Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
@Jeko,niko nije savrsen,pa ni Arsene Wenger.
Meni je bilo jako zao kad je Ljungberg napustio Arsenal,ali ne razumijem zasto je to uradio Henry???
Mada,Wenger je imao razlog da proda Ljungberga.Stalno je bio povrijedjen,zalio se na glavobolje i slicno.
Sad me ne bi čudilo ni da ga je Venger namerno prodao(a ne da je Anri sam otišao) da ne bi gušio napredak mlađih igrača, kao što me ne bi čudilo da je cele prošle sezone "bio povređen"(evo sada u Barsi igra kao da i nije bio povređen pola sezone) da bi Venger video kako se igrači snalaze bez njega

Pobedili smo Aston Vilu 2:1(Flamini, Adebajor)
Moram da priznam da sam se pribojavao nepovoljnog rezultata pre meča. Aston Vila je neugodna ekipa, a sada su i u formi. S druge strane mi smo igrali bez Fabregasa, sa tek oporavljenim Hlebom i Flaminijem(obojica blistali danas), a sve to posle poraza od Sevilje.
Ovaj put neću ukratko prepričati tok meča, koga je zanimalo mogao je da gleda direktno :D
Samo ću reći da smo uspešno započeli decembar, možda i odlučujući mesec na pohodu ka tituli.
Sledeću igramo protiv Njukastla(zaostala utakmica zbog kvalifikacija za LŠ) u sredu. Već smo ih dobili u kupu sa "drugim" timom, a i u užasnoj su formi pa očekujem povoljan ishod za nas.

Nadam se samo da će se Hleb oporaviti do srede ako već Fabregas neće. Dok je igrao on igrao, pokazali smo da možemo i bez Fabregasa, čim je izašao zbog povrede(Kerju, Karev, kako god je trebao dobiti crveni a ne žuti) nismo se sastavili sa loptom, a pogotovo kad je Rosicki izašao. Tad smo igrali sa tri DMF-a!!! :shock:

Pa baš i nismo imali neku priliku da izgubimo
Osim prečke u drugom poluvremenu Aston Vila nije imala neku šansu, uglavnom je to bio jalov posed lopte. Gol nije visio u vazduhu.A i da je ona prečka u stvari bio gol, bilo bi tek izjednačenje.

Evo rasporeda za decembar:

01.12. Aston Vila - Arsenal ---------------- Prva prepreka savladana
05.12. Newcastle United - Arsenal
09.12. Middlesbrough - Arsenal
12.12. Arsenal - Steaua Bucharest
16.12. Arsenal - Chelsea
19.12. Blackburn - Arsenal(Carling Cup Quarter-Final)
22.12. Arsenal - Tottenham H.
26.12. Portsmouth - Arsenal
29.12. Everton - Arsenal

Sem Midlsboroa, Steaue i Blekburna(tu će igrati "B" tim, verovatno i protiv Rumuna) sve su, slobodno mogu reći, derbiji
Upada u oči da se sve utakmice igraju u razmaku od 3-4 dana.
Ako sve dobijemo(ili sve dobijemo i ne izgubimo od Čelzija), smatram da smo prošli pola puta ka tituli(možda i više)

Arsenal ove godine igra najlepsi fudbal u evropi. Jos uvek sam pod utiskom one utakmice sa Slavijom.
Ko bi rekao da ce Flamini postati igrac, ali eto i to se dogodilo. Zatim onaj Sanja? Ko je pre cuo za njega... Zatim znate li vi odakle je Venger iscupao Ebuea, iz nekog Sh tima. Fabregas je kralj, Rosicky umetnik, hleb zivotinja... Jedino slabo mesto je golman. Ipak stub ekipe su Galas i Toure, dva kralja u odbrani...
E sto moj Milan ne igra ovako...:(

Arsenal ove godine igra najlepsi fudbal u evropi. Jos uvek sam pod utiskom one utakmice sa Slavijom.
Ko bi rekao da ce Flamini postati igrac, ali eto i to se dogodilo. Zatim onaj Sanja? Ko je pre cuo za njega... Zatim znate li vi odakle je Venger iscupao Ebuea, iz nekog Sh tima. Fabregas je kralj, Rosicky umetnik, hleb zivotinja... Jedino slabo mesto je golman. Ipak stub ekipe su Galas i Toure, dva kralja u odbrani...
E sto moj Milan ne igra ovako...:(

Flamini je bio na korak od napuštanja Arsenala(nezadovoljan minutažom), međutim Venger ga je ubedio da ostane i....... ostatak se vidi
Sanja je igrao u Okseru, a samim tim je možda igrao(nisam siguran da li je bio u postavi za ta dva meča) protiv OFK i Partizana u kupu UEFA
Ebue je došao iz Berevena, kao i Ture i plaćen je smešne pare. Ne znam tačno koliko je Ebue plaćen, ali transfer Turea(koji je tada bio desno krilo :shock: ) je koštao 225.000 € :shock::shock::shock:. Čovek sada vredi bar 10 miliona €, i to kao štoper.
Fabregas sa svojih 20 godina drži igru Arsenala
Rosicki ima nadimak "Mali Mocart"
Hleb životinja :shock: Po čemu to? Vetar ga polomi pa ga nema 3 meseca. Inače je i on umetnik kao i ova dvojica(pogotovo ove sezone)
Almunija do sada nije imao nekih grešaka(jedina je protiv Mančestera kad je izleteo u prazno,tad je Kronaldo dao gol). Naravno svi pamtimo greške u finalu LŠ. Ipak, razumem ga donekle, ipak je ušao u igru posle koliko meseci, nezagrejan i to u finalu LŠ.
Galas ove sezone počinje da pokazuje igre koje je imao u Čelziju i da opravdava poverenja Vengera koji mu je dao kapitensku traku.
Tureu svaka čast!!! Samo toliko. Čovek igra sa toliko požrtvovanja, i do sada se nije nijednom povredio otkako je u Arsenalu(što je skoro nemoguće). JAdni mi bez njega u januaru(afrički kup nacija).

Dobro vam ide,fino ja kazem da ce te vi 74%(sad ce Alex,kako 74% bla bla bla :),ne 75%,vala je 74% a ostalo 16% je mancestera a 9% Chelsia i 1% Liverpula)kandidati sa titulu.
nego,stvarno bi trebali kupiti nekog krstenog golmana.Ponekad pomislim da je Vukaisn Poleksic,golman CG repke i Tatabanje bolji od Lemana :D...mada nije naravno,ali neki normalan golman bi vam dobro dosao...(iako vise ne brani Lehmann)

Alex, ova prica o tome kako su neki igraci kupljeni za male pare a sad vrede mnogo, isto ko Partizanova prica sa Bojom:lol::lol:
on je valjda dosao za 15000 jevreja a sad smo ga prodali za 100000:lol::lol:

a stvarno ste mogli da izgubite od Vile, gubili ste sa 1-0 trebali ste samo da mirno sacekate kraj

1:1 sa Njukastlom(Adebajor)

Evo konačno odigrasmo i tu zaostalu utakmicu. Sada imamo 4 boda više od Mančestera.
Možda smo i mogli do pobede, ali izgleda da je nerešeno realan rezultat. Ipak smo mi igrali bez Fabregasa, Hleba, Flaminija, Van Persija(ovaj nije igrao od oktobra, a otišao je samo na "dve nedelje" da se oporavi od povrede). S druge strane, Njukastl ima dobar tim, ali van forme. Ispostavilo se još jednom da su najjači protiv favorita jer onda grizu da pobede i izađu iz krize(a ako izgube, pa to se i očekivalo).
Adebajor je definitivno za posmatranje!!!
Prvo je dao svetski gol(primio loptu na grudi između dvojice pa onda zavalio gol iz voleja), a onda je ceo meč upropašćavao kontre(i igru uopšte). Par puta je iskulirao Eduarda koji je bio sam pred golom, ne on je pokušao sve sam i na kraju iznudio korner :mad: Da l' čovek da ga voli ili da ga bičuje po tabanima :D

Sutra sa Midlsborom. Njih bi stvarno trebali da pobedimo, pa i sa ovakvim sastavom. Nećemo valjda da se brukamo kao neki :lol: A i trebamo da održimo razliku(i da gledamo da je povećamo ako je moguće), dolaze teški mečevi.

01.12. Aston Vila - Arsenal ---------------- Prva prepreka savladana
05.12. Newcastle United - Arsenal -------------- Nerešeno, možda mogli i do tri boda, al' jbg u ovakvom sastavu dobar je i bod
09.12. Middlesbrough - Arsenal
12.12. Arsenal - Steaua Bucharest
16.12. Arsenal - Chelsea
19.12. Blackburn - Arsenal(Carling Cup Quarter-Final)
22.12. Arsenal - Tottenham H.
26.12. Portsmouth - Arsenal
29.12. Everton - Arsenal

Да не урекнем, али губимо 1:0. Jош и пенал направљен на Алиадиеру, бившем играчу. :???:

Arsenal team: Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Eboue, Diarra, Silva, Rosicky, Eduardo, Adebayor. Subs: Lehmann, Senderos, Denilson, Bendtner, Walcott.

Arsenal team news: Cesc Fabregas, Robin van Persie, Abou Diaby, Mathieu Flamini and Alex Hleb are still missing with injury and therefore manager Arsene Wenger keeps faith in the same starting line-up which drew with Newcastle in mid-week.

Језиво. :???:

Aj što gubimo, nego što nismo normalnu šansu napravili u prvom poluvremenu. Aj' da je Midlsboro neki jak tim pa da razumem da se mučimo, ali pošto nije...
Valjda ćemo da igramo dobro drugo poluvreme. Po tome smo prepoznatljivi.

Zamalo da popijemo i drugi :|

Pošto smo odigrali ceo meč k'o babe nismo ni zaslužili da pobedimo.
2:1 za njih(Rosicki)

Нажалост, био сам у праву поводом исхода. :( Арсенал је упао у мини кризу, то је сигурно.

Зашто Жилберта није било ни на клупи!? :shock: :evil:

Који је сад оно Silva? Ја мислио Хрват Едуардо...

Исправак
Сад видим да пише Едуардо. **бем ти Бразилце кад стављају једном име, а други пут презиме.

Naravno da zavrsavamo na prvom mestu...A za vikend prava poslastica protiv Chelsea-a...Naravno pobeda ali bice strasno dobra tekma...Slag na jesenji deo prvenstva...
Aj sve najbolje :lol:

Сасвим случајно док сам ручао упалих РТС 2 кад оно преглед Премијер лиге, таман на Јединство, а следећа утакмица Мидлзбро - Арсенал.

Игра је била катастрофална, са једним озбиљним шутем главом Адебајора, а гол смо дали из класичне арсеналове акције од ноге до ноге из прве. :-o

Код првог гола, мислим да Алмуња није требао да изађе с гола... Пенал је скоро одбранио, била му на руци лопта. Пех! :-| Код 2. гола је Алмуња одлично одбранио, а на одбитак онај 'Боров играч натрча и постигне гол из скоро немогуће ситуације и право под пречку искоса. :???:

To je igrač zbog kojeg Venger nije doveo Žigića. Pre mi je bilo krivo, sada više i nije. Dečko je veoma talentovan, kompletniji od Žigića(visok, jak, brz, odlično igra glavom, nogom, solidan dribling, jedino ima loš prijem). A i mlađi je 7-8 godina

Back