoa u F1, valjda sam mu lepo napisao prezime) i Berni Ekleston(vlasnik F1)

Ono je bilo lagano ali sigurno mučenje one dvojice odbrambenih igrača Vest Hema
, gledaju kako se lopta šećka po terenu, nadomak su nje, a ne mogu da je zaustave da ušeta u mrežu. Odlaze i oni i Song, ali će nam samo Ture faliti. Song i ne igra u prvom timu dok na mestu gde igra Ebue imamo dosta igračaНисам гледао, био превише уморан и поспан, па спавао за време утакмице.
Зар нама не одлазе и Туре и Ебуе?
Adebajor je udario loptu kao u stonom tenisu, kada loptica ide van stola i odjednom skrene i zakači samu ivicu stola.Ono je bilo lagano ali sigurno mučenje one dvojice odbrambenih igrača Vest Hema
, gledaju kako se lopta šećka po terenu, nadomak su nje, a ne mogu da je zaustave da ušeta u mrežu.
![]()