Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
mnogo dobro vam ide do sad, imate mlad tim, glavni igraci su vam Sloveni Rosicki i Hleb, a Fabregas je Spanac, oni znaju da padnu
ma ima da padnete bre, kad kazem, inace cu da svisnem, rusi mi se teorija da se umesamo u borbu za titulu
mi igramo lose pa ne mozemo da padnemo, mozemo samo da pocnemo ga gubimo, u krizi igre smo odavno

Glupavi Adebajor je ušao u istoriju Arsenala kao strelac 1000 gola za Arsenal u Premijer ligi!
Gde baš on? Mada je gol bio lep.

Možda ovo znači nešto. Da će postati neki ultra napadač npr. :mrgreen:

Teška pobeda na Viganom od 2:0
Igrali smo bez Van Persija, Hleba, Flaminija, Diabija(sve povrede), Žilberta(umor zbog mečeva Brazila) i Fabregasa(kartoni). Golove su dali Halas i Rosicki pred kraj meča. Bendtner je bio koristan kod oba gola(drugi je namestio), Valkot je bio odličan dok se nije povredio. Sjajno su odigrali on i Adebajor u napadu, odlično sarađivali i pravili akcije, ali ipak nisu dali gol.
Stiče se utisak da smo zaslužili pobedu, ali i da je Vigan zaslužio nerešeno.

Pobeda je utoliko važnija zato što je Jedinstvo(ili možda da kažem Jadinstvo :lol: ) izgubilo od Boltona(gol dao Anelka i pomogao bivšem klubu). Sad imamo 3 boda više i utakmicu manje :D

Evo mene ljudi posle dugo vremena.
Samo da se javim i da kazem da sam i dalje najveci navijac Arsenala!!!:lol::lol::lol:
Barem u svom selu:roll:

Nema govora o padu Arsenalove forme. Nastavice oni ovako, a pomocice Jedinstvo,
Celzi i Liverpul svojim kiksevima.
Dace Bog da osvojimo

Izgubili smo od Sevilje 3:1(Eduardo dao gol za nas)
Izgubili, odavno nisam napisao tu reč na ovoj temi :mrgreen: Prvi poraz posle 28 utakmica u svim takmičenjima.
Iako poraz možda deluje ubedljivo, ne mogu reći da sam se nešto potresao. Pretpostavljam da nije ni Venger čim je izveo sastav sličan onome koji igra Karling kup(jedino su Ture, Ebue, Fabregas i Almunia iz prvih 11). Igrali su i Žilberto i Senderos(obojica poprilično očajno), ali posle dužeg vremena,a kako ove sezone nisu starteri njih ne ubrajam u prvih 11. Vrlo je moguće da je namerno išao na poraz(da ne bude da sad pravdam igrače), jer je verovatno želeo da vidi reakciju igrača na poraz(prvi od 07.04).
Sad ćemo verovatno biti drugi na tabeli i dobićemo verovatno težeg protivnika, ali ako želimo titulu moramo pobediti svakoga, i Milan i Steauu, i Barsu i Dinamo. Uostalom, ko kaže da uopšte moramo dobiti težeg rivala. Prošle godine smo dobili PSV, na papiru lakšeg protivnika pa izgubili.
Da se vratim na tekmu
Manje-više svi su bili očajni sem Eduarda i Bendtnera(Ture i Almunija su bili standardno dobri, Munja nije kriv ni za jedan gol). I upravo je prvi dao gol, drugi asistirao.
Mislim da je na ovoj utakmici Bendtner pokazao kakav talenat poseduje. Trčao je k'o lud(nisam verovao da je onako brz), asistirao, razigravao saigrače(poseduje odličan pas,evo u dve tekme ima dve asistencije), jak k'o konj(ni trojica ga nisu mogli oboriti), niko ga nije uspeo srušiti nikakvim startom... A samo 20 godina ima.
Eduardo se neverovatno dobro snalaži pred golom. Ima njuh za pogodak slično Inzagiju, samo što je mnogo atraktivniji igrač(ne nešto previše, ali Eduardo bar zna da dribla, šutira iz daljine, brz je...).
Svaka čast Vengeru po ko zna koji put, kako je samo iskopao ovu dvojicu :D

Bitno je da se niko nije povredio, i da je Venger sačuvao sve igrače za duel za Aston Vilom koji nam je neuporedivo značajniji od ovog meča. A i dolazi nam pakleni decembar.

OooOoo Pa koga to moje okice vide..
Sta se radi?
Evo ništa, malo je 'ladno, al' eto, kuliram malo :D

Венгер није савршен. Видео је он у још тако играча нешто, па их је после пустио само да им види леђа.

Сендерос, Арсеналов Туторић - ја не знам шта он ради у Арсеналу. Сећам се ранијих сезона када га је Венгер убацио као замену у 2. полувремену, па то је било језиво за гледати како нема појма. И где ископа Сигана, таман сам га заборавио.

Адебајор - не волим га, нити сам крио до сада ;). Тај човек шта све промашује... Али, погледајмо другу страну. Без обзира на све, Венгер му верује, а онда погледам Звезду и Баркоса, и дође ми да плаче.

Утакмица са Севиљом
Већина играча је деловала потпуно незаинтересована за меч, Фабрегас поготово. Скидам капу Едуарду (био добар и онај Данац), и биће он изгледа велики играч. Признајем да сам се огрешио о њега.

Љунберг је имао места у тиму и даље (и даље не могу да прежалим његов одлазак), а пуштање Жилберта низ воду не иде у прилог Венгеру. :x :evil:

Da li me to oci varaju, ili ti to kritikujes Wengera? Covek je savrsen. Znaci savrsen. Vodi racuna o svakom detalju, cak sam cula da je i svlacionice dizajnirao sam. Cim on nekog ubacuje, nije to za dzabe. Kakav taj ima nos, niko nema. Pogledaj samo Bendtnera i sve mlade igrace koje imate. Senderos je malo za.**** stvari, ali nekada i dobro igra.

@Jeko,niko nije savrsen,pa ni Arsene Wenger.
Meni je bilo jako zao kad je Ljungberg napustio Arsenal,ali ne razumijem zasto je to uradio Henry???
Mada,Wenger je imao razlog da proda Ljungberga.Stalno je bio povrijedjen,zalio se na glavobolje i slicno.

Back