Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Sad me ne bi čudilo ni da ga je Venger namerno prodao(a ne da je Anri sam otišao) da ne bi gušio napredak mlađih igrača, kao što me ne bi čudilo da je cele prošle sezone "bio povređen"(evo sada u Barsi igra kao da i nije bio povređen pola sezone) da bi Venger video kako se igrači snalaze bez njega@Jeko,niko nije savrsen,pa ni Arsene Wenger.
Meni je bilo jako zao kad je Ljungberg napustio Arsenal,ali ne razumijem zasto je to uradio Henry???
Mada,Wenger je imao razlog da proda Ljungberga.Stalno je bio povrijedjen,zalio se na glavobolje i slicno.
Pobedili smo Aston Vilu 2:1(Flamini, Adebajor)
Moram da priznam da sam se pribojavao nepovoljnog rezultata pre meča. Aston Vila je neugodna ekipa, a sada su i u formi. S druge strane mi smo igrali bez Fabregasa, sa tek oporavljenim Hlebom i Flaminijem(obojica blistali danas), a sve to posle poraza od Sevilje.
Ovaj put neću ukratko prepričati tok meča, koga je zanimalo mogao je da gleda direktno
Samo ću reći da smo uspešno započeli decembar, možda i odlučujući mesec na pohodu ka tituli.
Sledeću igramo protiv Njukastla(zaostala utakmica zbog kvalifikacija za LŠ) u sredu. Već smo ih dobili u kupu sa "drugim" timom, a i u užasnoj su formi pa očekujem povoljan ishod za nas.
Nadam se samo da će se Hleb oporaviti do srede ako već Fabregas neće. Dok je igrao on igrao, pokazali smo da možemo i bez Fabregasa, čim je izašao zbog povrede(Kerju, Karev, kako god je trebao dobiti crveni a ne žuti) nismo se sastavili sa loptom, a pogotovo kad je Rosicki izašao. Tad smo igrali sa tri DMF-a!!! :shock:

,ne 75%,vala je 74% a ostalo 16% je mancestera a 9% Chelsia i 1% Liverpula)kandidati sa titulu.