Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
To je igrač zbog kojeg Venger nije doveo Žigića. Pre mi je bilo krivo, sada više i nije. Dečko je veoma talentovan, kompletniji od Žigića(visok, jak, brz, odlično igra glavom, nogom, solidan dribling, jedino ima loš prijem). A i mlađi je 7-8 godina

Ma da brate...on je najbolji!:roll:
Sta to pricas...uozbilji se...kakav CRNI BENDTER, ne ume ni da primi loptu, ni da je povede...
ne znam ni sta ce im takav tip igraca pored sjajnog Adebayora. Nijedan tim nebi trebao da ima dve mrshave bandere u napadu. Pogledajte Barsu...prosek visine veznog reda i napada je oko 170, sve sami kepeci! Ne kazem da je to dobro...ali bolje Bojan nego BENDTER!

To je igrač zbog kojeg Venger nije doveo Žigića. Pre mi je bilo krivo, sada više i nije. Dečko je veoma talentovan, kompletniji od Žigića(visok, jak, brz, odlično igra glavom, nogom, solidan dribling, jedino ima loš prijem). A i mlađi je 7-8 godina
Шта је то, јбт.!?!?:-Dјел нови Меси!?
Жигићу је мјесто Енглеској,сигурно!

Ma da brate...on je najbolji!:roll:
Sta to pricas...uozbilji se...kakav CRNI BENDTER, ne ume ni da primi loptu, ni da je povede...
ne znam ni sta ce im takav tip igraca pored sjajnog Adebayora. Nijedan tim nebi trebao da ima dve mrshave bandere u napadu. Pogledajte Barsu...prosek visine veznog reda i napada je oko 170, sve sami kepeci! Ne kazem da je to dobro...ali bolje Bojan nego BENDTER!

Sjajni Adebajor :shock::lol: Dovoljno sam čuo:|
Više puta sam gledao Bendtnera(naravno ne uživo, tj. nažalost ). Čovek je jak kao stena, brz, visok, i sve što sam već naveo. Kad kažem dobar dribling, pod to mislim da ume da se oslobodi čuvara, ne da promeša odbranu kao Van Persi npr.
Jedino je dečko (pre)pun sebe i smatra da treba da igra svaku tekmu u prvih 11. Ko zna, možda je i u pravu. Od Adebajora ne može gore

Шта је то, јбт.!?!?:-Dјел нови Меси!?
Жигићу је мјесто Енглеској,сигурно!
Pa i jeste mu mesto u Engleskoj, al' jbg. Imao je priliku da ode u Vest Hem

Иначе...
Arsenal Steaua
2 1
Abou Diaby 8
Nicklas Bendtner 42
Dorel Zaharia 68
Venger ubacio Lemana da konačno i on malo brani, kad on opet zayebe gol. :lol::evil: Tragikomično!

2:1 ostalo na kraju
Pošto je Sevilja pobedila drugi smo u grupi. To znači da u žrebu dobijamo Barsu, Real, Inter, Milan ili Porto. Ako već ne možemo da dobijemo Porto(što bi bilo idealno), onda u tom slučaju ja bih se opredelio za Real(mislim da su poprilično bangavi). Barsu i Inter obavezno zaobići(mada bi bilo lepo da dobijemo Barselonu i izbacimo ih pa da se Anri pokaje, kao Vijera kad smo izbacili Juventus), dok Milan nije normalan. Ovakav kakav je može da izgubi od ali i da pobedi svakog.
Ma samo da mi budemo kompletni, nemamo čega da se bojimo

Uuuu ja bi tako volela da dobijete Barsu pa da Wengi pokaze Retaard-u sta je ekipa i fudbal. Sto bi to bilo divno, definitivno bi navijala za vas (kao i uvek kad timovi sa ostrva igraju protiv nekih drugih).

Da treba malo dat popare i retaardu i manekenu Dabardinju iliti Manekeninju.
Ja bih voljela da im Celzi zapapri zivot...u cetvrtini finala ili tako nesto(of course)...
Bendter je odlican igrac.Zigic i on ,nebo i zemlja.

2:1 ostalo na kraju
To znači da u žrebu dobijamo Barsu, Real, Inter, Milan ili Porto. Ako već ne možemo da dobijemo Porto(što bi bilo idealno), onda u tom slučaju ja bih se opredelio za Real(mislim da su poprilično bangavi). Barsu i Inter obavezno zaobići(mada bi bilo lepo da dobijemo Barselonu i izbacimo ih pa da se Anri pokaje, kao Vijera kad smo izbacili Juventus), dok Milan nije normalan. Ovakav kakav je može da izgubi od ali i da pobedi svakog.
Ma samo da mi budemo kompletni, nemamo čega da se bojimo

Slazem se da je Milan lood! On ce izgubiti u kupu od Ćitadele, Askolija, Treviza...ali će zato dobiti i Liverpoola i Arsenala i ostalu kompaniju. Tako da je bolje zaobici Milan, iako iskreno ni ja nebi voleo da izvucemo Arsenal.

Zasto obavezno zaobici Inter i kepece(barcu)? Arsenal bi lagano prosao Inter, LAGANO! Kepecima isto ne dajem nikakvu sansu, nebi prosli bas kao Slavia, ali bi dobili po guzi...

Jedino se treba paziti Reala ove sezone!!! Bas ih je tesko predvideti. Oni, ili ce ispasti u 1/4 finalu ili ce osvojiti LS! kod njih zlatne sredine nema. Ili sve ili nista pa sta Bog da!

Остао сам дужан на једну поруку ;).
Da li me to oci varaju, ili ti to kritikujes Wengera? Covek je savrsen. Znaci savrsen. Vodi racuna o svakom detalju, cak sam cula da je i svlacionice dizajnirao sam. Cim on nekog ubacuje, nije to za dzabe. Kakav taj ima nos, niko nema. Pogledaj samo Bendtnera i sve mlade igrace koje imate. Senderos je malo za.**** stvari, ali nekada i dobro igra.
Само је Бог савршен. Венгер је ипак човек. Да је имао промашаје јесте. Пошто сте ви млада госпођице мало млађи па се не сећате свега (па ни ја старији). ;)

Ја не заборвљам начин на који начин се понео према неким играчима из чувене генерације 90-тих, када су у клубу Енглези још увек били већина. Нпр. једног Киона је толерисао, мада у последњој сезони када је играо више је био на клупи, који је био невероватан склон киксевима. С друге стране, друге величине типа у виду Најџела Винтербурна и Реја Парлора (па и Стива Болда који није био толико стандардан) су пуштени (можда блага реч) да напусте Арсенал и заврше каријеру ван Арсенала, иако су њихове каријере везане за Арсенал. Винтербурн је замењен промашајем званим Силвињо, а њега опет заменио Ешли Кол кога никада нисам волео и који је само правио проблеме својим проблематичним понашањем.

Треба ли да причам неславну епизоду са Даворем Шукером!? Олег Лужњи (са надимком коњ)? Фан Бронкхорст? Рејес који је најављиван бомбастично, а онда је побегао у Мадрид и одбио да се врати? Колико је пара бачено на њега? :roll: Да мало још упрегнем ћелије сетио бих се још њих. :-|

И на крају – Анрија сам прежалио, али зашто је Љунберг сметао, или зашто се сада Жилберто пушта низ воду. Јесам ја за младе, али се не могу заборавити људи тек тако који су дали много за клуб. Ценим Венгера на примеру Бергкампа, али могао је то да одради са још неким играчима. :roll:

Sjajni Adebajor :shock::lol: Dovoljno sam čuo:|
Više puta sam gledao Bendtnera(naravno ne uživo, tj. nažalost ). Čovek je jak kao stena, brz, visok, i sve što sam već naveo. Kad kažem dobar dribling, pod to mislim da ume da se oslobodi čuvara, ne da promeša odbranu kao Van Persi npr.
Jedino je dečko (pre)pun sebe i smatra da treba da igra svaku tekmu u prvih 11. Ko zna, možda je i u pravu. Od Adebajora ne može gore
Разумем ја тебе у потпуности јер си гробар ;). Добро се сећам да су наши (звездини навијачи, али и Арсенала уједно) писали много о Жигићу на arsenal-mania.com-овом форуму и да се огромна већина сложила да он дође, а онда је неко одкуцао да Венгер има већ високог играча у виду Бендтнера. Како сам се разочарао... :-|

@Duke
U pravu si da se ne secam svega, gospodine. ;)
Ali ja u svakom smislu te reci obozavam Wengera. Nekako mi je genijalan. On je dokazao da ti ne trebaju milioni i zvucna imena da bi imao dobar tim. Samo ti treba mozak. I odusevio me je kad je prodao Anrija. Jeste da ovo glupo zvuci, ali koliko se secam on je jednom prilikom izjavio da ne postoji igrac koji je veci ili vazniji od tima. Anri je u svakom pogledu to postao, a mladi nisu mogli da dodju do izrazaja. I on ga je prodao, uzeo dobre pare i doveo mlade igrace. Niko ne ume bolje od njega da nanjusi talenat.
Inace jos vise sam ga zavolela posle one epizode sa FA-om i onog naslova:"New bad boy of English football" . :D

Zasto obavezno zaobici Inter i kepece(barcu)? Arsenal bi lagano prosao Inter, LAGANO! Kepecima isto ne dajem nikakvu sansu, nebi prosli bas kao Slavia, ali bi dobili po guzi...
Inter nikada ništa ne uradi u Evropi, tako da možda ipak i ne bi bio smak sveta da dobijemo njih. Kidaju u Italiji, ali su izgubili od Fenerbahčea(valjda) u LŠ, i čini mi se da su jednom imali nerešeno.

Barsa, hmm. Imali bi silan motiv protiv njih. I oni isto gube bodove u Španiji i nisu tako dominantni kao pretprošle sezone. Ipak, ne bih baš voleo kad bi ih dobili.

Разумем ја тебе у потпуности јер си гробар . Добро се сећам да су наши (звездини навијачи, али и Арсенала уједно) писали много о Жигићу на arsenal-mania.com-овом форуму и да се огромна већина сложила да он дође, а онда је неко одкуцао да Венгер има већ високог играча у виду Бендтнера. Како сам се разочарао...
Pa ja sam rekao da sam i ja bio za njegov dolazak u Arsenal(da "otera" Adebajor iz postave, ali i da bi nas više prenosili, pogledaj koliko su puta prenosili MU(sa) zbog Vidića).A onda je Venger rekao da ima Bendtnera i da mu visoki igrači ne trebaju. Sad vidim da je bio u pravu.

gledam malo taj Arsenal i sve sam sigurniji da Eduardo nije tip igrača za Wengerovu igru. Nit je tip robusnog cenatrfora sidraša, niti je izdržljivo krilo koje ponavlja dionice od 30-40 metara. Ne znam šta je Wenger naumio, ali Dudu je idealan u sistemu sa dva napadača, igrač šesnaesterca. A nije Adebayor loš igrač pa nemojte tako ;)

Живи били па видели, али ако дечко настави са својим изјавама и умишљањем да треба да више игра, не пише му се добро.

Srediće to profesor :D
Valjda :|
Sećam se, prošle sezone negde u martu-aprilu je Bendtner govorio(tad je bio pozajmljen Birmingemu) da kad se bude vratio u Arsenal niko nema zagarantovano mesto u 11 od napadača sem Anrija. Još tad je umišljao da je bolji od Van Persija, Adebajora(kakvog - takvog).

По мени је велика грешка што нпр. Стјуарт Тејлор није постао први голман после пензионисања Симана.

Бендтнер је тренутно у најкритичној фази развоја када од јуниора треба да постане професионалац. Што би рекао један мој професор: "много је талентованих фудбалера завршило у Пачиру и Таванкуту." :D

Back