Izgubili smo od Sevilje 3:1(Eduardo dao gol za nas)
Izgubili, odavno nisam napisao tu reč na ovoj temi

Prvi poraz posle 28 utakmica u svim takmičenjima.
Iako poraz možda deluje ubedljivo, ne mogu reći da sam se nešto potresao. Pretpostavljam da nije ni Venger čim je izveo sastav sličan onome koji igra Karling kup(jedino su Ture, Ebue, Fabregas i Almunia iz prvih 11). Igrali su i Žilberto i Senderos(obojica poprilično očajno), ali posle dužeg vremena,a kako ove sezone nisu starteri njih ne ubrajam u prvih 11. Vrlo je moguće da je namerno išao na poraz(da ne bude da sad pravdam igrače), jer je verovatno želeo da vidi reakciju igrača na poraz(prvi od 07.04).
Sad ćemo verovatno biti drugi na tabeli i dobićemo verovatno težeg protivnika, ali ako želimo titulu moramo pobediti svakoga, i Milan i Steauu, i Barsu i Dinamo. Uostalom, ko kaže da uopšte moramo dobiti težeg rivala. Prošle godine smo dobili PSV, na papiru lakšeg protivnika pa izgubili.
Da se vratim na tekmu
Manje-više svi su bili očajni sem Eduarda i Bendtnera(Ture i Almunija su bili standardno dobri, Munja nije kriv ni za jedan gol). I upravo je prvi dao gol, drugi asistirao.
Mislim da je na ovoj utakmici Bendtner pokazao kakav talenat poseduje. Trčao je k'o lud(nisam verovao da je onako brz), asistirao, razigravao saigrače(poseduje odličan pas,evo u dve tekme ima dve asistencije), jak k'o konj(ni trojica ga nisu mogli oboriti), niko ga nije uspeo srušiti nikakvim startom... A samo 20 godina ima.
Eduardo se neverovatno dobro snalaži pred golom. Ima njuh za pogodak slično Inzagiju, samo što je mnogo atraktivniji igrač(ne nešto previše, ali Eduardo bar zna da dribla, šutira iz daljine, brz je...).
Svaka čast Vengeru po ko zna koji put, kako je samo iskopao ovu dvojicu
Bitno je da se niko nije povredio, i da je Venger sačuvao sve igrače za duel za Aston Vilom koji nam je neuporedivo značajniji od ovog meča. A i dolazi nam pakleni decembar.
OooOoo Pa koga to moje okice vide..
Sta se radi?
Evo ništa, malo je 'ladno, al' eto, kuliram malo